Prima pagină » Titlurile zilei » Echipele Delgaz Grid au comis-o din nou! Un ieșean s-a trezit blocat în casă din cauza unui crater săpat în fața porții. „Trebuia să îmi fac pod ca să pot intra în curte”

Echipele Delgaz Grid au comis-o din nou! Un ieșean s-a trezit blocat în casă din cauza unui crater săpat în fața porții. „Trebuia să îmi fac pod ca să pot intra în curte”

06 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Un bărbat din Iași nu poate ieși din casă din cauza unei gropi săpate de echipele de la Delgaz Grid. Craterul zace în fața imobilului de peste două luni

O situație desprinsă parcă din filmele de comedie se întâmplă în aceste zile, la Iași. De mai bine de două luni, echipele Delgaz Grid au săpat o groapă în fața casei lui Tudor Bunescu și au abandonat-o. Ieșeanul nu mai poate intra în curte din cauza acesteia, lucrările fiind abandonate.

Un bărbat din Iași s-a trezit blocat în propria curte de echipele de la Delgaz Grid.  Groapa din fața porții zace de peste două luni

Ieșeanul reclamă faptul că în urma unor lucrări pe strada Sfântul Petru Movilă 47, din Iași, efectuate de echipele de la Delgaz Grid, groapa din fața casei sale a fost abandonată. De peste două luni, Tudor Bunescu cere furnizorului de gaz să rezolve problema, însă muncitorii vin la fața locului, ridică din umeri și pleacă.

„Este o porțiune de 15 metri de țeavă care este ultracorodată și de mult trebuia înlocuită. Din ce mi-au spus persoanele cu care am mai discutat, Primăria Iași nu dă acceptul celor de la Delgaz ca să se înlocuiască țeava și atunci ei fac cârpeli. Partea cea mai neplăcută a fost că au săpat o groapă acum câteva zile, au pus pământul pe carosabil, cum se pune și la prima ploaie s-a făcut o baltă, că mi-au trebuit cizme să pot intra în curte. I-am chemat, au venit sâmbătă două rânduri de echipe de la Delgaz, au ridicat din umeri, mi-au spus că nu pot face nimic și au plecat. Ca paradox, cei care trebuiau să repare țeava nici nu știau că altă echipă a făcut groapa. Echipele lor nu știau una de alta. Ei au așa diviziunea muncii, unii vin și sapă, alții vin și repară, alții vin și astupă, alții vin și asfaltează, iar unii nu știu ce fac alții. De două, trei luni tot vin și sapă, și sapă, că sapă de trei, patru ori în același loc”, a declarat Tudor Bunescu, ieșeanul cu groapa în fața porții.

Comunicarea cu reprezentanții Delgaz Grid este imposibilă

Tudor Bunescu susține faptul că singura variantă de a intra în casă în perioadele ploioase este să își construiască propriul pod. Din cauza precipitațiilor abundente, o baltă imensă îi blochează accesul în curte. Mai mult decât atât, ieșeanul a încercat de nenumărate ori să ia legătura cu un reprezentant al companiei Delgaz Grid, însă acest lucru a fost imposibil.

„Sâmbătă, 3 august 2024, au fost niște salariați de la Delgaz, au ridicat din umeri, mi-au dat dreptate și vom vedea săptămâna asta. Noroc că nu a mai plouat că, dacă ploua, trebuia să îmi fac pod ca să pot intra în curte. Cu Delgaz nu se prea poate discuta pentru că este sistemul acesta prin care vorbești doar cu un robot, nu ai posibilitatea măcar să existe un număr de centrală ca să poți discuta cu cineva care răspunde de lucrările acestea. Nu este grea comunicarea, este chiar imposibilă. Nu ai cum să vorbești cu ei, trimiți un mesaj, îți răspund peste o lună de zile și atât. Cei care vin acolo, la fața locului, nu au nicio putere decizională. Ei vin și constată, ridică din umeri și pleacă. Mi-au spus: «domnule, noi nici nu știam că s-a făcut groapa și că trebuie să venim să astupăm». Dacă nu era chestia asta cu formarea bălții și cu intratul prin baltă în curte, nu era nicio problemă, că de două luni de zile se întâmplă treaba asta nu ne mai mirăm. Acum, trebuie să îmi cumpăr și cizme de cauciuc să intru în curte? Dacă nu îi sunam eu să le spun problema cu balta, nici nu știau de groapă, ei de la mine au aflat”, a adăugat Tudor Bunescu.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu reprezentanții Delgaz Grid, însă până la închiderea ediției nu a fost transmis niciun răspuns cu privire la situația de pe strada Petru Movilă.

Un bărbat din Iași nu poate ieși din casă din cauza unei gropi săpate de echipele de la Delgaz Grid. Craterul zace în fața imobilului de peste două luni, iar când plouă, Tudor Bunescu nu poate intra sau ieși din propria curte.

Comentarii
  • Dupa peticirea tevii va urma asta: vor astupa groapa si vor turna beton in loc de asfalt. Fara a respecta intocmai dispozitiile legale privind aducerea in starea initiala a carosabilului. Ca sa iasa mai ieftin ori pentru ca cineva sa poata fura.
    Asta se intampla la Iasi, dupa ce o burta verde din Sv a fost numit la conducerea Delgaz grid, pe filiera politica. Catalin Paul Strugaru e numele lui, daca vreti sa-i trimiteti felicitari direct in frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *