Prima pagină » Cancan ultimă oră » Eforturile uriașe pe care le face Misha, fosta soție a lui Connect-R pentru aparițiile sale publice

Eforturile uriașe pe care le face Misha, fosta soție a lui Connect-R pentru aparițiile sale publice

21 iul. 2024, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Misha, fosta soție a lui Connect-R, vorbește despre eforturile uriașe pe care le face. Care sunt sacrificiile pe care cântăreața le face pentru aparițiile publice.

Misha este o prezență rară la evenimentele mondene, însă atunci când își face apariția, blondina arată impecabil. Reporterii Spynews.ro au fost curioși să îi afle secretul siluetei de invidiat, pe care fosta soție a lui Connect-R o afișază.

Cântăreața se sacrifică pentru aparițiile publice

Cu simțul umorului bine dezvoltat, așa cum o știm pe Misha, ea a răspuns cu o glumă complimentului nostru. Cât despre silueta, în aceeași notă haioasă, blondina a mărturisit că va avea febră musculară, la cât a stat cu burta trasă.

„Mulțumesc, probabil de la perucă. Cred că o să am febră musculară la cât am stat cu burta trasă, și acum tot așa stau, nu mă filma. Nu am mâncat nimic astăzi pentru a mă putea îmbrăca cu această salopetă. Nu este bine, nu recomand. Sinceră să fiu nici nu am apucat, am fost plecată de dimineață, pe fugă, plecată peste tot. Am mâncat un măr, iar aici am ciugulit.„, a declarat Misha pentru Spynews.ro

Legat de stilul de viață pe care Misha îl adoptă, blondina a mărturisit că nu reușește să se țină de o dietă, însă, încercă, pe cât posibil să mențină un stil de viață echilibrat. În aceeași notă haioasă, vedeta a glumit, spunând că se vede faptul că mânâncă orice.

„Nu țin nici o dietă. În general mănânc orice, se vede (n.r. glumește Misha). Mănânc orice, dar încerc să nu exagerez, să nu mănânc foarte mult, cantități mari. Dar… vorba ta, de luni, și mai scap câte ceva pe lângă (n.r. face referire startul unei diete).”, a mai adăugat artista

Misha și Connect-R au fost căsătoriți timp de cinci ani și au împreună o fetiță, Maya. Cei doi au rămas în relații foarte bune, mai mult, locuiesc în aceeași casă. Blondina se declară o persoană foarte emotivă, însă și-ar dori să schimbe acest aspect legat de timiditate, lucrează la asta, însă se gândește și să apeleze la ajutorul unui specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *