Prima pagină » Titlurile zilei » El este bărbatul care și-a înjunghiat de nenumărate ori iubita și apoi s-a spânzurat: „Țipa ca în gură de șarpe” – FOTO/VIDEO

El este bărbatul care și-a înjunghiat de nenumărate ori iubita și apoi s-a spânzurat: „Țipa ca în gură de șarpe” – FOTO/VIDEO

03 aug. 2023, 02:00, 2 ,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

El este bărbatul care și-a înjunghiat de nenumărate ori iubita și apoi s-a spânzurat, deoarece ea a vrut să-l părăsească. Din fericire, femeia a scăpat cu viață și a ajuns pe mâna medicilor, fiind supusă unor intervenții chirurgicale, iar șansele de a supraviețui sunt mari

Momente de groază în Valea Adâncă. Mihaela Dădăcuș, în vârstă de 48 de ani, medic veterinar în cadrul Direcției Agricole Județene din Iași, era într-o relație cu Florin Livadaru, în vârstă de 60 de ani, de ani buni. Cei doi obișnuiau să se mai certe, iar el când își ieșea din fire o mai lovea, fără ca ea să riposteze. El era cunoscut de vecini ca un consumator de alcool. Acum a făcut totul diferit, premeditând această scenă macabră, fiindcă ea a vrut să-l părăsească.

El este bărbatul care și-a înjunghiat de nenumărate ori iubita și apoi s-a spânzurat

Florin Livadaru, tatăl unui tânăr de numai 19 ani, din prima lui căsătorie, și iubit de câțiva ani buni de Mihaela Dădăcuș, a decis să-și pună capăt zilelor și să-și dea foc, după ce și-a înjunghiat concubina în mai multe zone ale corpului. Totul a început de la faptul că femeia voia să-l părăsească, însă aveau lucruri de împărțit, chiar dacă nu erau căsătoriți. Aceasta a încercat să scape din coșmar, fugind cu un cuțit în zona lombară pentru a cere ajutor. Vecinii sunt de-a dreptul îngroziți de această situație.

„Eu am auzit doar țipătul ei, din deal, din curte de la mine. Efectiv, țipa ca în gură de șarpe. Primele secunde nici nu mi-am dat seama despre ce ar putea fi vorba, ulterior, am fugit spre drum să văd. Când am ajuns nu era nimeni acolo, m-am gândit că a fost o glumă sau ceva. În tot acest timp, am aflat de la vecinul ei din partea opusă cu mine că a mai continuat să țipe, intrând, ulterior, iar în curte. El a sunat la poliție, neștiind despre ce ar putea fi vorba. Credeau că doar se lovesc și atât”, povestește un vecin de-al lor.

Localnicii mai mărturisesc faptul că din cauza alcoolului nu reușea să își stăpânească furia, iar din acest motiv ar fi divorțat și prima lui soție de el. A reușit să construiască o relație mai lungă cu medicul veterinar, pentru că la început a încercat să scape de aceste defecte. Însă când s-a pensionat ar fi uitat de „promisiunile” pe care le-a făcut și s-a reîmprietenit cu alcoolul.

Starea de sănătate a femeii încă este critică. A fost supusă unor intervenții chirurgicale, fiindcă avea plăgi în zona capului și a gâtului.

„Pacienta are plăgi multiple tăiate cervical anterior, toracic stâng anterior și posterior, scalp, contuzii produse de corp contondent la nivelul capului și al feței, șoc hemoragic, pneumotorax stâng drenat în UPU. Se află în sala de operație la Chirurgie Vasculară pentru leziunile vaselor gâtului”, declară prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Poliția a deschis o anchetă

La fața locului au ajuns polițiștii criminaliști, care au efectuat verificări în vederea stabilirii întregii situații, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași și una de terapie intensivă mobilă (TIM). S-au descoperit pete mari de sânge, atât în drum, acolo unde ar fi ieșit să strige după ajutor, cât și în curte, fiindcă acolo a fost găsită.

„La data de 2 august anul curent, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat. Femeia a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul a fost găsit decedat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut dacă femeia înjunghiată în mai multe zone ale corpului de către iubitul ei își va reveni complet și ce detalii vor mai ieși la iveală în cadrul anchetei. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi ridicat zilele următoare de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *