Prima pagină » Cancan » El a fost primul iubit al lui Denise Rifai: „El mă testa”

El a fost primul iubit al lui Denise Rifai: „El mă testa”

19 apr. 2024, 14:57,
în Cancan

S-a aflat cine a fost primul iubit al lui Denise Rifai. Invitată la un podcast recent, Denise Rifai a oferit o perspectivă intimă asupra vieții sale personale, dezvăluind detalii picante despre primul ei iubit din liceu.

Vedeta Kanal D a povestit cum a decurs prima lor întâlnire romantică, menționând că a fost pusă la încercare de către tânărul de care era îndrăgostită.

Motivul testului aplicat de iubitul său a fost unul surprinzător, stârnind curiozitatea ascultătorilor.

El a fost primul iubit al lui Denise Rifai

Deși cunoscută pentru discreția sa în lumea showbiz-ului românesc și pentru profesionalismul de care dă dovadă în cariera sa, Denise Rifai a decis să împărtășească recent detalii despre prima sa dragoste. Vedeta a oferit o perspectivă intimă asupra vieții sale personale, dezvăluind informații despre primul ei iubit din liceu, o poveste care a stârnit curiozitatea publicului.

Deși relația cu primul ei iubit din liceu a fost una inocentă și specifică adolescenței, Denise Rifai nu a uitat niciodată prima întâlnire cu el.

Invitată la podcastul „Ac de Siguranță” moderat de Răzvan Exarhu, Denise Rifai a dezvăluit o poveste inedită despre prima ei întâlnire cu iubitul din liceu.

Vedeta Kanal D a mărturisit că tânărul a surprins-o cu o invitație neașteptată: o plimbare romantică cu tramvaiul.

Deși provenea dintr-o familie înstărită, Denise Rifai a fost captivată de personalitatea tânărului. Denise a dezvăluit recent că statutul social al băiatului nu a jucat un rol important în decizia sa de a accepta invitația.

„ M-a invitat la o plimbare cu tramvaiul, eram în liceu, pe linia 32. Eu aveam deja o mașină, el m-a sunat și m-a întrebat, mi-a spus că el este foarte romantic și dacă aș accepta să merg cu el la o plimbare cu tramvaiul. Era un băiat așa fin. Eu aveam deja mașină, aveam 18 ani. În cultura mea, așa cum am fost crescută, femeia trebuie să urmeze bărbatul, dacă vrea să mergem cu tramvaiul, mergem cu tramvaiul”, a povestit Denise Rifai, în cadrul podcast-ului moderat de Răzvan Exarhu.

Totul a fost doar un test

După ce a acceptat invitația la o plimbare cu tramvaiul și a ajuns la locul indicat, Denise Rifai a avut parte de o surpriză neașteptată.

Vedeta Kanal D a descoperit că totul a fost doar un test pus la cale de tânărul cu care urma să iasă. Spre uimirea sa, acesta o aștepta cu mașina sa personală, demonstrând un spirit ludic și o dorință de a o impresiona.

„ M-a chemat, m-am dus unde m-a chemat. Era într-o super mașină. Dar mă testa, el a vrut să vadă… până la mine, toate fetele pe care le chema în oraș, le spunea să meargă cu tramvaiul și ele spuneau nu.”, a mai povestit Denise Rifai, în cadrul aceluiași podcast, despre primul ei iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *