Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ea este viitoarea Nadia Comăneci! Cine este Gabriela Dincă, micuța gimnastă care a primit Golden Buzz la Românii au talent

Ea este viitoarea Nadia Comăneci! Cine este Gabriela Dincă, micuța gimnastă care a primit Golden Buzz la Românii au talent

26 mart. 2022, 13:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabriela Dincă a reușit să impresioneze juriul de la Românii au Talent cu un număr excepțional. Cine este viitoarea Nadia Comăneci, micuța gimnastă care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu?

Gabriela Dincă, în vârstă de 10 ani, a urcat pe scenea Românii au Talent și a interpretat un număr de gimnastică executat impecabil. Juriul a fost cucerit de la prima vedere de abilitățile fetei, iar drept răsplată, Andi Moisescu a trimis-o direct în semifinala show-ului.

Povestea viitoarei Nadia Comăneci a început la vârsta de 6 ani când a pășit pentru prima dată într-o sală de antrenament. A încercat gimnastică ritmică, însă duritatea antrenorului nu i-a plăcut și a decis să se retragă.

6 luni a avut nevoie de o pauză, timp în care și-a organizat gândurile, iar după cele 6 luni, Gabriela s-a reapucat de gimnastică cu gânduri și planuri mărețe. Își dorește să devină coregrafă și să își deschidă o școală de gimnastică.

Copila spune că atunci când dansează trebuie să transmită emoție, să arate oamenilor că este puternică.

Așa cum și-a propus, Gabriela Dincă a reușit să transmită emoții puternice, iar juriul de la Românii au Talent s-au declarat cuceriti definitiv. Andi Moisescu a fost cel care a apăsat Golden Buzz-ul:

“Eu m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia. Și noi să nu știm … Dar dacă m-a surprins cu adevărat ceva este nivelul la care ai executat tot și grația pe care tu reușești să o exprimi la doar 10 ani. Noi nu trebuie să uităm vârsta ta”, a declarat Andi Moisescu înainte de a apăsat Golde Buzz-ul.

Andra: „Sunt uimită! Sunt șocată… mi-a plăcut tot! Ce ai făcut tu mi-a fost rar dat să văd la Românii au talent”.

Bobonete: „Un număr executat impecabil! Ai niște calități ieșite din comun față de alte gimnaste. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci și numărul ei perfect de 10”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *