Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ea este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp! Mama Geta și cuscra ei au făcut cunoștință. Fotografia emoționantă pe care au publicat-o pe internet

Ea este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp! Mama Geta și cuscra ei au făcut cunoștință. Fotografia emoționantă pe care au publicat-o pe internet

09 oct. 2022, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mama Geta este mai hotărâtă ca niciodată să-l însoare pe Iancu. La câteva zile după ce a declarat că este pregătită să devină din nou soacră mare, aceasta a făcut cunoștință și cu viitoarea cuscră, cu care pare să se înțeleagă de minune.

Iată cum s-au fotografiat împreună!

Dovada că Iancu și Denisa se pregătesc să-și întemeieze o familie

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au anunțat de curând că și-au dus relația la un alt nivel.

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună după câteva luni de relație și par mai fericiți ca niciodată. La fel este și mama Geta, care dovedește că este nerăbdătoare să îmbrace din nou rochia de soacră mare. Mama fraților Sterp și-a cunoscut deja viitoarea cuscră și nu s-a putut abține să nu împărtășească și cu cei de acasă o fotografie de familie:

„Cuscra mea”, a scris mama Geta, în dreptul imaginii cu mama Denisei Coțolan.

Iancu Sterp, planuri de căsătorie

Nu doar mama Geta așteaptă să își vadă fiul „la casa lui”. Și Iancu Sterp are planuri de căsătorie cu actuala iubită. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit recent, într-un interviu, că este pregătit să renunțe la burlăcie, de dragul Denisei:

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea mea e ok, se înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama.

Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna.”, a declarat Iancu Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *