Prima pagină » Local » Ei sunt cei doi elevi ieșeni care au devenit campioni europeni la Dans Sportiv pentru Tineret și cu care ne mândrim – FOTO

Ei sunt cei doi elevi ieșeni care au devenit campioni europeni la Dans Sportiv pentru Tineret și cu care ne mândrim – FOTO

06 iun. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Local

Ștefan Alexandru Pădurariu și Mălina Elena Constandache sunt elevii ieșeni care au reprezentat cu succes România la Campionatul European de Dans Sportiv pentru Tineret, desfășurat în orașul Kosice din Slovacia, pe data de 3 iunie 2023, unde au câștigat detașat locul I

Cei doi tineri au demonstrat câtă muncă și perseveranță este în spatele unui sport atât de delicat. Aceștia fac pereche de patru ani de zile și se antrenează în cadrul Dance Studio, sub îndrumarea antrenorilor Silviu Cojocariu și Alexandra Lutic.

Doi elevi ieșeni au devenit campioni europeni la Dans Sportiv pentru Tineret: „Au reușit să câștige detașat”

o poză cu Ștefan Alexandru Pădurariu și Mălina Elena Constandache

Cei doi tineri au demonstrat câtă muncă și perseveranță este în spatele unui sport atât de delicat

Ștefan Alexandru este elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iași, iar Mălina este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Iași. Cei doi tineri fac dans sportiv de la vârste fragede, respectiv 5 și 6 ani, formând o pereche de 4 ani de zile. Chiar de la început și-au stabilit acest obiectiv, de a deveni campioni europeni la dans sportiv, la categoria de vârstă 16-18 ani.

„Ce a fost în spatele acestei perechi pentru Campionatul European de Dans Sportiv pentru Tineret a început, probabil, acum patru ani, în momentul în care s-au decis să danseze împreună, iar acesta a fost obiectul, adică în momentul în care vor ajunge la categoria tineret, adică 16-18 ani, să țintească spre acest titlu. Evident, în ultima perioadă, în ultimii doi ani, această muncă s-a accentuat și munca lor a fost răsplătită pe măsură. Ei au reușit să câștige detașat”, declară Silviu Cojocariu, antrenor de dans sportiv.

Au participat 27 de echipe din Europa, însă cei doi tineri ieșeni s-au clasat în vârful clasamentului

 o poză cu Ștefan Alexandru Pădurariu și Mălina Elena Constandache

Au participat 27 de echipe din Europa, însă cei doi tineri ieșeni s-au clasat în vârful clasamentului

În această competiție au participat 27 de echipe din Europa, astfel că a fost foarte strânsă. Pregătirea pentru acest campionat este o provocare în sine. Dansatorii petrec luni de zile antrenându-se intens, lucrând la tehnică, coregrafii complexe și coordonare perfectă cu partenerii lor. Ei își dedică timpul și efortul pentru a aduce performanțe impecabile, cum au reușit Ștefan Alexandru Pădurariu și Mălina Elena Constandache, cei doi elevi ieșeni cu care ne mândrim.

Atmosfera din cadrul campionatului este deosebit de palpitantă. Sala de dans este umplută de muzică vibrantă, costume spectaculoase și o mulțime entuziastă. Dansatorii sunt susținuți și încurajați de familiile și prietenii care își fac drum pentru a-i vedea performând în această competiție importantă.

Pe parcursul campionatului, dansatorii sunt evaluați de un juriu format din experți în dans sportiv, care urmăresc cu atenție fiecare detaliu al performanțelor. Factori precum tehnică, coregrafie, expresie artistică și prezență scenică sunt luați în considerare pentru a desemna câștigătorii.

Campionatul European de Dans Sportiv pentru Tineret oferă dansatorilor o platformă pentru a-și arăta talentele, dar și oportunități de a progresa în cariera lor. Performanțele lor remarcabile pot deschide uși către o carieră de succes în dans sportiv. Cei doi campioni europeni ieșeni au dat dovadă de foarte multă muncă și perseverență și au demonstrat ceea ce pot cu foarte multă seriozitate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024