Prima pagină » Eveniment-Social » Echipează un copil pentru școală! Fiecare ieșean poate oferi copiilor din familiile defavorizate un nou ghiozdan, complet echipat

Echipează un copil pentru școală! Fiecare ieșean poate oferi copiilor din familiile defavorizate un nou ghiozdan, complet echipat

12 aug. 2022, 02:00, 2 ,
Andreea Timofte în Eveniment-Social

Asociația intitulată „Misiunea MGM” invită toți ieșenii, dar nu numai, să contribuie la aducerea unui zâmbet pe chipul copiilor ce provin din medii defavorizate și merg la școală. Scopul campaniei este acela de a strânge minim 1000 de ghiozdane noi, echipate cu rechizite pentru școală, acestea intrând în posesia elevilor fără posibilități, de toate vârstele. Anul trecut, peste 1300 de elevi au beneficiat de ghiozdane echipate din donații

Reprezentanții asociației, alături de voluntarii implicați, ajută constant zeci de copii din comuna Răducăneni, Iași, dar și din alte județe din zona Moldovei.

Ieșenii pot ajuta elevii din medii defavorizate

 Copii cu ghiozdane in spate

Ieșenii pot ajuta elevii din medii defavorizate

An de an, zeci de copii din Iași, dar nu numai, se confruntă cu sărăcia, fapt care le îngreunează copilăria, din păcate.

Asociația „Misiunea MGM” Iași inițiază o campanie de strângere de fonduri și produse școlare necesare unui elev. Membrii asociației se adresează tuturor oamenilor dispuși să ajute copiii din Iași și din Vaslui ce vor începe un nou an școlar, pe data de 5 septembrie 2022. Campania se desfășoară anual, copiii ce provin din familii defavorizate fiind susținuți în traseul educațional ce le-ar putea asigura un viitor mai bun.

„Este o campanie pe care o desfășurăm în fiecare an, iar anul trecut am reușit să pregătim peste 1300 de ghiozdane echipate pentru școală. Începând de la radieră și ascuțitoare, până la caietele pe care să le aibă până la finalul anului. Adunăm astfel de obiecte prin apelurile făcute în mediul online, dar și prin voluntarii implicați”, a declarat Răzvan Burduga, președintele Asociației.

Cum pot fi ajutați copiii?

Grup de copii

Campania se desfășoară anual, copiii ce provin din familii defavorizate fiind susținuți în traseul educațional

Dacă cineva nu are cum să doneze bani, dar are ghiozdane noi, curate, sau dacă este o firmă care are în portofoliu și astfel de produse și dorește să ajute, poate face acest lucru, contactând unul dintre reprezentanți.

Pentru donații în natură, precum ghiozdane, caiete, pixuri, carioci, creioane colorate, radiere, rigle, penare etc. ne puteți contacta la numărul +40753665076, iar membrii asociației vor veni să le ia.

Amintim că și Asociația „Harmony and Hope” Iași a inițiat recent o campanie de strângere de fonduri și produse școlare necesare unui elev.

„Doar împreună putem schimba viitorul unor copii nevinovați care merită mai mult. Doar educația le poate schimba traseul în viață, trebuie să le asigurăm măcar strictul necesar pentru începutul de an școlar”, a adăugat Răzvan Burduga.

În fiecare vară, sute de familii din satele ieșene se gândesc cu groază la începerea noului an școlar, posibilitățile financiare fiind limitate.

Comentarii
  • Ia nu mai cersiti pe internet ca a va laudati cu ce actiuni faceti voi. Halal kkt de asociatii si fundatii care cersesc pe grupuri si prin ziare.

  • Mizerii,escrocherii
    Elevii din mediile defavorizate primesc de la scoala rechizite.
    De la stat.Gratis.Din banii contribuabililor onesti.
    Mai terminati cu minciunile.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *