Prima pagină » Cancan » Eda Marcus atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare 

Eda Marcus atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare 

26 ian. 2022, 10:27,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai atrăgătoare vedete din showbiz-ul autohton, Eda Marcus, atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră impresionantă și o viață privată spectaculoasă. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare.

Eda Marcus, o prezență răvășitoare în lumea mondenă

Frumoasa prezentatoare Eda Marcus face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, fiind extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă.

Dincolo de celebritate, Eda Marcus este discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Vedeta de la TVR are o fetiță superbă, iar de când a devenit mamă se declară o femeie împlinită.

Eda Marcus s-a remarcat nu doar la pupitrul știrilor, ci și în cadrul unor festivaluri artistice faimoase. Aceasta a prezentat Festivalul Cerbul de Aur, Eurovisionul împreună cu Alina Sorescu și Florin Ristei, dar și o emisiune alături de Cătălin Măruță.

Frumoasa moderatoare tv are un CV impresionant, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare din showbiz-ul românesc. Pe lângă realizările din plan profesional, aceasta face furori în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori. 

Eda Marcus arată spectaculos și se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Aceasta se menține în formă și are un fizic de invidiat. Aceasta se bucură în prezent de celebritate și de aprecierea publicului.

Puțini sunt cei care știu că frumoasa vedetă de la TVR a colaborat cu mai mulți artiști faimoși. 

,,Am avut oportunitatea de a creşte printre vedete, artişti mari din toate domeniile, din ţară, dar şi din străinătate. Sunt mândră că am avut ocazia, pe parcursul carierei mele în televiziune, să intervievez câţiva oameni importanţi. Am cunoscut prin intermediul emisiunilor la care am lucrat de la oameni politici marcanţi până la artişti mari ai scenei muzicale sau teatrale. La Cerb am avut ocazia să-i văd în carne şi oase pe Joe Cocker, Kylie Minogue, Ricky Martin, Christina Aguilera, Ray Charles şi mulţi alţii.”, a mărturisit aceasta. 

O altă prezentatoare cu o carieră impresionantă este Ramona Păuleanu. Aceasta a fost recent protagonista unui scandal în presă după ce unul dintre copii a avut probleme de sănătate grave cauzate de o infecție luată din spital. 

Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare

Eda Marcus are o carieră uluitoare și se bucură de succes pe plan profesional. Mai mult, aceasta are o fetiță superbă de care este tare mândră. În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că pasiunea pentru televiziune a moștenit-o de la mama ei, Nicoleta Păun, care a lucrat la foarte multe festivaluri, fiind omul din spatele scenei.

Frumoasa prezentatoare de la TVR a dezvăluit cum a debutat în televiziune și ce relație are cu mama ei.

,,M-am născut şi am crescut cu festivalul Cerbul de Aur pentru că mama mea a lucrat pe parcursul carierei sale la foarte multe festivaluri, în mod special la Cerb. Am prins toate ediţiile de la Braşov, fiind alături de ea, jucându-mă pe scenă, prin culise, printre cei mai mari artişti care au venit la festival, printre oameni de televiziune de mare valoare. (…)

Ea a fost un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă nu a fost „vizibilă“ pe micul ecran. În schimb, eu mi-am dorit fix acestă zonă pe care ea nu a îmbrăţişat-o. Mama a fost cel mai aspru critic al meu, dar şi cel mai sincer şi obiectiv privitor. Şi asta mi-a prins extrem de bine. Nu am primit niciodată laude nemeritate şi chiar şi atunci când făceam o treabă bună, nu primeam toate confirmările pe care mi le-aş fi dorit din partea ei.”, a declarat Eda Marcus.

În ceea ce privește căsnicia ei, Eda Marcus a mărturisit recent că este extrem de fericită alături de soțul ei și de fiica lor superbă, Aria. Prezentatoarea a precizat că reușește să îmbine perfect viața de familie cu profesia, fiind o femeie împlinită.

Aceasta a mărturisit cum este viața ei dincolo de lumina reflectoarelor și cum reușește să se mențină în formă.

,,Sunt mamă, soţie, prezentatoare de televiziune, fiică, soră, prietenă etc. De multe ori, rutina mea este un carusel. Am mereu sentimentul că timpul nu îmi ajunge şi sunt pe fugă mereu. De când mă trezesc, până mă culc. Dar sunt în permanenţă recunoscătoare pentru acest lucru.  (…) Sunt foarte activă de mică, am învăţat să practic mai toate sporturile şi le fac cu multă plăcere de fiecare dată când am ocazia. Joc tenis, mă plimb cu rolele, înot, patinez iarna, schiez, iubesc scufundările.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care se bucură de viață de familie este prezentatoarea Mihaela Călin. Aceasta este o prezență discretă la evenimentele mondene, fiind atentă cu aparițiile sale publice. La fel de rezervată este și Anca Lungu, care s-a retras din televiziune și a plecat din țară pentru a fi alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Eda Marcus este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din showbiz-ul autohton. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *