Prima pagină » Titlurile zilei » El este bărbatul care a făcut-o celebră în România pe frumoasa cântăreață Bella Santiago! Sorin Dumitraș: „Eu cred că am fost un înger în viața ei” – FOTO/VIDEO

El este bărbatul care a făcut-o celebră în România pe frumoasa cântăreață Bella Santiago! Sorin Dumitraș: „Eu cred că am fost un înger în viața ei” – FOTO/VIDEO

08 aug. 2023, 02:00, 9 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Sorin Dumitraş are 34 de ani şi a devenit cunoscut în România după ce a participat la mai multe emisiuni TV, precum „Burlăciţa” şi „Insula Iubirii”. Puţină lume ştie însă că Sorin a avut o relaţie de lungă durată cu frumoasa cântăreață Bella Santiago, el fiind cel care a ajutat-o pe filipineză să se stabilească în România

Sorin Dumitraş și Bella s-au cunoscut în luna mai a anului 2015, în Malaiezia. Tânărul era dansator în cluburile în care frumoasa filipineză cânta. A fost dragoste la prima vedere, între cei doi urmând o relație de 2 ani și jumătate, pentru care Bella Santiago a decis să se mute în România.

Cum a devenit celebră în România frumoasa cântăreață Bella Santiago

 Bella Santiago si Sorin Dumitraș

Sorin Dumitraş, are 34 de ani, şi a devenit cunoscut în întreaga României după ce a participat la mai multe emisiuni TV, precum „Burlăciţa” şi „Insula Iubirii”

Datorită lui Sorin, Bella Santiago a ajuns să urce în anul 2016 pe scena de la „Românii au Talent”, unde i-a impresionat pe jurați cu vocea sa unică. Frumoasa filipineză a ajuns până în finală, dar nu a reușit să câștige concursul. Asta nu a oprit-o ca în 2018 să participe la o altă emisiune, „X Factor”, unde dat lovitura vieții ei.

„În anul 2015 eram în Malaiezia, am avut un contract ca dansator și am fost contactat de cei de la «Românii au Talent» ca să vin să fac un moment. Le-am zis că nu mă consider atât de talentat încât să îndrăznesc să calc pe scena aia, pentru că se numește «Românii au Talent». Eu merg pe principiul că în viață, dacă faci ceva, să o faci bine, dacă nu, stai deoparte.

Am zis că eu nu pot să particip, dar iubita mea, care este cântăreață, este foarte talentată și ar fi interesant să vină ea. S-a nimerit foarte bine că noi am avut concediu 3 săptămâni și chiar atunci era în Iași castingul pentru emisiune. Nu a fost nimic întâmplător, destinul a vrut să fie așa. A cântat bine, de i-a ridicat pe toți de pe scaune”, a povestit Sorin Dumitraş.

Bella Santiago si Sorin Dumitraș

Sorin Dumitraş și cu Bella s-au cunoscut în luna mai a anului 2015, în Malaezia

Sorin Dumitraș: „Mă bucur pentru ea, mă bucur că este bine”

Bella Santiago

A fost dragoste la prima vedere, între cei doi urmând o relație de 2 ani și jumătate, pentru care Bella Santiago a decis să se mute în România

Bella Santiago şi Sorin Dumitraş au avut o relaţie timp de 2 ani şi jumătate. Ieșeanul a fost cel care i-a cerut cântăreței să se mute în România, unde, mai târziu, filipineza avea să ajungă extrem de cunoscută.

„Eu cu Bella Santiago am avut o relație de 2 ani și jumătate. Ne-am cunoscut în mai, 2015. Cred că motivul principal pentru care eu m-am despărțit de ea este că ea are o fată, iar eu nu am putut să-mi asum rolul de tată adoptiv. Ea a fost corectă cu mine de la început și mi-a spus că are un copil și vrea o relație serioasă. Eu nu mă gândeam atunci la așa ceva, am văzut-o pe scenă și m-am îndrăgostit, că eu mă aprind destul de repede, dar tot la fel mă pot și stinge.

Ea era altceva. Am mai avut contact cu femei din afara României, chiar a Europei, doar că ea era altceva. A fost dragoste la prima vedere, doar că nu a fost chiar așa de ușor cum am crezut eu, pentru că ea era atunci într-o altă relație, tot cu un român. Lucrurile au avansat între noi, mie îmi expira contractul de muncă și i-am explicat că, dacă vrea să rămânem împreună, trebuie să vină cu mine în România. Ea oricum își dorea să vadă Europa. Eu m-am ocupat de toate actele, am adus-o în România. Noi ne-am despărțit în decembrie, 2017, iar ea, în decembrie, 2018, a câștigat «X Factor». Nu mai păstrăm legătura, doar mama mea mai vorbește cu ea.

Mă bucur pentru ea, mă bucur că este bine. Eu cred că de fapt am fost un înger în viața ei. Nu vreau să sune a laudă, dar, dacă nu eram eu, cu siguranță, viața ei ar fi fost cu totul alta, nu cred că mai bună. A adus-o pe fata ei în țară, are casă, are carieră, are succes”, a mărturisit Sorin Dumitraş, fostul iubit al frumoasei cântărețe Bella Santiago.

Comentarii
  • Acest MASCUL divin e obligat sa se inmulteasca cu cât mai multe femei frumoase si destepte. In viitor, am vrea ca toți moldovenii să arate ca el.

    Acest inger e cel mai frumos barbat din Iasi. Clar, e baiat de nota 10+

    Cei care il critica sunt de 2 feluri:
    A) Urati cu spume si cu chelie deasâ si burta de muzicant/ faianțar cu cuculețu de 1 cm
    B) Neveste /femei frumoase foc dar care au facut o greseala in viata: si-au luat iubit/maritat cu cei mai urati barbati din Romania. Astea din urma sunt cele mai rele fiinte, is constiente ca au acasă un barbat urat, cu cucu microscopic cu care face copii urati. Un bărbat urât cu spume, bea, fumeaza si o inseala cu toate ,, rebuturile” societatii.
    Da, ati citit bine! Majoritatea barbatiilor urati fac sex doar cu femeile mai nasoale decat ei: alcooliste, boschetare, gunoiere, etc.

    Femeile frumoase din Iasi care au sot/iubit/concubin urât 100%, sunt blestemate sa stea cu el si pe lumea cealaltă. Nu e gluma, asta e adevarul adevarat.

    Concluzie de final:
    Făt Frumos din Iași. Acesta este cel mai frumos barbat din nordul țării. La fel ca în natura, acest specimen deosebit, e obligat sa se inmulteasca cu cât mai multe femei frumoase si destepte. In viitor, am vrea ca toți moldovenii să arate ca el.

  • Hai sa nu exageram, te lauzi singur😂😂 ai un stil de domnișoara nu prea pari bărbat! N-ai talent

  • O poveste interesanta. Dar unde este discretia unui barbat adevarat? De ce ai veni in presa sa-ti povestesti viata si mai ales….sa o expui pe Bella….fiecare cu viata lui, nu vad rostul acestor marturisiri….

  • CAT PLATESTI PENTRU PROMOVARE PE BZI ?

  • Omul e insurat cu copil acasa! Ati ramas fara idei de articole?

  • Acest barbat ar trebui sa încheie un contract de prestari servicii cu o clinica de fertilizare in vitro. Nu vorbesc aiurea, da’ e păcat sa nu beneficieze si alte femei de adn-ul lui.
    In prezent, daca mergi la o astfel de clinica, risti pe propria piele sa aduci pe lume peste 9 luni, ceva de care nu stii cum arată,…donatorul poate sa arate așa 🥸 sau așa 🤓 sau doamne ferește 🌚

  • 1.Cred ca unul dintre cei mai misogini bărbați.
    El nu e o vedeta,deși se considera😃…deci prin concluzie nu a făcut absolut nimic ca sa o ajute pe Bella sa ajungă cine este azi.
    2. Mi se pare atât de mediocru…ca sa nu zic prost și incult.
    3.Săraca lui soție…cum se simte oare când soțul a distribuit aceasta știre pe contul personal lăudându-se cât este de …idiot.
    4. Știți vorba aia…”E cam greu sa te dai șmecher cand mulți te cunosc de cand erai fraier “
    Prostul iașului!!!!!
    Aaaa și sa nu uit….domnul Sorin , nu mai vorbiți cu “colegii” de la BZI ca sa va scrie articole in ziar .
    Știți la cine ma refer !

  • Aloooo aprobați toate comentariile.
    Asta nu e bărbat….e definiția papițoilui.
    Păcat de soția dansului.
    Este un incult,un bădăran,un papa lapte…nu-l cunoaște nici dracu…va plătește ca sa i scrieți articole ? Văd ca are câte 1 la luna 😃
    Sunt femeie si nu mi as dori in viața mea un asemenea măscărici.

  • Romania, tara in care daca nu ai tate, buci si craci, nu stii sa canti! Cine plm o mai fi si asta? Cat despre el, un ilustru necunoscut care tot asa va ramane. Pariu ca nu il stiu pe asta nici macar toti vecinii de scara?
    Mai bine scrieti un articol despre iesenii care au facut-o celebra pe Monica Barladeanu. Lista cuprinde nume celebre: un crai de la Parchet, un avocat smecheras, Butuca, UCC-istii… astia au fost trambulina pt bucale. Sapati si va iesi un articol pe cinste.

  • Arabbella, contabila

    Ioana, Juli, si plm, 3 gagici fara chef de munca, in pauza la o țigară…comenteaza despre cel mai frumos bărbat din Iasi.
    Dragi fete, acum e ora 15.o9, peste 1 ora terminati munca si va intoarceti acasă la barbățelul vostru de 1.56cm, chelie deasa, burta si cu telecomanda pe piept .🥰
    Asta e familia perfecta a unor doamne care lucră la birou.

    Lăsați acest băiat in pace, arata prea bine pentru multe dintre noi, nici măcar nu ne permitem sa visăm la asa ceva, da’păi să mai facem….🥳aah🥰uhhh😍aaah
    🥰…cu asa mascul alpha 100%.

    Pana ajungeti acasa, nu uitati sa faceti si piața, ca „printul” vostru a fost ocupat cu …pariurile sportive sau a fost la o bere cu băieții.🤭

  • Iar cu papitoiul

    Tipul asta pare asa de…feminin. Eu nu l-as lua pe asta nici sa il intretin 😬 Faceti si voi articole cu barbati alpha, masculini, frumosi, puternici. Si noua, femeilor, ne place sa vedem ceva frumos. De ce ne bagati pe gat papitoi ca tipul asta din articol? 🙄🥴

  • Nu vi se pare ca are fatza de tzaran obosit? Pe bune acum. 🧐

  • 🐱 Vulpea si strugurii 🍇

    @Iar cu papitoiul
    august 8, 2023 la 4:06 pm
    @Taranus
    august 8, 2023 la 4:07 pm…

    Cucoana Vulpe cand nu ajunge la struguri, zice ca-s acrii 🍇🍇🍇🍇

    P.s: asa arata un mascul alpha 100%.
    Câte femei din Iași se pot lăuda cu un așa băiet? Miaoooow🥰

  • Wow!!!!!
    Leșin…
    Ce exemplar… 😻
    Altă pisica mișto,care-l eclipsează pe gigoloul militar!

  • @Vulpea si strugurii

    Fostul meu iubit avea 1,85m, atletic, mergea la sala, avea ochi albastri, un ambalaj foarte frumos. Dar era varza la toate celelalte capitole: financiar, sexual, emotional si intelectual. Tipul din acest articol e si mai uratel decat fostul meu iubit. Eu nu-s impresionata 🥹🥲

  • 🙄🙄🙄

    Chiar e asa greu de crezut ca tipul asta nu ni se pare frumos? Mie chiar mi se pare taranus. Asta e fata lui, ce sa ii faci.
    @aparatoarea taranului: trebuie sa accepti ca oamenii au gusturi si pareri diferite. 🙃

  • O nevasta cu un barbat frumos acasa 😋

    Bai, da rele mai sunt femeile care au acasa un soț/iubit urat.
    N-am crezut ca se oftica asa de tare cand vad un iesean care face fericita o femeie care nu-i din Moldova.
    Pai nu numai ca nu era moldoveanca dar fosta iubita era cantareata din strainatate si frumoasa foc pe deasupra.
    Aviz doritoarelor de barbati frumosi, daca nu sunteti artiste plastice, cantarete, actrite celebre, NU o sa pupati la propriu asa ceva in viata asta.
    Asa ca inchideti ochii cand sarutati cheliosul vostru de acasa si imaginati-va ca e Brad Pitt sau tipul sexi din acest articol.

  • El si cu inca unu isi faceau paru cu placa in clasa, in liceu. Era feminin de mic

  • Delusional 😂😂😂

    Baaa nu te mai 💩 atat pe tine, Sorinelul tau are slana la greu pe el. E cam grasut. Deja are burtoiul ala tipic la majoritatea barbatilor +30 de ani. Nu e nimic de invidiat. Dar stii vorba aia: prostul daca nu-i fudul, nu mai este prost destul. Pupa-l tu in fund. Noua nu ne place 🥱🥱🥱 E urat.

  • 😍🥰 O iubitoare de bărbați frumoși și mușchiuloși...🥰

    Energetic
    august 8, 2023 la 6:57 pm…prietena ta e…Manuella 🤪

    Bai, acest baiat arata beton 100%. Mai sunt in Iasi multi barbati care arata fain, dar ca el nu e niciunul. 🌝

    De azi inainte e timpul sa promovam doar moldoveni frumosi.
    Trebuie sa aratam lumii, ca in Iași sunt cei mai frumoși barbați din Romania. Asa fac ardelenii, asa fac si oltenii…își promoveaza cei mai frumoși dintre ei ! Asa sa facem si noi, sa promovam pe cei mai frumosi din acest oras istoric.
    Barbații urâți sa se facă bucatari si sa stea la cratița sau sa spele rufe, sa duca gunoiul, sa spele copchii de căcuța,etc 🥰

    Noi, femeile inteligente și independente din Iași nu vrem sa mai vedem cheliosi si urați 🥸 pe strada/magazine…stati in casă!

  • 😹😹😹😹😹😹😹

  • Asa cum spunea victima unei talharii intr-un alt articol de azi, baiatul are parul blond spre brunet 🙂
    Fetele apreciaza baietii. Asa, ca asta. Femeile stiu ce e ala un barbat. Va afla si asta. De la altii.

  • Sorinel burtos și chel

    Raza de soare ăsta își comentează singur la articol.
    El e ăla de se lauda singur ca i frumos, ca nu știu cum.
    Doamne ferește ca prost ești!

  • Ar vrut sa ajungi la mine dar sunt prea “înaltă” pentru tine 😝

    Asta e și urat și prost 😁
    Păcat …..măcar de ar fi avut ceva bun.
    E doar un rebut care își comentează singur la articol.
    Frustratule 🙃

  • Un sfat prietenesc

    Zice bine un domn aici mai sus, chiar ai fata de taran. Problema ta, este ca noi, ne-am dat seama dupa fata ca esti prost, imagineaza-ti ce parere am avut cand am vazut un articol despre tine (care stim cu totii cum a aparut) si apoi, nebunie totala, observam ca iti dai comentarii de lauda singur, iar felul in care le scrii ne panicheaza pe toti. Nu stiu ce sfat sa iti dau, dar daca nu mai apar articole despre tine esti pe drumul cel bun. Totusi daca o iei pe drumul gresit, este posibil sa ajungi din nou in ziar, de data asta, fara voia ta. Nult succes in continuare.

  • Bai, acuma pe bune. Tipul din articol arata beton. Chiar e frumos, fața de alți ieșeni ,,cu burtă si chelie deasă” pe care îi vedem zilnic in trafic, magazine,parc,etc.

    Si barbatul meu arata bine, dar nu ca acest baiat. Asta e rupt de pe revistă, chiar e sexy rău de tot.
    Cum spuneau si altii, nu bărbații bârfesc cel mai mult, ci femeile cu bărbați/iubiți/amanți urâți acasă.
    Mai fetelor, trebuie să recunoastem ca arata bine de tot.
    Daca nu as fi fost la menopauză, zău că aș fi facut un copil cu el pe cale naturală🥰.
    Din cei 2 copii făcuți cu barbatu’ neu, măcar unul să arate fotomodel.
    Asta e, vârsta nu-mi mai dă voie sa fac copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *