Prima pagină » Actualitate » Ei sunt cei trei finaliști Survivor All Stars. Ce șanse are fiecare să ia 100.000 de euro

Ei sunt cei trei finaliști Survivor All Stars. Ce șanse are fiecare să ia 100.000 de euro

13 mai 2024, 08:21,
BZI.ro, în Actualitate

Mai sunt puține zile și se va încheia Survivor România All Stars. Telespectatorii anticipează deja care sunt cei trei finaliști Survivor All Stars și cam cine ar putea pleca acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro. Emisiunea concurs are deja un trecut marcant în peisajul show-urilor de supraviețuire, iar ediția de acum promite un final memorabil, plin de surprize și competiție acerbă pentru câștigarea premiului mare și a trofeului show-ului.

Ei sunt cei trei finaliști Survivor All Stars

Finala Survivor România All Stars va fi difuzată la sfârșitul lunii mai și se anunță a fi un eveniment televizat de neuitat, cu o bătălie intensă pentru victorie și unul dintre cei trei finaliști trebuie să își câștige susținerea publicului. Pe măsură ce ziua finalei se apropie, speculațiile despre posibilii câștigători devin tot mai intense, iar emoțiile sunt la cote maxime.

Cei trei finaliști care vor intra în bătălia finală sunt Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Fiecare dintre acești concurenți a parcurs un drum unic în competiție și și-a pus amprenta asupra show-ului în moduri diferite.

Conform surselor Viperele Vesele, finala va fi un duel între doi Războinici și un Faimos, toți trei fiind prezenți în competiție încă de la început.

Iancu Sterp, recunoscut pentru consistența și performanțele sale remarcabile în joc, se află într-o poziție favorabilă în fața votului publicului.

Andrei Ciobanu, care a revenit în competiție după o eliminare inițială, și Zanni, care și-a dovedit abilitățile de luptător redutabil, sunt și ei candidați serioși la marele premiu.

În ceea ce privește șansele fiecărui finalist la câștigarea premiului, cifrele oferite de sursa menționată reflectă o rată de succes impresionantă pentru fiecare. Zanni se remarcă cu o eficiență de 54,5%, urmat de Iancu Sterp cu 50,8%, și Andrei Ciobanu cu o eficiență de 50%. Aceste cifre subliniază nu doar abilitățile fizice ale finaliștilor, ci și strategiile lor de joc și adaptabilitatea în fața provocărilor.

Câți bani a luat Ștefania Stănilă

Ștefania Stănilă a reușit să reziste 17 săptămâni în cadrul celebrului show. Această etapă a concursului Survivor All Stars 2024 a fost plină de emoții intense.

Ștefania a primit o a doua șansă de a rămâne în competiție, dar nu a reușit să o fructifice. După 17 săptămâni petrecute în Dominicană, a fost nevoită să părăsească show-ul difuzat de Pro TV. Ea a fost trimisă la duel împotriva lui TJ Miles, nominalizat de Andrei Ciobanu. Totuși, a avut parte de o surpriză uriașă: Zanni, abia ieșit din exil, a fost desemnat de colegi să lupte împotriva ei.

Ștefania Stănilă își încheie parcursul în Dominicană, la un pas de marele premiu.

Deși parcursul ei în competiție s-a încheiat, Ștefania Stănilă nu pleacă cu mâinile goale. Am aflat câți bani a încasat pentru cele 17 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Conform informațiilor obținute, Ștefania a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Astfel, după 17 săptămâni, ea a acumulat un total de 51.000 de euro.

Acum, se știu cine sunt cei trei finaliști Survivor All Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *