Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Ediție exclusivă BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Marian Preda, rector Universitatea din București

LIVE VIDEO – Ediție exclusivă BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Marian Preda, rector Universitatea din București

02 feb. 2023, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Ediție exclusivă BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Marian Preda, rector Universitatea din București

Ediția de vineri, 3 februarie 2023, începând cu ora 13.00 este programată o ediție-dialog specială BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Marian Preda, rector Universitatea din București. Temele abordate alături de distinsul invitat vor fi: ”Starea”, la zi, a învățământului superior din România și care sunt provocarile pentru o universitate de talia celei pe care o conduce. Apoi, se vor dezbate datele publicate recent care arată că 40 la sută dintre copii nu reușesc sa treacă de ”pragul” celor VIII clase! Noul pachet de legi pentru Educație. Care ar fi cea mai buna, utila si eficienta strategie pentru o adevarata reforma în sistemul educational românesc. Ți nu în cele din urmă, inteligenta Artificiala versus Educatia.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *