Prima pagină » Local » Echipa medicală din Chişinău şi-a încheiat misiunea în Iaşi. Cadrele medicale au fost premiate în semn de mulţumire – FOTO

Echipa medicală din Chişinău şi-a încheiat misiunea în Iaşi. Cadrele medicale au fost premiate în semn de mulţumire – FOTO

01 nov. 2021, 17:44,
în Local

Timp de două săptămâni, 22 de medici și asistente medicale și 10 paramedici din Republica Moldova ne-au adus un ajutor neprețuit, sprijinind tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2, internați la spitalul de la Lețcani.

În semn de apreciere și recunoștință pentru eforturile lor, li s-a înmânat astăzi, la finalul misiunii, din partea autorităților locale și județene – Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași și Instituția Prefectului – o distincție de onoare.

„Pentru că sistemul medical ieșean este mai departe în nevoie, autoritățile Republicii Moldova au aprobat deplasarea unei noi echipe medicale și de suport, la fel de numeroasă, care va deservi spitalul mobil, începând de astăzi, alături de cadrele medicale din Iași.
Împreună suntem mai puternici!”, a transmis Marian Grigoras, prefectul judeţului Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *