Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Eddie Hassell a murit. Actorul a fost împușcat în Texas

Eddie Hassell a murit. Actorul a fost împușcat în Texas

02 nov. 2020, 11:22,
în Cultural

Actorul Eddie Hassell a murit după ce a fost împușcat în Texas. În vârstă de 30 de ani era cunoscut pentru rolurile sale din “The Kids Are All Right” (2010), film nominalizat și la Oscar, și serialul TV “Surface” difuzat de postul NBC. Tânărul a fost împușcat duminică  în timpul unui prezumtiv furt de automobil.

Tragicul eveniment este încă investigat la ora transmiterii acestor informaţii, a raportat site-ul revistei Variety.

Actorul Eddie Hassell a murit împușcat

Actorul Eddie Hassell a fost împuşcat în faţa apartamentului în care locuieşte iubita lui, aflat în Grand Prairie, o suburbie a oraşului Dallas, în jurul orei locale 01:00. Agentul acestuia a fost cel care a făcut anunțul și a dezvăluit presei că Eddie a fost împuşcat în abdomen şi transportat la un spital din apropiere, unde a decedat.Faptele ce au dus la împușcătură nu sunt încă cunoscute, o anchetă în acest caz fiind în derulare.

Actorul Eddie Hassell a murit la doar 30 de ani. Acesta a devenit cunoscut datorită apariției în „The Kids Are All Right”, „Surface” și „2012”.

În ce filme s-a făcut remarcat Eddie Hassell

Filmul „The Kids Are All Right”, unde joacă alături de Julianne Moore, Annette Bening și Mark Rufallo, i-a adus trei nominalizări la diferite premii internaționale, în timp ce pentru „Surface” a fost nominalizat la Young Artist Award, categoria cel mai bun actor într-un rol secundar – dramă.

Înainte de a deveni actor, Eddie s-a remarcat ca skater și surfer. A avut o legătură strânsă și cu scrisul. Și-a publicat cartea de debut, „Cineva ar trebui să vă spună: revelații uimitoare și adevăruri uimitoare pentru a vă ajuta să înțelegeți și să vă îmbunătățiți viața”, în 2009. Ultima prezenţă a lui Eddie pe rețelele de socializare a fost la 9 octombrie 2020, când le-a transmis fanilor săi imagini de la un castel medieval pe care îl vizitase într-o vacanţă.

Actorul american s-a născut pe 16 iulie 1990 în Corsicana, Texas. Bărbatul a avut mai multe roluri pe parcursul anilor 2000 și 2010. Eddie Hassel a obținut și cea mai bună imagine din cap la Oscarurile din 2011.  În anul 2017 a câștigat premiul publicului pentru cel mai bun film narativ la Festivalul Internațional de Film din Dallas.

Final de săptămână tragic la Hollywood. Sean Connery a murit la 90 de ani

Legendarul actor Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani. Realizările și aspectul frumos ale actorului au fost recunoscute și de-a lungul vieții sale. Connery a fost votat „Cel mai sexy bărbat în viață” de revista People la vârsta de 59 de ani, iar 10 ani mai târziu, un alt sondaj a stabilit că el este „Cel mai sexy bărbat al secolului”.

A fost numit cavaler de regina Elisabeta în 2000. Ulterior a fost onorat de orașul său natal Edinburgh cu premiul Freedom of City, pe care l-a considerat mai important decât cavalerismul.

Actorul a fost întotdeauna un sprijin vocal al independenței pentru Scoția sa natală și a stabilit o fundație în beneficiul tinerilor scoțieni talentați. S-a retras oficial din actorie după ce a primit Premiul pentru realizarea întregii vieți a Institutului American de Film în 2006. Dincolo de câteva roluri vocale pentru proiecte speciale, interpretarea sa în The League of Extraordinary Gentlemen (2003) a fost ultima apariție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *