Prima pagină » Titlurile zilei » Ei sunt cei doi tineri care au murit în tragicul accident de la Strunga. Au fost împreună să viziteze barajul de la Bicaz, unde au făcut ultimele fotografii din viața lor (EXCLUSIV)

Ei sunt cei doi tineri care au murit în tragicul accident de la Strunga. Au fost împreună să viziteze barajul de la Bicaz, unde au făcut ultimele fotografii din viața lor (EXCLUSIV)

20 aug. 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Doi tineri, de 28 și 29 de ani, au murit într-un accident cumplit petrecut miercuri după-amiază la Iași. Ionuț și Anastasia au mers să se plimbe într-un județ vecin, iar spre seară s-au întors spre Iași. Ionuț a apăsat prea mult pedala de accelerație, iar o manevră greșită a făcut ca mașina pe care o conducea să ajungă pe contrasens. A urmat un impact frontal, iar cei doi tineri au murit pe loc. Ceva mai mult noroc au avut pasagerii din microbuzul în care au intrat. Opt persoane au fost rănite, dar, din fericire, toți au scăpat cu viață

Drumul morții a cerut din nou tribut. Doi tineri, de 28 și 29 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un microbuz care circula regulamentar. Ionuț Grădinaru și Anastasia Boghian au fost miercuri în județul Neamț, într-o scurtă plimbare. Ionuț s-a urcat la volanul unui autoturism marca VW Up, mașină aflată în proprietatea firmei la care era angajat.

Gonea spre Iași, iar în zona localității Strunga a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un microbuz care circula regulamentar. În urma impactului extrem de violent, mașina pe care o conducea Ionuț s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate. Atât Ionuț, cât și prietena lui, Anastasia, au murit pe loc. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 să ceară ajutor. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului și au început o cursă contra cronometru pentru salvarea celor răniți. Pentru cei doi tineri nu s-a mai putut face nimic.

Nu au avut nicio șansă. Ionuț și Anastasia au murit pe loc în urma impactului

Ionuț și Anastasia au murit zdrobiți. Pasagerii și șoferul din microbuz au scăpat ca prin minune cu viață. O parte dintre cei implicați au ajuns la spital, iar altă parte au refuzat să primească îngrijiri medicale. Polițiștii din Iași au precizat că accidentul s-a produs din cauza lui Ionuț Grădinaru.

„Polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier care s-a produs pe DE 583 în localitatea Strunga, soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că între un autoturism și un microbuz a existat o coliziune soldată cu decesul celor două persoane din autoturism și rănirea mai multor persoane din microbuz. În cauză, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ultimele fotografii postate de tânără înainte de producerea accidentului

Ionuț și prietena lui, Anastasia, au fost în vizită la Neamț. Tânăra a postat pe Facebook mai multe fotografii, chiar înainte de producerea tragicului accident. Ea a imortalizat mai multe momente din călătorie și a publicat fotografii de la Bicaz. Nimeni nu știa că acele poze vor fi ultimele postate. Miercuri, trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost transportate la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se va stabili care a fost cauza decesului, cu toate că lucrurile sunt destul de clare. Polițiștii trebuie să stabilească exact cum s-a produs accidentul, iar în tot acest timp celelalte victime trebuie să se recupereze. Trebuie precizat că Ionuț Grădinaru era de loc din județul Vaslui, iar Anastasia Boghian era din Iași. Dumnezeu să-i ierte! Un alt accident rutier mortal s-a produs la câteva sute de metri distanță la începutul lunii iulie. Atunci, tot două persoane și-au pierdut viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *