Prima pagină » Titlurile zilei » El a descoperit secretul unei vieți minunate! „Divinitatea înseamnă totul, nu există moarte”

El a descoperit secretul unei vieți minunate! „Divinitatea înseamnă totul, nu există moarte”

03 oct. 2022, 02:00,
Andreea Timofte, în Titlurile zilei

Alexandru Însurățelu se numără printre puținii oameni care vorbesc deschis în mediul online despre experiențele unui om pe acest pământ. Tânărul a trecut printr-o trezire spirituală și, de atunci, viața i s-a schimbat în bine. După întâlniri cu șamani din Peru și Mexic, zeci de cărți citite și cursuri de dezvoltare personală, dorința de a împărtăși totul cu semenii săi a crescut

Există doar moarte trupească, nu și spirituală, susține bărbatul. În plus, este o mare diferență între a crede în divinitate și a fi sigur că acea putere chiar domină. Alexandru a locuit mai bine de șase ani la Iași și, după mult timp în care a muncit din greu, a descoperit acest secret al vieții minunate la care aspiră fiecare suflet

Timpul și disciplina l-au făcut să vadă cu alți ochi viața, știind că fiecare individ își poate schimba destinul, dacă realizează o conexiune reală cu Divinitatea. Manifestarea dorințelor nu înseamnă nimic fără fapte, fie ele și mici.

Din punctul său de vedere, biserica reprezintă doar o instituție care și-a pierdut din sacralitate, energia divină nefiind limitată de timp sau spațiu.

Secretul unei vieți minunate

Alexandru Însurățelu a studiat istorie în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar acum, la vârsta de 36 de ani, poate spune că știe care e calea corectă în viață, cel puțin pentru el.

După două experiențe în care a interacționat cu mayași din Peru și Mexic, a fumat ayahuasca, luând contact cu lumi nevăzute, tânărul a ajuns la o concluzie, anume că relația cu Divinitatea e tot ceea ce contează.

„Am terminat Istorie la «Cuza», dar perspectivele după absolvire erau foarte limitate, mie mi-au plăcut banii… lucram ca barman în timpul facultății, câștigam foarte bine pe vremea aia. M-am întors acasă, în Focșani, apoi am mers în Anglia, la muncă. Am avut o trezire spirituală în 2009, atunci mi-am schimbat viața. Ideea este că am devenit conștient, asta a stat la baza tuturor deciziilor mele… M-am conectat mai mult cu Dumnezeu, am învățat cum să fac asta, conexiunea cu Divinitatea e totul”, a declarat Alexandru Însurățelu.

Povestea lui Alexandru a început în urma unei postări pe Facebook.

„Eram într-o noapte în București, în Centrul Vechi, am dat peste o pagină de Facebook care se numea «Jurnal de Junglă» și era a unui român care a fost la un șaman, în Amazon. Atunci când intri în stadii de conștiință, poți să intri în vieți anterioare, diferite locuri ale lumii, am citit ce a făcut acel băiat acolo, timp trei luni, ce a scris în jurnal. L-am citit pe tot într-o noapte, atât de tare m-a afectat și m-a atins emoțional, încât dimineață i-am spus fetei cu care eram atunci că mergem în Peru, în Amazon. Nu aveam bani, l-am contactat pe tipul acela, l-am întrebat toate lucrurile formale. Așa am ajuns în Anglia, ca să muncesc ca barman, să fac rost de bani. Eram nerăbdător, mi-am vândut și mașina, pentru că nu aveam vreun ban strâns. Am stat aproximativ un an în Anglia și am vizitat Peru și America Latină, Mexic.

Am luat ayahuasca, un amestec de ierburi, folosit, în trecut, în scopuri religioase în Amazon. A fost ceva unic, prea personal ca să pot explica. Atunci mi-am dat seama că nu există spațiu și că avem simțuri și puteri pe care nu știm cum să le folosim. E ca și cum ai auzi sunete de la zece kilometri distanță scoase de furnici”, adăugat Alexandru Însurățelu.

Totul se poate schimba oricând

Acum, tânărul împărtășește credințele și concepțiile sale și internauților de pe TikTok, considerând că este important ca alți oameni să aibă acces la ideile sale. Acesta consideră că în fiecare zi este mai bun, făcând sport și luptându-se cu problemele ce apar zi de zi.

„Nu există moarte spirituală, doar trupească, oamenii moștenesc energie din vieți anterioare, e posibil ca, dacă ai fost un om rău, să suferi acum și invers, însă totul se poate schimba, prin multă muncă.

E ca într-o relație de dragoste, vrei să fie totul minunat, dar, dacă nu încerci să te comporți frumos, să faci ceva pentru persoana de lângă tine, ceva mărunt, e degeaba.

Dacă vrei să schimbi ceva, nu o vei face într-o săptămână, doar spunând că vrei să o faci. Faptele tale trebuie să corespundă cu programele mentale. Dacă tu vrei, de exemplu, să câștigi mai mulți bani, dacă vrei să treci la următorul prag, e de muncă, tu trebuie să te schimbi total, treptat.

Îi sfătuiesc pe toți cei care vor să-și schimbe viața, să le fie mai bine, să ia un caiet mare și să scrie tot ce cred ei că sunt și cum ar vrea să fie viața lor de acum încolo, dar foarte detaliat. Apoi, să încerce puțin câte puțin să facă ceva pentru acel lucru, vor vedea că totul va avea sens.

Mintea noastră e ca un motor de căutare, trebuie doar să fii hotărât și să-i oferi cuvintele cheie potrivite. Și niciodată nu trebuie să povestești cuiva planurile tale, indiferent că acea persoană îți vrea binele sau nu, e vorba de energii care sunt transmise și pot strica tot”, a menționat Alexandru Însurățelu în legătură cu secretul unei vieți minunate.

Comentarii
  • Sa audă și Tudorel rectorel care a făcut filiala uaic la Focșani. _ secție de istorie !!! Ai văzut ce fac absolvenții de istorie ? Barmani apoi pleacă la muncă în Anglia. Restul e cancan. Asta a făcut rectorel. A tăiat 100 de locuri de la fac de informatica și a făcut extensiune la Focșani și la Bălți de istorie ….

  • a aparut o noua categorie in societate: bombardierul spiritual :)))))))))))))))

  • the hostile one

    Şi uite aşa măi copii vă ziceam….Nu vă drogaţi….

  • Nu mai sunt locuri de cazare la Spitalul 7? Iasul este plin de jeguri ca acest Bulibașa.

  • Fin necunoscator

    „… a fumat ayahuasca”
    Asa se numeste patrunjelul in mayasa?

  • ,,…Jana nu e moarta, Jana se transforma…”

  • un alt pseudo-guru spiritual care va fwte si va stoarce de bani toate deprimatele din zona…reclama proasta la o inselatorie pe fata

  • Exista Cineva care este mai puternic decat aceste duhuri care se manifesta la samani. Numele Lui este Isus Hristos, si este Fiul lui Dumnezeu. El este cel care ofera adevarat trezire spirituala, pe care Biblia o numeste „nasterea din nou.” Samanii si drogurile lor, oricat de exotice si atractive ar parea, te vor duce la pierzare, insa Isus te va duce la viata dac-l vei chema in viata ta!

  • Acest individ dependent de droguri, vorbește fără discernământ. Și Pablo Escobar promova viața, dar cea reala. Acesta revelație idioata îndeamnă la o decădere totala a noastră ca oameni. Recomand sa citiți cea mai veche carte…Biblia…acolo găsim pe Dumnezeu…sfinți…și Maica Domnului cu fiul său Iisus Hristos..Doamne ajuta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024