Prima pagină » Cancan » Edward Sanda știe de frica socrului său. Cum se înțelege artistul cu Pavel Stratan

Edward Sanda știe de frica socrului său. Cum se înțelege artistul cu Pavel Stratan

13 dec. 2023, 13:37,
BZI.ro, în Cancan

Edward Sanda a dat de înțeles că știe de frica socrului său, Pavel Stratan, iar atunci când l-a întâlnit prima dată a avut emoții. Acesta a avut o relație timp de 4 ani cu Cleopatra, până s-au căsătorit, când artista avea 19 ani. Și totuși, Edward Sanda susține că tatăl Cleopatrei a contribuit la apropierea dintre ei.

Cleopatra Stratan s-a măritat la 19 ani cu Edward Sanda, după o relație de aproape patru ani. La rândul său foarte tânăr pe vremea când și-a cunoscut actuala soție, Edward spune că i-a fost frică de socrul său atunci când l-a întâlnit prima oară. Imaginea de dur a lui Pavel Stratan l-a speriat inițial pe Edward Sanda.

Edward Sanda știe de frica socrului său

Pavel Stratan a fost un tată protector pentru Cleopatra și a zis de multe ori că până va deveni majoră va fi clar sub observația lui. Ei bine, în ziua în care a împlinit 18 ani, Cleopatra Stratan a fost cerută de soție de Edward Sanda, iar câteva luni mai târziu făceau nunta. Acum, Edward are o relație foarte bună cu socrul său, însă recunoaște că la prima întâlnire i-a fost frică de el.

Edward a recunoscut recent că i-a fost frică de Pavel Stratan când l-a întâlnit prima oară, într-o discuție cu soția sa. Cântărețul i-a recunoscut Cleopatrei Stratan că îi era frică de tatăl ei la început.

„Ţi-a fost frică de tata când l-ai cunoscut?”, l-a întrebat Cleopatra pe Edward.
„Da! Păi? Voi aţi văzut cum arată… Eu nu îl cunosteam foarte bine şi are o imagine dură, aparent”, a răspuns cântărețul.
„Aveam 15 ani şi eram fata lui tata. S-a temut când a apărut Edi în viaţa mea, îţi dai seama”, l-a completat Cleopatra Stratan.
„Noi lucram împreună deja, dar la prima întâlnire oficială cu Pavel Stratan am avut mari emoţii, dar a fost foarte ok. Eu nu ştiam cum o să reacţioneze şi ce o să îmi zică. Mă aşteptam la tot ce e mai rău. Nici nu îmi aduc aminte dacă am zis ceva, dar el a spus că e de acord cu relaţia noastră, că ne susţine. Mai mult, a contribuit şi el la apropierea dintre noi pentru că şi-a dat seama că între noi e ceva serios”, a mai spus Edward Sanda, potrivit playtech.ro.

Ce crede Pavel Stratan despre căsătoria fiicei sale

Deși mulți au spus că este prea devreme să se căsătorească, Cleopatra Stratan a fost susținută de familie în decizia pe care a luat-o. Pavel Stratan este încântat de alegerea pe care fiica sa a făcut-o și are o relație foarte bună cu ginerele său.

„La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.

Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta, mai puțin contează. N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez. Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta.

Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică și toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât în momentele acelea nu trebuia să îi spun ceva, ca s-o influențez”, a precizat Pavel Stratan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *