Prima pagină » Magazin » El e iubitul secret al Rocsanei Marcu! – FOTO

El e iubitul secret al Rocsanei Marcu! – FOTO

20 aug. 2012, 09:40,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:308686;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Incurcate sunt caile dragostei! Dupa ce l-a tarat prin tribunale pe Adrian Iliescu, fiul fostului prefect de Giurgiu, care a refuzat sa-i recunoasca prima fetita, pe Mayra (5 ani), Rocsana Marcu si-a refacut viata alaturi de prietenul acestuia, avocatul Florin Moldoveanu, cu care are a doua fetita, Indira Maria (1 an). Ei au fost surprinsi, in weekend, la mare, scrie click.ro.
Vedeta Prima TV, in varsta de 31 de ani, a cunoscut greutatile vietii cu varf si indesat. In urma cu cativa ani, ea a trait o pasionala poveste de dragoste cu Stefan Adrian Iliescu, fiul fostului prefect de Giurgiu, Lucian Iliescu.
Totul a mers struna intre ei pana cand Rocsana si-a anuntat iubitul ca este gravida si ca vor avea o fetita. Atunci, Iliescu, care mai avea un copil cu o alta femeie, a fugit mancand pamantul. Ani de zile, Rocsana s-a vazut nevoita sa-l tarasca pe Iliescu prin tribunale pentru a recunoaste paternitatea fetitei ei, Mayra, in varsta de cinci anisori. Anul trecut, instanta l-a obligat pe acesta sa recunoasca copilul.
Intre timp, marcata de greutatile prin care a trecut cu primul copil, de care s-a ocupat singura, Rocsana a decis sa-si refaca viata, culmea, alaturi de prietenul lui Iliescu, avocatul Florin Moldoveanu. Rocsana s-a asezat pe un sezlong vecin cu cel al iubitului. Cei doi nu si-au dezlipit ochii unul de la altul. Cei doi au impreuna o fetita, in varsta de un an, pe Indira Maria.
De aceasta data insa, Rocsana se pare ca a tras lozul castigator pentru ca ei doi sunt mai indragostiti ca niciodata. Rocsana si Florin au evitat pe cat se poate sa se afiseze pana acum ca un cuplu.
In weekend, insa, ei au fost surprinsi pe plaja din Mamaia, aruncandu-si priviri languroase de pe sezlonguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *