Prima pagină » Cancan » Ecaterina Ladin, schimbare de look surprinzătoare. Cum arată celebra actriță după ce a slăbit spectaculos

Ecaterina Ladin, schimbare de look surprinzătoare. Cum arată celebra actriță după ce a slăbit spectaculos

09 mai 2022, 09:33,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita actriță din serialul ,,Las Fierbinți”, Ecaterina Ladin, și-a uimit fanii cu o schimbare de look surprinzătoare. Vedeta este extrem de apreciată de public și se bucură de o carieră artistică de succes. Recent, actrița cunoscută de public drept ,,Dalida” s-a afișat în ipostaze inedite la un eveniment monden. Vedeta a făcut furori cu ținuta fără cusur, dar și cu noua transformare fizică. Iată cum arată celebra actriță după ce a slăbit spectaculos.

Ecaterina Ladin, transformare de look surprinzătoare

Ecaterina Ladin este una dintre cele mai apreciate actrițe din showbiz-ul autohton. Vedeta aduce de fiecare dată zâmbetul pe chipul tuturor cu personajul ,,Dalida” din serialul de succes de la Pro Tv, ,,Las Fierbinți.” Dincolo de cariera impresionantă, Ecaterina Ladin are o familie frumoasă de care este tare mândră și se bucură de împliniri pe plan personal.

De când a devenit mamă, vedeta radiază de fericire și se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață. Actrița a avut parte de multe provocări pe plan personal, dar în prezent se bucură din plin de viață alături de soț și copii.

Recent, Ecaterina Ladin s-a afișat la un eveniment monden într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a slăbit foarte mult, iar ținuta sexy i-a pus în evidență formele fără cusur. Actrița a dezvăluit cum a reușit să scape de câteva kilograme într-un timp foarte scurt.

,,Mai am un copil! De aia sunt așa. Mă ține în priză și nedormită. Am remarcat că, atunci când nu dorm, funcționez cel mai bine. Nu știu dacă am slăbit sau cât am slăbit, dar eu mă simt bine. Și asta pentru că am activitate.”, a declarat vedeta.

O altă actriță care a slăbit spectaculos pentru a juca într-un film de succes este Andreea Grămoșteanu. Artista a ținut o dietă severă pentru a scăpa de câteva kilograme și a da viață unui personaj feminin deosebit.

La vârsta de 39 de ani, Ecaterina Ladin are o carieră de succes și o familie superbă. Artista se bucură din plin de viață alături de soțul ei, care o susține mereu. Și îndrăgita actriță Maria Buză nu ține cont de vârstă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă cu energia sa debordantă și râsul molipsitor.

Ce spune actrița despre provocările din viața privată

Ecaterina Ladin și-a surprins recent fanii cu noua înfățișare. Actrița a slăbit și este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a mărturisit că are un stil de viață agitat, este implicată în numeroase proiecte, iar pe plan personal se dedică celor doi copii.

Artista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Vedeta are o căsnicie frumoasă și doi copii superbi de care este tare mândră.

Ecaterina Ladin este căsătorită cu un om de afaceri din Republica Moldova, iar povestea lor de dragoste a început într-un mod atipic.

,,El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate.

Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și cum era întâlnirea noastră de cuplu.”, a declarat actrița.

În prezent, Ecaterina Ladin se bucură din plin de succes în carieră, iar în viața privată aceasta radiază de fericire. De când este mămică, actrița se declară o femeie împlinită și fericită alături de soțul ei.

Ecaterina Ladin a slăbit spectaculos și a făcut furori la un eveniment monden. Actrița este într-o formă fizică de invidiat, iar noul look a fost apreciat de fanii acesteia.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *