Prima pagină » Local » Ea este tânăra care a murit în tragicul accident de motocicletă de azi noapte de la Iași. Iasmina nu a avut nicio șansă în urma impactului frontal – FOTO

Ea este tânăra care a murit în tragicul accident de motocicletă de azi noapte de la Iași. Iasmina nu a avut nicio șansă în urma impactului frontal – FOTO

13 iul. 2024, 09:31, 93 ,
în Local

Reamintim că, ieri seara un accident rutier grav s-a produs pe raza localității Chicerea, județul Iași. O motocicletă și un autoturism au intrat în coliziune. Pe motocicletă se aflau două tinere, iar în autoturism o femeie.

Vinovată de producerea accidentului rutier ar fi o femeie care se afla la volanul autoturismului. Aceasta a pătruns pe contrasens și a lovit un motor pe care se aflau două fete.

În urma impactului, Iasmina Deloiu, conducătoarea motocicletei, în vârstă de 17 ani și-a găsit tragicul sfârșit.

„În seara zilei de 12.07.2024, în jurul orei 21.45, poliția a fost sesizată despre faptul că pe DN 28, între localitățile Osoi si Chicerea din județul Iași s-a produs un accident soldat cu victime omenești.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că o femeie, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DN28, din direcția Răducăneni – Iaşi, a efectuat o manevră de depășire, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un motociclu condus din sens opus de o tânără de 17 ani, din comuna Comarna.

În urma impactului, conducătorul motociclului a decedat, alte două persoane (șoferul autoturismului și, pasageră pe motociclu) au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, au transmis autoritățile.

 

Comentarii
  • Tinerii teribiliști nu știu un lucru esențial: pe motor se moare, mai devreme sau mai târziu dar se moare în trafic.

    • Parinti cretini

      Astea sunt odraslele parintilor din generatia 1975-1985. Parintii din generatia asta sunt cei mai jegosi, handicapati, cretini, idioti si nenorociti oameni din toata istoria acestui neam!!!! Isi cresc copiii de parca ar fi animale de companie. Uita-te la parintii drogatului aluia din Constanta. Aia reprezinta generatia asta de parinti cretini! Orice parinte sanatos la cap isi invata copilul ca la ora zece seara NU ARE CE CAUTA AFARA! NU TE DUCI SA TE PLIMBI FARA ROST PE INTUNERIC CU MOTOCICLETA CAND ESTI UN MUCOS DE 17 ANI! PUNCT!

      • Budd spencer

        Esti tampit? De cand nu ai voie cu motorul daca e noapte?

        • Doamne câtă lume rea văd aici s-au spus numai lucruri urâte dar nu a spus nimeni că fetele veneau de la serviciu aveau și ghiozdane de vlogo în spate și nu a fost vina lor.Spun exact ceea ce sa întâmplat soțul meu a fost cu ambulanța și ce a văzut acolo nu a putut să fie om astăzi și nu numai o să vadă mult timp imaginea care a văzut-o acolo, păcat să vb despre niște lucruri care nu le cunoașteți poate unii nu aveți copii și nu știți câtă durere este în suflet acelor persoane 😪 Dumnezeu să o odihnească în pace!😪

          • Iar minti? Minorii nu se pot angaja nicaieri.

            Romania a ajuns in halul in care e pentru ca oligofreni ca tine tolereaza comportamentul stupid al mucosilor.

            In loc sa-i tragi de urechi si sa-i inveti ca nu e bine sa-si riste inutil viata plimbandu-se aiurea pe motocicleta la ora 10 seara pe intuneric, tu-i incurajezi sa faca orice lucru care le pune viata in pericol!

            Orice om sanatos la cap isi invata copilul sa stea cuminte si sa evite sa faca lucruri care includ un risc de moarte. La ora 10 seara, un copil bine educat e acasa. Nu pe strazi. Punctum.

            • Minorii pot avea contract de munca de la 16 ani.
              Fata lucra la Glovo, disribuitor mancare

          • Rectificare: minorii se pot angaja dar in activitati care nu implica riscuri serioase, gen condusul, si cu program care nu se intinde pana seara tarziu, ceea ce aici nu e cazul.

            Deci nu stiu unde ai auzit ca fata asta se intorcea de la munca la ora zece seara. Cel mai probabil inventezi povesti.

            • mai termina cu tampeniile ca venea de la munca sau nu. Fetele erau cu motocicleta si circulau regulamentar. Una a murit pentru ca o soferita a intrat cu autoturismul pe contrasens. Dar voi dati vina pe mort ca e mai simplu sau sunteti idioti.

            • FOXY E O VACA

              Regulamentar e sa si mergi imbracat in cojoc cu fular si caciula pe o vreme caniculara cum e asta de acum, dar numai un idiot ar face asa ceva. Nu tot ce e regulamentar e bun.

              Nimeni nu spune ca adolescentele au incalcat vreo lege. Lumea doar spune ca prin prostia si nesimtirea lor cele doua s-au expus riscului de accident rutier.

              Plimbatul pe motocicleta la ora aia pe intuneric implica riscuri serioase iar cele doua adolescente ar fi trebuit sa fie constiente de ele si sa le evite.

            • Sunt sora fetei lovite grav și prietena fetei moarte și da, se întorcea de la servici. Lucra ca și livrator de mâncare. Și plus de asta, și ce dacă era începătoare unde e vina lor că acea persoană a depășit un tir și în curbă? Tot persoana moartă e de vină pentru neatenția șoferiței? Ce, pierdea petrecerea dacă mergea mai încet și nu depășea tirul? Înțeleg că nu suportați motocicliștii și nici comunitatea moto din câte se vede, dar abțineți-vă din a comenta prostii fără să știți nimic. Sunteți o persoană fără minte care toată ziua se plimba cu trotineta și habar nu are ce înseamnă condus. Eu zic să fiți atent cu trotineta că cine știe ce se va întâmpla și apoi tot dumneavoastră o să fiți vinovat pentru că vă plimbați cu trotineta.

        • BUDD SPENCER E UN BOU

          Nu e vorba ca nu ai voie, vito! E vorba ca e periculos si nenecesar.

          De ce sa-ti risti viata facand ceva ce e periculos si nenecesar, mai ales cand ai 17 ani si nu ai suficienta experienta in trafic si riscul sa faci accident e mult mai mare cand e intuneric? Ce om sanatos la cap ar face asa ceva?

          • Bah desteptule, vinovata de accident a fost o alta soferita care a intrat pe contrasens. Ce drac aveti toti de tot condamnati victima care circula regulamentar? De-acum o faceti pe comunistii si impuneti cand sa circule oamenii, doar ziua intre 6-18 si eventual in zilele de sarbatoare.

            • FOXY E O VACA

              Vinovatia soferitei nu e o scuza pentru prostia adolescentei.

              Faptul ca ceva e regulamentar nu inseamna ca e si bun.

              Regulamentar e sa te plimbi cu trotineta cand e vijelie afara sau sa mergi in pantaloni scurti si tricou cand e iarna. Nu incalci nicio lege facand lucrurile astea dar trebuie sa fii idiot sa le faci. Mersul noaptea cu motocicleta cand tu abia ti-ai luat permisul (daca l-ai luat) intra la categoria lucrurilor legale dar idioate si ca atare trebuie descurajat.

              Comunistii aveau dreptate. La ora zece seara, mucosii nu au ce cauta afara. Stati dreakului acasa si mai puneti mana pe carte.

          • Sa muriti toti astia batuti in cap

            ba nehalito, da se duceau fetele acasa bai jeg al societatii, sa vad ti o muri tie ma ta in accident de masina cand iti intra o tampita cu masina pe contrasens in ea. da sunteti batuti in cap toti la un loc sa dati vina pe doua fete care mergeau regulamentar cu motorul, scuza fiind ca de ce mergea noapte. ba tampita nenorocita da chiar si daca era zi vasluianca aia tot intra ca bou n gard in fetele alea. a nenorocit o familie intreaga scroafa aceea si tu ai pus acum mana pe un telefon ti ai tras si tu cablu la digi si stai si comentezi boarfa imputita

            • Retardului de la 22:55

              Ma psh pe tine!!!!!

              Batuti in cap sunt parintii care isi lasa copiii de 17 ani in trafic la ora zece seara.

              Regulamentar e sa mergi si cu bicicleta cand e furtuna afara dar numai un handicapat ar face asa ceva. Faptul ca ceva e legal nu inseamna ca nu e periculos.

              O familie care tine la copiii ei, nu-i lasa sa se plimbe aiurea noaptea pe motocicleta, mai ales cand copiii aia fie nu au carnet, fie abia l-au luat si le lipseste experienta.

              Bunul simt spune ca daca iti iubesti copilul, nu-l vei lasa sa se expuna unor riscuri inutile. Iar plimbatul aiurea pe motocicleta seara la ora zece include multe riscuri inutile.

            • Si tu easti la fel de cretin , te da de gol vocabularul, muriti ar toata familia ca sa nu ti mai trebuiasca internet si mancat kkt. Da te draq de idiot.

      • Exact, generatia celor care au crescut cu spalatoriile de creier de la TV adica pro(st) tv (‘gandeste liber’ – sloganul lor neomarxist daca va mai amintiti), big brother, stupize stupize, muzica woke de pe MTV, atomic si apoi taraf tv cu manele manelisme si manelisti guta copchilu minune salam L.A. romeo fantastik samd, ce plozi puteau sa rezulte din astfel de specimene decat niste distrusi din nastere!

        • Tin bine minte dar cred ca si mai vinovate sunt telenovele si desenele animate si porcariile alea de emisiuni cu Vacanta Mare, care au prostit o generatie intreaga.

          Mi-e scarba cand vad cum parintii trecuti de 40 de ani se comporta ca niste retardati. Parintii astia sunt obsedati sa nu-si „traumatizeze” odraslele. Nu stiu cine le-a bagat in cap cretinitatea asta ca daca-i cearta sau la dau o palma cand fac o boacana, or sa fie „traumatizati” pe viata. Parintii astia sunt niste jeguri!

          Unde s-a mai pomenit ca un parinte normal la cap sa-si lase copilul de 17 ani sa iasa seara, la 10 pe intuneric, sa se plimbe cu motocicleta pe autostrada?

  • La 17 ani copilul asta trebuia sa stie de scoala, pregatiri, olimpiade, cex la româna, matematica etc. sa se pregateasca de un serviciu bun si tot asa mai departe. Nu Domnule….ei vor tatuaje, sex, droguri, motoare si sa ajunga niste delicventi

    • Cu siguranță in vacanța de vară, stăteai închis/ă în casă și citeai romane, mergeai la pregătire zilnic și te pregăteai pentru olimpiadă/e. Și la 17 ani chiar îți stă mintea numai la serviciu, care îți va mânca zilele…
      Așa a fost să fie… hai să fim mai buni și măcar în astfel de momente să nu mai comentăm eronat. Această tânără probabil are părinți, frați/surori, prieteni cărora nu le face bine să mai audă aceste păreri negative.
      Să ne vedem fiecare de viața lui 😉

      • De fapt chiar asta faceam. Studiam pentru bac si imi mai luam zile libere sa ma intalnesc cu unii prieteni in fata blocului. In zilele mai calde mergeam cu rolele si skateboardul prin parc si cam atat. Alteori ne jucam cu pistoale cu apa. Asta faceau elevii in urma cu 20-30 de ani. Aia mai teribilisti mergeau in excursie dar prin zone sigure, nu aiurea in padure pe unde au vizuini ursii.

        Nu asa „a fost sa fie”. Fata asta a ales intentionat sa se plimbe seara, pe intuneric, cu motocicleta la o ora cand oamenii conduc obositi de la munca. Evident ca asta nu inseamna ca merita sa moara dar si-a asumat un risc care era evitabil pentru a face ceva care era complet nenecesar. O persoana normala la cap nu isi asuma astfel de riscuri doar de dragul distractiei.

        • Esti dus tare cu capul. Riscuri sunt peste tot. Distractie sau nu, e mai putin important. Logica ta comunista n-are nicio logica :)). Rar specimen

          • Unele riscuri sunt inutile si evitabile.

            Orice om sanatos la cap evita lucrurile periculoase daca poate.

            Logica mea comunista salveaza vieti. Logica ta de feminista botoxata expune pe copii la riscuri care-i omoara.

            • Salveaza pe dracu. Nu erau ele, erau altele. Minore, majore, seara, ziua. Cu drobul de sare nu ajungi nicaieri. Nu se intampla daca aia nu efectua depasirea aia ilegala. Punct. Lasa educatia pt altii

    • prostia omeneasca

      tu iti dai seama ca ai dreptul la vot si gandesti asa? doamne ce cacat ai putut scoate pe gura, uneori ma uimeste cat de mare poate sa fie gradina lui Dumnezeu, iti sugerez sa iti iei parerea, sa o bagi adanc in cur si sa nu o mai scoti de acolo, ca e proasta tare👍

    • prostia omeneasca

      tu iti dai seama ca ai dreptul la vot si gandesti asa? doamne ce cacat ai putut scoate pe gura, uneori ma uimeste cat de mare poate sa fie gradina lui Dumnezeu, iti sugerez sa iti iei parerea, sa o bagi adanc in cur si sa nu o mai scoti de acolo, ca e proasta tare👍

  • Aceasta fata a murit nevinovata din cauza unei demente ce nu trebuia sa aibă carnet! Ce treaba are școala? Cineva a comentat ca trebuia sa fie la școală, baaaai dementilor. Fata a murit nevinovata! Tâmpită ce a întrat pe contrasens merita ani grei de pușcărie, dacă nu era fata asta și era o familie doi adulți și doi copii, ce mai spuneați atunci? Feta avea carnet luat, conducea corect, ce mai vreți? Cum auziți ca sunt tineri parca turbați! Uitați va la dementa aia de avocata ce era sa omoare un motociclist, o sa scape bine mersi!

    • Nevinovată parțial. Avea 17 ani nu?
      Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria A este de 19 ani si 9 luni iar in ziua cand se implineste varsta de 20 ani se poate sustine examenul, doar daca acesta este posesor de A2 de minim 2 ani sau 23 ani si 9 luni daca nu poseda acesta categorie.

      • Andrei, Cum de avea carnet? Eu cred ca e scuter și nu motocicleta.🙈 zic ca e nevinovata pentru ca a întrat șoferiță pe contrasens

        • Ioana!!!! Ai afirmat ca in locul ei putea fi o familie: 2 adulti si 2 copii!!! Oare incap pe motocicleta? Doar daca sotia sta infipta in pola la barbat-su si copii stau intr-un 69…😉 ori esti proasta iori dementa ori cauti polǎ si nu gasesti pentru simplu fapt ca mananci doar Mc Dobald’s 🤣😂😅

          • Suzuki, m am referit 🙈dacă pe contrasens era o mașină în care era toată familia. Normal ca pe motocicleta nu pot călători 4 persoane

          • Suzuki, se poate vorbi și civilizat. La ce vocabular ai 🤮 ești…

      • Din cate am verificat, varsta minima e de 16 ani.

        Presupunand ca avea carnetul luat, tot nu e normal ca tu, un mucos de 17 ani, sa te plimbi aiurea pe motocicleta la ora aia cand se intorc atatia oameni obositi de la munca. Nu e ilegal dar implica riscuri pe care un om sanatos la cap le-ar evita.

        „Sa ne vedem de vietile noastre” ne spun panaramele. Da, sigur. Hai sa normalizam comportamentul stupid si riscurile nenecesare ca sa nu se ofenseze nu stiu ce rapandula.

      • Budd Spencer

        Esti idiot? Ai auzit de catertegoria A1? Stii de la ce varsta se poate obtine? Sigur nu stii ca esti prea prost, iti spun eu de la 16 ani !

        • BUDD SPENCER E UN BOU

          Idioti sunt parintii tai care te-au crescut si pe tine ca pe un animal de companie si nu te-au invatat regulile elementare de bun simt.

          Cu carnet sau fara, fata asta nu avea niciun motiv bun sa-si riste viata la ora aia, pe intuneric, plimbandu-se aiurea cu motocicleta. Punct.

    • Dementa aia n-ar fi lovit-o daca fata asta nu se plimba aiurea cu motocicleta la 10 seara pe intuneric.

      Nu stiu de unde ai aflat tu ca avea carnet. Sigur nu inventezi povesti?

      Cu sau fara carnet, nu te plimbi aiurea la 10 seara cand oamenii vin obositi de la munca, mai ales cand ai 17 ani.

      Faptul ca soferita aia a gresit nu inseamna ca trebuie sa scuzi comportamentul cretin al adolescentilor care isi risca inutil vietile ca sa se distreze.

      • Hai lasă ne, ai perfecta dreptate! Dumnezeu să o odihnească în pace! Copii dar și părinți ce nu au minte! De multe ori părinții sunt mai vinovați decât copiii🙈

        • De acord, dar chiar si asa. Cand ai 17 ani, ar trebui sa-ti dai singur seama ca la 10 seara, pe inserate, riscul de a face un accident pe autrostrada e mai mare si ca atare e bine sa-l eviti si sa stai cuminte in banca ta.

      • Tu ai probleme grave la mansarda.

  • Ha, ha, ha… A mai crapat o boarfa…

    • Idiot m-ai iesti

      • O fi. Dar idioti sunt si aia care se plimba cu motocicleta pe intuneric la zece seara fara rost.

        • Tu tii cu dementa :))). Si daca erau adulti, cum comentai?

          • Daca erau adulti care veneau obositi seara de la munca, as fi inteles.

            Dar cand e vorba de mucosi de liceu, fara oligatii, care se plimba aiurea seara la 10 si complica traficul pentru oamenii care vin acasa de la munca, nu mai inteleg.

            Si nu mai rade ca proasta. Enervezi.

            • Generatia 60'-70'🧙‍♀️

              ” Parinti cretini”..subscriu 100% la cele scrise de tine!
              De abia la generatia de dupa anii 1990 se vede o schimbare, e altceva, intrezarim o speranță dar restul/ generatiilor sunt un amalgam de emanatii ale mai multor vremuri istorice ( razboi, comunism, neocapitalism)!

        • Tie ti se pare normal sa-ti risti viata inutil, de dragul distractiei, mergand pe intuneric la ora zece seara cu motocicleta, cand ai 17 ani si deci nu ai suficienta experienta in trafic? Tie ti se pare normal lucrul asta?

          • Mergeau regulamentar. Poti intelege asta? Ca au 17 ani si ca trebuie sa stea in casa e gandire de pensionar comunist. Nu doar “clasa muncitoare” trebuie sa circule la ora aia. Trezeste-te!

            • Anonim e un bou

              Faptul ca e regulamentar nu inseamna ca e corect.

              Regulamentar e sa si iesi sa te plimbi cu bicicleta pe strada in timpul unei furtuni dar numai un cretin ar risca sa fie lovit de fulger sau strivit de un pom doar de dragul distractiei. Asa si aici: numai un cretin ar risca sa faca accident rutier pentru a se plimba aiurea, fara rost, pe motocicleta pe intuneric pe o autostrada.

              Pensionarii comunisti au dreptate. La ora zece seara un mucos de 17 ani nu are ce cauta afara.

  • La cit de urita e foarte bine ca a crapat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Vlad Toman, sofer profesionist

      Sper sa vada parintii tinerei si sa va dea in judecata pe baza ip ului cu ajutorul politiei

  • Nu știu dacă are legătură cu ceva dar șoferița tîmpita care a intrat pe contrasens este vasluiancă cu numar la mașină de VS

  • Lasati mai nu mai comentati la comentariile aceluiasi frustrat antiroman, tot ziarul asta este plin in fiecare zi de comentariile lui de ura impotriva tuturor romanilor. Este un frustrat , un limbric pe care il intretinem noi si sta toata ziua pe net si arunca comentarii de ura impotriva tuturor , adica se bucura de moartea si neneorocirea tuturor romanilor . A trecut viu granita dar trebuie sa-l trimitem acasa mort

    • Are dreptate

      Uneori mai are si el dreptate.

      Nu e normal ca mucosii de liceu sa fie in trafic la ora zece seara. Oamenii mari mai fac greseli pentru ca sunt obositi pentru ca au un loc de munca si obligatii. Mucosii nu fac decat sa se plimbe aiurea si sa creasca sansele de accidente rutiere. Chiar avem nevoie de asa ceva?

  • Budd Spencer

    Bai cretinilor care comentati ca fata era de vina ! Sunteti batuti in cap?? Fata avea permis cat se poate de legal idiotior !De vina a fost tampita aia cu masina ce a patruns pe contrasens !

    • BUDD SPENCER E UN BOU

      Cretine sunt vitele alea doua care te-au fatat!

      De unde stii tu ca avea permis? Cine ti-a zis? Si chiar daca avea, nu te plimbi aiurea la ora zece seara pe intuneric, fara rost. E ca si cum ai iesi sa te plimbi cu masina cand e viscol sau furtuna. E perfect regulamentar, dar de ce ai face-o?

      • dracu sa te ia

        bai cretino scrie peste tot ca avea permis, venea de la munca!! nici acum ca se odihnește vesnic nu are liniste, e o tragedie pt familie si alti oameni care au cunoscut-o…

      • SA TE IA PE TINE!

        In primul rand ca minorii nu se pot angaja nicaieri cu un program care sa dureze pana seara tarziu si care implica activitati cu risc ridicat gen condusul. Deci nu mai minti ca ele veneau de la munca.

        In al doilea rand, nicaieri in articolul asta nu se mentioneaza nimic despre niciun permis.

        Da, e o tragedie si de vina sunt si parintii care nu si-au invatat copiii sa nu-si riste vietile pentru distractii ieftine.

        • sunt fotografii cu ea postate in articol, una dintre ele fiind din momentul in care a luat permisul:))
          nu se stie condiția acestei fete si nu e de judecat faptul ca mergea la munca.. nu toti s-au nascut in puf.. important este faptul ca a murit NEVINOVATĂ, șoferița din vehicul fiind vinovată în totalitate.
          Si sa fim seriosi adolescent sa intre la 10 in casa vara mai rar gasesti, lasa distracțiile ieftine ca doar nu pleca in club.

          • Hai lasa-ne!

            In fotografie nu se vede ce scrie pe hartia aia. De ce presupui ca e permisul?

            Soferita o fi vinovata dar prostia adolescentei a contribuit la asta. Chiar daca si-a luat permisul, la 17 ani nu avea suficienta experienta sa se plimbe pe intuneric la ora 10 seara. E un risc pe care un om normal la cap l-ar fi evitat.

            Deci de ce-i incurajezi pe copii sa faca lucruri riscante, inutile, care pot sa-i omoare? Iti zic eu de ce: pentru ca esti o nesimtita si nu cunosti limitele bunului simt. De-aia.

      • prosti stunteti cu totii

        varule te plimbi la ce ora vrei tu, eu iau masina si ma plimb pe la 2-3 dimineata ca e mai liber, am tot dreptul sa fac ce vreau, vaca aia care nu stie ca nu te bagi in depasire daca nu ai vizibilitate e singura vinovata si punct

  • „Vinovată de producerea accidentului rutier ar fi o femeie care se afla la volanul autoturismului. Aceasta a pătruns pe contrasens și a lovit un motor pe care se aflau două fete.”

    voi sunteti alienati mintal cu totii care comentati? chiar va e lene sa cititi cateva randuri cat tine un articol? toti da-ti vina pe motociclist cand de fapt vina era a soferului de pe masina.

    nu toti motociclistii sunt teribilisti, cum nici toti soferii sunt teribilisti. asa v-au invatat acasa in cei 18 ani sa generalizati mereu? puneti in aceeasi oala de oameni care sunt niste cacati de caine cu cei care sunt de nota +10?

    atata PROSTIE numai vezi in tara asta. ne mai miram ca tot PSD si PNL castiga alegerile si isi impart tara in doua. pai de aia. ca au de unde atrage prostie de 34 ani si inca le mai marge inca 34 ani de acu incolo

    • Anonim e un bou

      Taci dreaq din gura!

      Nimeni n-a luat apararea soferitei. Lumea doar spune ca nu e normal ca mucoasele de 17 ani sa se plimbe aiurea pe intuneric cu motocicleta. O fi legal dar legal e si sa-l inveti pe copilul tau sa fumeze si sa bea dupa ce face 18 ani sau sa-i arati filme porno. Chiar daca e legal, numai un dezaxat ar face asta ceva.

  • O cretină din Vaslui care a luat carnetul cu curu a venit la Iași să calce pe cineva

    • Asta nu schimba cu nimic faptul ca adolescenta trebuia sa stea acasa la ora aia, nu sa se plimbe fara rost pe intuneric cu motocicleta pe strada si sa creasca riscul unui accident rutier.

      Oamenii mari fac greseli pentru ca ei au serviciu, au probleme de viata si sunt obositi dupa o zi de munca. Mucosii pe motociclete nu fac decat sa creasca riscul accidentelor rutiere.

    • Instructor de condus atelaje hipo. Ce cauta la 17 ani pe motor? Care e varsta legala, știi?
      Ca e din Vaslui sau alt județ nu contează. Mi-e rușine ca ești tu din Iași.

      • Varsta legala incepe de la 16 ani.

        Dar faptul ca e legal nu inseamna ca e si corect. La 18 ani poti sa te apuci de tutun, alcool si filme porno dar asta nu inseamna ca lucrurile astea sunt bune.

        Asta nu pricep handicapatele de feministe si eunucii lor care le iau apararea. Multe lucruri legale includ riscuri grave, adesea mortale, si e treaba parintilor sa-si educe copiii sa evite aceste riscuri. Dar ce sa stie boarfele cu extensii, unghii false si silicon in buze de zici ca au plisc de rata? Ele traiesc intr-o lume paralela.

  • Pe bezna aia ce sa mai vezi

  • Riscurile când ai motor

  • Vlad Toma, Ai perfectă dreptate! Tare bine ar fi dacă acește personaje ar putea sa răspundă în fata legii. Atunci sa vedem ce argumente au? 😳 Cața răutate exista!

    • Nu ne intereseaza

      Te deranjeaza libertatea de exprimare, sau cum?

      Sa nu mai avem voie sa spunem ce credem ca sa nu se ofenseze o zdreanta ca tine? Aici s-a ajuns?

  • Taliano vero

    Condoleanțe și pușcărie lungă criminalei. Frustrații să aibă aceeași soartă.

    • VALIANO TERO

      Invatati-va copiii sa nu-si mai riste vietile plimbandu-se aiurea noaptea cu motocicleta sau prin munti unde sunt ursi si lupi.

      Riscul de a muri intr-un accident rutier este mult mai mic daca nu te plimbi aiurea noaptea, fara rost, pe strada.

      • Aberezi in toate comentariile si te legi doar de educatia parintilor si ca nu aveau ce cauta pe strada la ora aia. Esti bolnav psihic. N-ai absolut nicio logica in ceea ce aberezi. Sper sincer ca nu ai copii. Si daca ai, sa-i intrebi sincer ce cred despre tine

        • VALIANO TERO

          Bolnav mintal esti tu ca-i incurajati pe copii sa se expuna unor riscuri inutile.

          Daca iti iubesti copilul, nu-l vei lasa sa se plimbe deampvlea seara, la ora zece, cu motocicleta pe intuneric.

          Ma psh pe tine si pe ce crezi tu despre mine.

  • nu inteleg o chestie..
    de ce toate arata a onlyfansite/escorte ?
    e tragic ce s-a intamplat, ok, dar totusi …
    se pare ca usor, usor suntem scapati de ‘virusii’ astia

  • se pare ca prietenii vasluiencei s-au adunat sa o denigreze pe fata moarta. VAAASLUUUUUUUUUUIII
    si cu asta am spus tot

  • Toți care comentați aiurea și blamați un suflet inocent și nevinovat de doar 17 ani sunteți oameni de cea mai joasă speță și meritați închiși în lagăr și torturați până la moarte pt a simți măcar un sfert din durerea familiei și apropiaților . Acest COPIL este pus la zid de niște oameni fără scrupule care se plictisesc . În locul ei putea fi cineva și de 20,40,50 de ani …NU ARE NICIO RELEVANȚĂ! Acest copil și-a dorit acest permis din tot sufletul și a făcut tot posibilul să-l obțina prin muncă și efort . Nu este treaba nimănui și nu este nimeni în măsură să comenteze în necunoștință de cauză! Înainte să comentați puneți-vă în locul familiei și vedeți dacă vă convine să mai comentați sau nu . A fost un copil extraordinar care învăța bine la școală , era săritoare mereu și niciodată nu spunea nu când îi cereai ajutorul . Un copil bun și iubitor care nu merita acest destin cumplit . Această criminală merită să putrezească în pușcărie chiar dacă asta nu mai încălzește pe nimeni pentru ca pe Iasmina nu o mai poate aduce nimeni înapoi . A distrus o familie întreaga , colegi de clasă , profesori , prieteni , iar în special cealaltă fetiță care se afla cu ea și vedea cum îi moare prietena în fața ochilor . CUMPLIT !! Înainte să comentați aiurea gândiți-vă de 100 de ori înainte jeguri de oameni ce sunteți . Îmi doresc din tot sufletul ca justiția să-și facă treaba și criminala să ajungă unde îi este locul definitiv . Vă doresc să fiți mai buni ca răutatea nu ajută cu nimic !😘

    • Esti o capsunica stricata

      Acest copil trebuia sa invete sa-si pretuiasca viata si sa evite riscurile inutile.

      La 17 ani nu ai suficienta experienta sa mergi cu motocicleta, in special noaptea pe o strada pe care circula o gramada de alte masini.

      Soferita are vina ei dar fata asta de 17 ani trebuia sa fie acasa la ora 10, nu sa umble aiurea cu motocicleta pe intuneric. Inteleg sa mergi cu motocicleta ziua, cand e lumina si cand traficul e mai sigur, dar la ora 10 pe intuneric, cand tu ai doar 17 ani si nu ai destula experienta in trafic, deja o cauti cu lumanarea.

      Apropo, de unde stii tu ca ea avea permis si ca invata note bune la scoala? Singur nu inventezi povesti?

      • Acest copil trebuia; pe o strada care circula o grama de alte masini; dar fata asta trebuie sa fie acasa la ora 10; o cauti cu lumanarea; de unde stii tu ca avea;

        Exact ca o baba comunista esti, si cred ca aia esti, ca stai toata ziua si raspunzi la oameni crezand ca tu esti singura care are dreptate in tot universul. Ghici ce, tu si cu soferita din VAAAASLUUUUUI veti ajunge oricum in iad.

      • Babele comuniste au construit o tara si au crescut oameni sanatosi la cap.

        Jigodiile ca tine ce au facut?

        Voi va lasati copiii nesupravegheati, sa se plimbe pe motocicleta noaptea, pe intuneric. Sunteti cei mai iresponsabili oameni din istoria acestei tari!

      • da mai termina om stricat la cap ce esti. sunt apropiati de ai iasminei care comenteaza, colegi, prieteni.. esti dement? las o dracu de treaba..

    • M am gândit, și ți voi raspunde dacă ne spui unde se deplasa domnișoara? La o paranghelie? Mama ei nu a avut nimic împotriva plecării ei? Atunci , e simplu, nu a fost chiar atât de cumințică.

      • Lui Mandache

        Nu conteaza daca mergea la o paranghelie. La paranghelii am fost si eu.

        Problema e ca la ora aia un minor nu are ce cauta in trafic. Nu mergi cu motocicleta seara pe intuneric cand tu ti-ai luat carnetul, in cel mai bun caz, cu nici un an in urma si n-ai avut timp sa capeti experienta.

        E o chestie de bun simt. Asa cum nu te duci sa inoti in mare daca exista riscul sa te manance rechinii, nu te duci nici seara pe motocicleta cand ai doar 17 ani si riscul sa te loveasca un idiot este mare.

        La paranghelii tin minte ca in urma cu 20-30 de ani venea un parinte al gazdei sa-i transporte pe invitati cu masina. Nu ne duceam de capul nostru. La vremea aia parintii nu erau handicapatii astia de acum care isi lasa copiii nesupravegheati sa plece unde vor ei dupa ora 10 seara.

    • De ce sa ne punem in locul familiei? Sa fim inconstienti si libertini ca ei? De ce? Sa ne moara copiii ca suntem ca ei? NU! Cat despre vocabularul tau, dai dovada de idiot

    • Sa i vezi cum cer in instanta milionu de euro despagubiri de la firma de asigurari Le trece durerea!!

      • si care i problema ta idiotule? sa ceara si 3 milioane, suferința de a pierde un copil nu poate fi alinata cu nimic.

  • bubuie tara de prostie

    bai uneori mai citesc si eu comentariile astea si ma minunez ca astfel de specimene au drept la vot, de asta se duce tara noastra pe pl, nu aveti pic de discernamant. “ce cauta la 10 afara?” nu va fute pe voi grija, are tot dreptul sa circule la orice ora din cele 24. “ce cauta ea pe afara cand adultii care vin obositi de la serviciu si cu griji se duc acasa” din nou, nu e problema voastra, si tinerii au aceleasi drepturi ca si adultii, va comportați cu noi de parca suntem niste paduchi, nu viitorul tarii jegosilor. Singura vinovata e aschilopata aia de la vaslui care nu stie sa isi tina masina pe banda ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
08 august 2024
08 august 2024