Prima pagină » Local » Ea este Tejera de la Iași! A furat din mai multe supermarketuri de pe Independenței fără nicio jenă: „Am furat pentru fetița mea de 6 luni” – FOTO
Ea este Tejera de la Iași! A furat din mai multe supermarketuri de pe Independenței fără nicio jenă: „Am furat pentru fetița mea de 6 luni” - FOTO

Ea este Tejera de la Iași! A furat din mai multe supermarketuri de pe Independenței fără nicio jenă: „Am furat pentru fetița mea de 6 luni” – FOTO

18 oct. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Ea este Tejera de la Iași! A furat din mai multe supermarketuri de pe Independenței fără nicio jenă, iar când a fost prinsă a recunoscut fără a mai sta pe gânduri. Povestea ei i-a lăsat mască pe superiorii magazinului

Tejera Nadia Aserina Rodriguez a dat piept cu legea-n România, după ce a furat din mai multe supermarketuri de pe Bulevardul Independenței, și nu numai, fără nicio reținere. A fost trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

A furat din mai multe supermarketuri de pe Independenței fără nicio jenă

După o viață haotică în Tenerife, Tejera a vrut să aibă una de lux în România. A început să fure lucruri necesare în casă, precum mâncare, produse de îngrijire și de curățenie, din Profi, Mega Image și Auchan, fără a avea nicio reținere. Potrivit imaginilor video, aceasta intra în supermarket cu un rucsac și când ajungea în dreptul produselor pe care și le dorea începea să le sustragă, până în momentul în care a fost văzută.

„În fapt, în data de 17.06.2021, orele 17:00, lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie s-au deplasat, la solicitare, la magazinul Profi, cu punct de lucru, bd. Independenței, nr.19-23, unde un agent de pază a reţinut o persoană de sex feminin care a sustras bunuri din magazin. La faţa locului a fost identificat agentul de pază, în persoana martorului și inculpata”, au transmis judecătorii ieșeni.

Ajunsă-n camera de interpelare, femeia a scos tot ce a luat și a recunoscut că a furat pentru fetița ei.

„Am furat pentru fetița mea de 6 luni. Voiam să vând produsele și să obțin mai mulți bani ca să-i cumpăr lapte praf”, a afirmat femeia.

Ce pedeapsă a primit Tejera

Tejera Nadia Aserina Rodriguez a fost trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și a fost condamnată la 1 an de închisoare și un termen de supraveghere de 2 ani. Aceasta și-a manifestat acordul pentru a presta muncă neremunerată în folosul comunității.

„Va stabili inculpatei pedeapsa de 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată (3 acte materiale din datele de 20.07.2021, 20.07.2021, 17.06.2021), prev. de art. 228 alin. 1 cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen., corob. cu disp. art. 374 alin. 4 Cod procedură penală rap. la art. 396 alin. 10 Cod procedură penală”, au mai spus anchetatorii.

Iată că Tejera a crezut că va scapă de sărăcie, dar s-a ales cu un an de închisoare după ce a furat din mai multe supermarketuri din Iași.

Comentarii
  • Fiat Justitia!

    Si daca era romanca, ce condamnare lua „Tereza?” Dupa atata munca in folosul comunitatii va deveni „maica Tereza” 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *