Prima pagină » Local » El este bărbatul mort din cauza căldurii! Dănuț Crăciun avea doar 32 de ani și se confrunta cu probleme psihice – EXCLUSIV

El este bărbatul mort din cauza căldurii! Dănuț Crăciun avea doar 32 de ani și se confrunta cu probleme psihice – EXCLUSIV

17 iul. 2024, 12:09, 4 ,
în Local

Dănuț Crăciun, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a murit marți spre miercuri noapte din cauza căldurii.

Tânărul din Prigoreni era cunoscut cu probleme psihice.

Elena Crăciun, mama tânărului mort din cauza căldurii, a declarat că fiului său i s-a făcut rău în casă în jurul orei 19.00. Mama sa a vrut să sune la 112, dar cu ultimele sale puteri, tânărul a spus: “Nu vreau sa merg la medic, sunt bine”. Apoi a devenit inconștient.

„Două cazuri de hipertermie azi noapte:

1. Bărbat de 32 de ani adus din Prigoreni cu 43,3 grade. Din păcate a decedat în ciuda eforturilor de răcire și terapiei în UPU. A fost găsit pe o bancă. Alcoolemie absentă.

2. Bărbat de 74 ani adus din Leţcani. A fost găsit căzut în casă cu 41,9 grade. A fost diagnosticat cu hemoragie subarahnoidiană. A fost trimis la Neurochirurgie. Alcoolemie 0.5 mg/l.

Ambii au muncit pe afară. Au fost intubați din prespital pentru că erau comatoși”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *