Prima pagină » Cancan ultimă oră » El este bărbatul care îi știe toate păcatele și problemele impresarei Anamaria Prodan! Aceasta a dezvăluit totul

El este bărbatul care îi știe toate păcatele și problemele impresarei Anamaria Prodan! Aceasta a dezvăluit totul

25 sept. 2021, 11:00,
în Cancan ultimă oră

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu preotul căruia îi încredințează cele mai bine păstrate secrete ale sale.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au traversat o perioadă destul de dificilă, fiind în mijlocul unui scandal mediatic ce a ținut o bună perioadă de timp primele pagini ale tabloidelor.

Zvonuri despre un așa-zis divorț au existat încă de ani de zile, dar anul acesta s-au întețit, iar sexy-impresara a fost bombardată cu întrebări și nevoită să explice de fiecare dată orice informați apărută în presă despre la soțul ei. 

Pentru o perioadă, vedeta a plecat în Dubai, acolo unde s-a refugiat de camerele de luat vederi și de paparazzi, dar acum a revenit în România și se pare că pe sufletul ei apasă multe griji.

Nu putem spune cu certitudine despre ce este vorba, dar un lucru este cert, pentru a-și mai lua din problemele care-i apasă greu pe umeri Anamaria Prodan a mers la un celebru preot din România pentru a se ruga. Sexy-impresara a postat totul pe rețelele de socializare. 

Anamaria Prodan și Arhimandritul Ciprian Grădinaru

Anamaria Prodan se tratează de problemele de suflet la biserică! Impresara se spovedește la Arhimandritul Ciprian Grădinaru 

Zvonurile conform cărora antrenorul de fotbal, Laurențiu Reghecampf, ar fi călcat strâmb au început să se înmulțească. De fiecare dată, Anamaria Prodan a infirmat aceste zvonuri pe care le-a catalogat drept minciuni. Pe rețelele de socializare, ea și soțul ei pare că au în continuare mariajul perfect, chiar și după 15 ani de relație. Dar numai ei cunosc adevărul!

Cert este că blondina a obosit să mai dea explicații despre relația ei, iar acum s-a refugat la biserică! Anamaria Prodan a mers la un celebru preot din România, Arhimandritul Ciprian Grădinaru, pentru a-și mai vindeca din problemele sufletești. Sexy-impresara nu a putut să nu imortalizeze și momentul. Astfel, în urmă cu câteva zile, ea a postat o fotografie în care apărea alături de cel considerat urmașul lui Arsenie Boca. 

Cine este Arhimandritul Ciprian Grădinaru 

Părintele este adesea comparat cu mari fețe bisericești precum Arsenie Boca, Părintele Cleopa sau cu Iustin Pârvu. Oameni din toate colțurile țării vin la biserica din Capitală, unde acesta slujește de ani de zile. Despre acesta se știe că ajută cu sfaturi utile pentru suflet pe toți cei care trec pragul lăcașului său de cult. Este mereu aproape de enoriași și nu uită să le ofere învățături pentru suflet. 

 „Îndemnăm pe toţi credincioşii, pe toţi oamenii, pe toţi românii din ţară şi de pretutindeni să fim solidari, să fim uniţi unii faţă de ceilalţi, să respectăm indicaţiile şi legislaţia indicată de autorităţi pentru că este spre binele nostru, spre a ne proteja pe noi, pentru a fi cât mai mult cu cei dragi ai noştri.

Păstrând regulile şi indicaţiile autorităţilor, nu facem altceva decât să ne protejăm pe noi, să-i protejăm pe cei apropiaţi ai noştri, să uşurăm munca doctorilor din spitale, să nu fim povară pentru cei din mediul medical, de la spitale. Mai mult decât atât, sănătatea e un mare dar de la Dumnezeu, pe care trebuie să-l preţuim şi să-l păstrăm pentru că dacă ne-am născut sănătoşi, trebuie să fim sănătoşi.

Indicaţiile şi sfatul şi binecuvântarea mea ca duhovnic sunt să fim solidari şi să depăşim impasul şi încercarea aceasta”, a declarat acesta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *