Prima pagină » Eveniment-Social » Echipa de Robotică a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, câștigătoare a uneia dintre cele mai importante competiții din lume!
Echipa de Robotică a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, câștigătoare a uneia dintre cele mai importante competiții din lume!

Echipa de Robotică a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, câștigătoare a uneia dintre cele mai importante competiții din lume!

23 apr. 2023, 13:30,
în Eveniment-Social

Peppers, echipa de robotică de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, s-a clasat pe locul II la cel mai mare concurs de profil din lume, desfăşurat în această săptămână la Houston, în SUA.

Elevii însoțiți de mentori au participat la Campionatul Mondial din Houston între 19 și 22 aprilie și s-au întrecut cu peste 190 de echipe din toate colțurile lumii.

“Mentalitatea voastră deschisă, dedicația, munca, perseverența, implicarea în dezvoltarea comunității, valorile FIRST, agerimea minților voastre sclipitoare îmi oferă în fiecare zi bucuria că putem construi ceva pentru viitor în educație! Ați așezat orașul Iași, LIIS și școala ieșeană pe harta mondială a roboticii! Ne-ați transmis mereu încredere că totdeauna în educație se poate să fim și mai aproape de nevoile de dezvoltare ale elevilor noștri, să intuim profesiile viitorului, să cultivăm pasiunile acestora!

Trimitem către voi, dragii noștri ardeiuți, vibrațiile ambasadorilor roboticii – liderii care au condus către finanțări, ieșenilor care vă iubesc, familiei LIIS, ale comunității IT din Iași de recunoștință pentru tot ceea ce ne-ați dăruit! Vă iubim și vă prețuim infinit, echipa noastră dragă Peppers și mentorul său excepțional Mirela Țibu”, a scris dr. Adina Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`