Prima pagină » Actualitate » Eclipsa de Soare, cel mai important fenomen astronomic al finalului de an. Ce trebuie să faci ca să ai noroc
Eclipsa de Soare, cel mai important fenomen astronomic al finalului de an. Ce trebuie să faci ca să ai noroc

Eclipsa de Soare, cel mai important fenomen astronomic al finalului de an. Ce trebuie să faci ca să ai noroc

04 dec. 2021, 09:00,
BZI.ro, în Actualitate

Eclipsa de Soare de sâmbătă, 4 decembrie este ultima eclipsă de anul acesta și a 14-a eclipsă totală de Soare din secolul XXI-lea. Avem parte de cel mai spectaculos eveniment astronomic al finalului de an, un fenomen care ne afectează într-o mare măsură.

Eclipsa de Soare din decembrie 2021. Ce trebuie să faci ca să ai noroc

Eclipsa totală de Soare din 4 decembrie 2021 este a 14-a eclipsă totală de Soare din secolul al XXI-lea. De acest fenomen astronomic se leagă mai multe tradiții și superstiții aducătoare de noroc. Există popoare care cred că eclipsele sunt
semne ale providenţei divine în sensul în care Soarele şi Luna îşi părăsesc locurile de pe cer pentru a vedea dacă toate sunt bune pe Pământ.

Fenomenele astronomice influențează astrele și astfel aflăm că zodiile sunt afectate de Eclipsa totală de Soare. Iată ce trebuie să faci ca să ai noroc, în funcție de semnul tău zodiacal:

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn – vor găsi răspunsuri pe care le-au căutat multă vreme. Fie că vorbim de probleme din viața sentimentală, sau legate de locul de muncă, acestea vor fi rezolvate cu tact diplomatic și perseverență de către acești nativi. Este posibil ca unele răspunsuri pe care le vor afla acum să îi doară mai tare decât și-au imaginat vreodată. Chiar și așa, ei trebuie să înțeleagă că aveau nevoie de asta pentru a deveni mai puternici.

Zodiile de Apă – Pești, Rac, Scorpion – Acești nativi au ocazia să îndrepte niște lucruri, să repare niște relații care s-au stricat din vina lor, să-și asume, acum ori niciodată, vina, să-și calce pe orgoliu și să-și ceară iertare celor cărora le-au greșit.

Zodiile de Aer – Vărsător, Gemeni, Balanță

Pentru aceste zodii este o perioadă a descoperirilor. S-au cam neglijat în ultimul an, s-au pus pe ultimul loc în favoarea celor din jurul lor, iar acum a venit timpul să se redescopere, să se bucure de cine sunt, ce pot și ce vor de la viață, într-un cuvânt, să fie fericiți.

Zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător – Acești nativi vor resimți consecințele faptelor pe care le-au făcut anul acesta. Tot ce a fost bun se va întoarce la fel către ei, însă același principiu este valabil și pentru tot ce au făcut rău în acest an. Vor încasa  câteva lovituri din partea destinului, dar toate au ca scop trezirea lor la realitatea și transformarea în oameni mai buni, mai empatici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *