Prima pagină » Titlurile zilei » Ei sunt cei patru bărbați care și-au pierdut viața în tragicul accident din Păcurari. „E o tragedie să-și îngroape și cel de-al doilea băiat”

Ei sunt cei patru bărbați care și-au pierdut viața în tragicul accident din Păcurari. „E o tragedie să-și îngroape și cel de-al doilea băiat”

18 iun. 2022, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Patru bărbați și-au pierdut viața, iar trei sunt grav răniți, după ce, în noaptea de joi spre vineri, o șoferiță aflată sub influența alcoolului a produs un grav accident auto în cartierul Păcurari. Autoturismul a lovit o clădire de pe marginea drumului și a ricoșat într-o autoutilitară a companiei municipale de mentenanță a drumurilor Citadin SA. În urma tragicului accident, și-au pierdut viața inginerul Ciprian Nicolae Duca, Ion Cojocaru, Alexandru Bounegru și Gheorghe Șutacu.

Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, a provocat o adevărată tragedie în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022. Aceasta s-a urcat la volanul autoturismului Alfa Romeo, după ce consumase băuturi alcoolice. Odată ajunsă în zona Păcurari, șoferița a pierdut controlul volanului și a acroșat patru muncitori Citadin SA.

Cine sunt cei patru bărbați care și-au pierdut viața în urma accidentului din Păcurari?

În urma tragicului accident produs în noaptea de joi spre vineri, patru angajați Citadin SA și-au pierdut viața. Aceștia efectuau o lucrare de reparație la un grătar de scurgere.

În urma impactului, și-a pierdut viața inginerul Ciprian Nicolae Duca, şef punct de lucru. Ciprian Duca, în vârstă de 48 de ani, locuia în comuna Rediu și era angajat al Citadin SA de 19 ani. Printre victime, se numără și Ion Cojocaru, în vârstă de 54 ani, angajat de 20 de ani la Citadin SA. Acesta locuia în comuna Albești, județul Botoșani.

Alexandru Bounegru, în vârstă de 45 de ani, era angajat la Citadin SA de 15 ani. Bărbatul locuia în comuna Comarna, județul Iași.

„Era un băiat bun. Cred că de vreo 3 ani era despărțit de soție, avea 2 fetițe. A mai avut un frate care și-a pierdut viața tot așa, într-un accident stupid. E extrem de tragic, era un băiat tânăr, un băiat cuminte. Și mama lui e o femeie extraordinară. E o tragedie mare pentru ea să-și îngroape doi băieți! Păcat, mare păcat de viețile pierdute! Dumnezeu să-i ierte, dar tragedia este foarte mare, e ceva asemănător cu accidentul de la Bălțați. Dumnezeu spune că îi ia pe cei mai buni și îi duce în Rai… Ia niște oameni așa, care n-au înjurat, n-au vorbit urât, n-au deranjat pe nimeni. Sunt oameni care sunt deosebiți, trăiesc în lumea lor, în liniștea lor, cu problemele lor, nu fac rău nimănui și pleacă dintre noi la o vârstă fragedă, e mare păcat!”, a declarat Constantin Grădinaru, primarul comunei Comarna.

Cea de-a patra victimă este Gheorghe Șutacu, în vârstă de 48 ani. Bărbatul locuia în comuna Trifești, fiind angajat la Citadin SA de 15 ani.

„Gheorghe Șutacu lucra în Iași, locuia în Hermeziu, la 10 kilometri de Trifești, avea 48 de ani, din câte am înțeles, avea familie”, a declarat Alexandru Ivănucă, primarul comunei Trifești.

Trei angajați Citadin SA sunt grav răniți, în urma unui grav accident auto

Pe lângă cele patru persoane care și-au pierdut viața, trei angajați Citadin SA au fost răniți, fiind transportați în stare gravă la spital. Grav rănit a fost și Ion Ivanciu, în vârstă de 58 de ani. Acesta era, în prezent, șef de echipă, fiind de 31 de ani angajat Citadin SA, internat în Clinica de ortopedie de la Spitalul „Sf. Spiridon”. Gheorghe Celmare, în vârstă de 43 de ani, era angajat în cadrul Citadin SA de doar o lună a fost internat în stare foarte gravă la Clinica IV chirurgie din Spitalul Sf. Spiridon. Printre angajații răniți se numără și Nicu Cristian Acasandrei, în vârstă de 31 de ani care este internat la Spitalul „Prof. Dr. Nicolae Oblu”. Bărbatul era mecanic utilaj, activând în cadrul Citadin SA de 5 ani.

Cei de la Citadin SA se interesează în permanență de starea şi evoluţia sănătăţii colegilor lor, fiind alături de familiile victimelor, în aceste momente de grea încercare. Pe parcursul lor profesional, toate cele 7 persoane implicate în accident, „au avut multe menționări și mesaje de apreciere”.

Reprezentanții Citadin SA consideră că instituţiile statului trebuie să ancheteze şi să rezolve cu celeritate această situaţie.

Încă nu se știe când vor fi înmormântați cei patru bărbați care și-au pierdut viața în tragicul accident din Păcurari. Marius Ionescu, director Citadin SA, a declarat că reprezentanții companiei municipale vor lua parte la funerarii.

Comentarii
  • Dumnezeu să-i odihnească!

  • Mare tragedie!

  • Cum nu se stie cand vor fi inmormantati? Pai chiar voi ai scris ca ing Duca va fi inmormantat duminica.
    Sau voi nu cititi ce scrieti in ziar!

  • IONELA PRICOP STRACHINA

    Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletele lor. 😪😪😪 Mare durere. Au murit în chinuri acești oameni, au fost arși cu smoală. Cum e posibil ca o femeie să conducă în halul asta? Nu merita să mai vadă lumina zilei, nu merita mila. Pentru durerea pricinuita acestor oameni, închisă pe viață. Mama lui Alexandru Bounegru și-a îngropat pana acum soțul și este al treilea copil pe care îl îngroapă 😪😪😪 cât durere pentru fiecare în parte este. Doamne ai grija de sufletele lor. Amin. 😔😔😪😪

  • Dumnezeu să-i odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *