Prima pagină » Cancan ultimă oră » Edward Sanda a dat vestea cea mare! Artistul și Cleopatra Stratan au dezvăluit când urmează să devină părinți

Edward Sanda a dat vestea cea mare! Artistul și Cleopatra Stratan au dezvăluit când urmează să devină părinți

30 oct. 2022, 21:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. De când s-au cunoscut, cei doi au devenit de nedespărțit.

Pentru că dragostea lor este atât de mare, anul trecut cei doi au hotărât să își oficializeze relația, așa că artiștii au spus marele DA atât în fața lui dumnezeu cât și a ofițerului de stare civilă.

Edward Sanda a răspuns în sfârșit la marea întrebare despre copil

Până acum, la mai mult de un an de când a început căsnicia lor, se pare că mariajul le priește celor doi artiști, care parcă au și mai mult succes decât înainte.

Atât Edward, cât și Cleopatra au cariere de succes, care le ocupă mult timp și pentru care muncesc constant.

Totuși, cea mai înfocată întrebare a fanilor cuplului nu este legată de lansarea unor piese noi.

Oamenii vor să afle detalii mult mai personale din viața celor doi îndrăgostiți, de exemplu când își doresc artiștii să devină părinți.

Sincer ca întotdeauna, Edward Sanda a decis că nu are rost să se ascundă după deget, așa că a mărturisit ce planuri au el și Cleopatra legat de acest capitol.

Artistul spune că atât el, cât și celebra lui soție își doresc mult să aibă copii, însă simt că este încă prea devreme. Nici nu e de mirare că cei doi vor să mai amâne puțin momentul în care vor deveni părinți, având în vedere că amândoi sunt foarte tineri. Edward a împlinit 25 de ani în timp ce Cleopatra Stratan are doar 20 de ani.

„Peste ani, peste ani. Deocamdată vrem să mai stăm, să muncim, să ne facem o căsuță, să mai scoatem piese, dar peste ani. De fapt, nici noi nu știm dacă vine la anul sau peste cinci ani, nu știm, când o fi. Dar am vrea să mai treacă timpul”, a spus Edward Sanda.

Comentarii
  • Doi copii minunați,Cleopatra,ce fata cu bun simt,educata frumos de părinți,felicitări pt asemenea copil,fam Stratan,sunt convinsă că și Edward,este același om că și micuța Cleo,nu i cunosc părinții ,dar se vede și la el bună educație,e o bucurie,sa vad asemenea copii,iar părinții,sunt nemuritori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *