Prima pagină » Local » Ei sunt frații violatori din Iași! Aceștia au batjocorit o tânără într-un apartament din centrul orașului! Victima, agățată pe un site de matrimoniale (EXCLUSIV)
Ei sunt frații violatori din Iași! Aceștia au batjocorit o tânără într-un apartament din centrul orașului! Victima, agățată pe un site de matrimoniale (EXCLUSIV)

Ei sunt frații violatori din Iași! Aceștia au batjocorit o tânără într-un apartament din centrul orașului! Victima, agățată pe un site de matrimoniale (EXCLUSIV)

08 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Trei frați violatori, din județul Iași, au fost pedepsiți ieri de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași i-au condamnat pe Cătălin Mihai Talica, Marius Talica și Ionuț Andrei Talica la câte 8 ani de pușcărie, în urma unui viol și a unui jaf. Oamenii legii au spus că cei trei frați ar fi siluit o tânără și ar fi jefuit un tânăr

Judecătorii au pedepsit ieri trei frați violatori din județul Iași. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași i-au condamnat pe Cătălin Mihai Talica, Marius Talica și Ionuț Andrei Talica la câte 8 ani de pușcărie, în urma unui viol și a unui jaf.

„Instanța constată că prejudiciul cauzat părţii vătămate R.V.A. a fost recuperat, în integralitate, prin plata de către inculpaţi. Constată că partea vătămată M.E.B. nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal”, au afirmat ieri judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Trei frați violatori din Iași, acuzați după plângerea făcută de o tânără

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor trei frați a început pe data de 13 octombrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată sub acuzațiile de viol, complicitate la viol și tâlhărie calificată. Anchetatorii au afirmat că frații Mihai Cătălin Talica, Marius Talica și Ionuț Andrei Talica, din Bârnova, au intrat în vizorul lor, în urmă cu aproape un an. Potrivit oamenilor legii, cei trei ar fi pus la cale un viol, apoi ar fi comis un jaf. Procurorii au subliniat că victima i-a cunoscut pe cei trei pe internet, prin intermediul unui anunț la secțiunea „Matrimoniale”. Victima are vârsta de 20 de ani și avea postat un anunț matrimonial pe un site de publicitate. Fata închiriase un apartament în centrul Iașului, la un complex imobiliar nou, iar acolo își invita clienții.

Pe 26 iulie 2021, după ce a negociat tariful prin mesaje pe internet, fata a primit în casă un tânăr. Acesta a făcut sex cu fata, a achitat suma de 100 de lei, apoi, în timp ce ea se afla într-o altă încăpere, a mers la ușă și a deblocat-o. În casă au intrat alți doi indivizi. Fata nu a vrut să facă sex cu ceilalți doi, dar ar fi fost amenințată cu bătaia, iar, în cele din urmă, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale.

Victima a mers țintă la Poliție

După ce și-au făcut de cap, suspecții ar fi comis și un jaf, potrivit unor surse judiciare. La scurt timp, victima a mers țintă și li s-a plâns oamenilor legii că a fost violată. După mai bine de o lună de la comiterea faptei, cei trei frați, de 21, 30 și 31 de ani, au fost identificați de anchetatori. Cei trei au fost săltați și duși la audieri, iar mai apoi au fost reținuți pentru 24 de ore. Procurorii au propus arestarea preventivă a lui Mihai Cătălin Talica, Marius Talica și Ionuț Andrei Talica.

„A fost efectuată o percheziție domiciliară, în comuna Bârnova, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru viol și tâlhărie calificată. Pe 26 iulie 2021, doi tineri, prin exercitarea de amenințări și acte de violență, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o tânără. Mai apoi, aceștia i-ar fi sustras din locuință un telefon mobil, un televizor și 600 de lei. Un al treilea tânăr ar fi fost complice la comiterea acestor fapte. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar mai multe persoane au fost duse la audieri”, au arătat atunci oamenii legii.

Acum, cei trei violatori din Iași au fost pedepsiți de judecători.

Comentarii
  • Vor deveni in curand Catalina Mihaela, Marusia si Ioana Andreia…

  • Asta e o prostie cu intalnirile pe internet.

  • Dar fata pentru prostitutie si evaziune cat a primit.Sunt foarte multe condamnari in felul acesta si mai toate pleaca de la invitatia ilegala a femeilor. Nu sunt deacord cum au procedat ei,dar daca s-ar lua masuri concrete cu arestarea femeilor prin flagrat sub acoperire,nu am ar mai fi atat de multi in puscarie. Ele provoaca,invita, ei minte putina si alcool ,iar la urma daca sunt bani prea putini sau dureaza prea mult devine viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *