Prima pagină » National » Edi Iordănescu este în doliu. O persoană dragă din familie a murit după meciul România – Slovacia
Edi Iordănescu este în doliu. O persoană dragă din familie a murit după meciul România - Slovacia

Edi Iordănescu este în doliu. O persoană dragă din familie a murit după meciul România – Slovacia

28 iun. 2024, 14:03,
BZI.ro, în National

Edi Iordănescu este în doliu și trăiește clipe dramatice în Germania după ce i-a murit o persoană dragă din familie. Totul s-a întâmplat după meciul România – Slovacia, iar tatăl său, Anghel Iordănescu, a aflat abia la revenirea în țară. În acest context, tatăl lui Edi Iordănescu nu se va reîntoarce în Germania pentru a asista la meciul cu Olanda.

Edi Iordănescu trăiește momente dramatice în Germania, după ce o persoană dragă din familie a murit după meciul România – Slovacia, potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu este în doliu

Echipa națională a remizat în ultimul meci din Grupa E de la EURO 2024 și s-a calificat de pe primul loc în optimile de finală, acolo unde va întâlni Olanda, marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

Bucuria calificării în fazele eliminatorii de la turneul final trăită de selecționerul Edi Iordănescu a fost umbrită de o dramă petrecută acasă, la scurt timp după încheierea întâlnirii România – Slovacia.

Astfel, s-a aflat că sora mamei lui Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului României, a decedat după meciul de la Frankfurt care a adus calificarea „tricolorilor”. Prezent la acel joc, „Tata Puiu” nu a aflat tragica veste decât la întoarcerea acasă.

Anghel Iordănescu a fost înștiințat de moartea mătușii sale abia când a ajuns pe aeroportul de la Otopeni. Din cauza acestei vești triste, fostul selecționer nu se va întoarce în Germania pentru duelul cu Olanda.

El și-ar fi dorit să fie alături de fiul său la marele meci pe care naționala României îl va disputa în optimile de finală ale EURO 2024, însă a luat decizia de a rămâne în țară după această tragedie.

Apariție surpriză la ultimul antrenament al naționalei României

O analiză a jocului prestat de „tricolori” la turneul final din Germania arată că aceștia au obținut calificarea în fazele eliminatorii deși au au avut o posesie inferioară adversarilor din faza grupelor.

„Tricolorii” au intrat în pregătirile pentru jocul împotriva Olandei din optimile de finală. La ultimul antrenament, a fost surprins în tribună și Vasile Dîncu, fostul ministrul al Apărării, care a urmărit ședința alături de conducerea FRF.

Fundașul Bogdan Racovițan a vorbit într-o conferință de presă despre duelul cu Olanda și a spus că orice s-ar întâmpla pe teren este sigur de faptul că niciunei echipe nu-i va fi ușor să treacă de România.

Înaintea jocului care va avea loc pe Allianz Arena din Munchen, jurnaliștii olandezi l-au remarcat pe Andrei Rațiu, despre care au scris că este unul dintre cei mai buni fundași dreapta de la EURO 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *