Prima pagină » Local » El este bărbatul din comuna Heleșteni care și-a omorât „rivalul” în propria casă. Localnicii sunt îngroziți: „Am auzit ceartă mare și am văzut cum îl pocnea”
El este bărbatul din comuna Heleșteni care și-a omorât „rivalul” în propria casă. Localnicii sunt îngroziți: „Am auzit ceartă mare și am văzut cum îl pocnea”

El este bărbatul din comuna Heleșteni care și-a omorât „rivalul” în propria casă. Localnicii sunt îngroziți: „Am auzit ceartă mare și am văzut cum îl pocnea”

23 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

El este bărbatul din comuna Heleșteni care și-a omorât „rivalul” în propria casă. Localnicii sunt îngroziți și își amintesc de țipetele care se auzeau din locuința în care s-a întâmplat scena de coșmar

Cornel Andriescu are 51 de ani și locuiește în comuna Heleșteni. Acesta lucra ca zilier prin sat de aproximativ 15 ani, întreținându-se de pe o zi pe alta. Bărbatul obișnuia să meargă la un vecin împreună cu alți prieteni de-ai lor ca să consume băuturi alcoolice. Așa s-a întâmplat și în seara din 4 iulie. De la niște povești, Cornel și-a amintit de o ceartă cu un alt prieten de-al său și a început să-l lovească cu cruzime. Proprietarul casei a intervenit ca să îi oprească, dar a primit o bătaie soră cu moartea.

El este bărbatul din comuna Heleșteni care și-a omorât „rivalul” în propria casă

Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgențe „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași cu leziuni grave în zona capului, însă în pofida tuturor eforturilor făcute de medici, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic și și-a dat ultima suflare. Localnicii sunt îngroziți de cele întâmplate.

„Am auzit cearta mare şi îl pocnea. Îi trăgea cu pumnul în cap. Am văzut că i-a tras destui pumni, mulţi, nu pot să spun câţi. Am văzut că acesta a căzut şi apoi s-a ridicat. A luat de pe cerdac o găleată de apă şi s-a spălat. A băgat, efectiv, mâinile în găleată şi s-a spălat. Am văzut că vecinul s-a repezit la el pentru a-l ţine să nu mai dea în celălalt, dar Cornel l-a prins cu ambele mâini de piept şi de haine. Nu am mai văzut decât că s-a sculat de jos, s-a spălat pe faţă după care a ieşit pe poartă şi a plecat către casă”, a declarat o altă vecină din zonă.

Ce s-a întâmplat cu criminalul

Cornel a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

„Condamnă pe inculpatul, în prezent arestat în Penitenciarul Iași, la pedeapsa închisorii de 8 (opt) ani, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 şi art. 43 alin. 5 Cod penal şi art. 396 alin. 10 Cod de procedură penală”, au transmis anchetatorii.

Iată că, după câteva luni de la o scenă de coșmar, bărbatul care și-a omorât „rivalul” în propria casă și-a aflat pedeapsa. Își va petrece următorii 8 ani în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *