Prima pagină » Local » El este bărbatul decedat în accidentul din Suceava! Andrei Piedemonte era pilot de off road

El este bărbatul decedat în accidentul din Suceava! Andrei Piedemonte era pilot de off road

12 sept. 2024, 16:31,
în Local

Bărbatul decedat în teribilul accident ce a avut loc astăzi, 12 septembrie la Suceava, pe raza localității Vadu Moldovei, se numea Andrei Piedemonte.

„Moment dureros care lovește comunitatea de off road din FRAS! Pilotul de off road Andrei Piedemonte (28 de ani) a decedat astăzi, în urma accident rutier petrecut pe raza localității Vadu Moldovei (județul Suceava). Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis colegii săi.

Accident mortal la Suceava

În coliziunea de pe raza localității Vadu Moldovei din Suceava au fost implicate patru persoane, una din autotren și trei din autoturism. Trei victime au fost declarate conștiente și cooperante, dar cu diferite traumatisme.

Din nefericire, Andrei Piedemonte era victima inconștientă cu leziuni incompatibile cu viața. Cadrele medicale au declarat decesul.

„La data de 12.09.2024, în jurul orei 12:30, un bărbat de 28 de ani din municipiul Pascani, jud. Iași, în timp ce conducea autoutilitara pe D.N 2-E85, pe raza satului Vadu Moldovei, com. Vadu Moldovei, jud. Suceava, pe relația Vadu Moldovei-Drăgușeni, a frânat brusc, a intrat în derapaj pe fondul carosabilului umed și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de catre un bărbat de 28 de ani din municipiul București.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și vătămarea corporală a două pasagere din mașina condusă de catre acesta, respectiv o femeie de 42 de ani si tanara de 20 ani, ambele din municipiul București.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior fiind condus la unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *