Prima pagină » Local » Ea este singura tânără de 10 din Pașcani! Mălina Harasim a obținut nota maximă la Bacalaureat 2022 – GALERIE FOTO

Ea este singura tânără de 10 din Pașcani! Mălina Harasim a obținut nota maximă la Bacalaureat 2022 – GALERIE FOTO

09 iul. 2022, 00:01,
Andreea Timofte în Local

În sesiunea de Bacalaureat din iunie 2022, o surpriză plăcută a venit tocmai de la Pașcani, una dintre absolventele clasei a XII-a, Mălina Maria Harasim, numărându-se printre ieșencele cu media 10 la cel mai important examen din ciclul preuniversitar. Tânăra de 10 își dorește să studieze Dreptul la București

Mălina Harasim a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani și a devenit singura absolventă cu 10 pe line la BAC.

Ieșeanca a muncit din greu pentru a-și atinge obiectivul: nota 10 la examenul național de Bacalaureat.

Tânăra de 10 are planuri mari de viitor

Mălina Maria Harasim este numele tinerei ce face parte dintre decarii ieșeni de la examenul național de Bacalaureat 2022. Tânăra de 10, în vârstă de 18 ani, a reușit să atingă performanța și să pună Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani în topul unităților de învățământ din Iași cu elevi de 10.

Frumoasa pășcăneancă s-a pregătit din timp pentru examenele scrise, astfel încât să nu se simtă copleșită în zilele în care acestea au fost susținute. Mai mult, Mălina se aștepta la rezultatul deosebit obținut la Bacalaureat, luând în calcul munca depusă. În plus, toată familia este mândră de reușita fetei.

„Nu a fost o surpriză pentru că mi-am dorit foarte mult acest rezultat. A fost un efort gradat pe care l-am depus în fiecare an, nu a fost ceva foarte complicat neapărat, au contat anii de dinainte, aceia au fost baza. Vreau să rămân în țară, să merg la facultatea de Drept din București, eu mai am o soră mai mare care e și ea în București, la arhitectură. Părinții sunt mândri și de mine și de sora mea”, a declarat Mălina Harasim.

Nota maximă la “examenul maturității”

Colegiile cunoscute în Iași au obținut și în acest an rezultate deosebite la Bacalaureat, oferind municipiului câte elevi care au demonstrat că se poate obține nota maximă. Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani a ieșit în evidență în acest an prin rezultatul excepțional revendicat de eleva Mălina Maria Harasim. Pe lângă pregătirea individuală pentru testare, tânăra a mers și la câteva ședințe de pregătire la limba și literatura română, lucru care o va ajuta și pentru admiterea de la Facultatea de Drept.

“Am făcut pregătire doar la română, mai mult pentru că doresc să aplic la Facultatea de Drept și am considerat că am nevoie de pregătire pe partea de gramatică. La matematică și biologie mi s-a părut că a fost un nivel mediu de dificultate, la limba română a fost un pic mai greu”, a precizat absolventa Liceului Teoretic „Miron Costin” din Pașcani.

Tânăra de 10 îi sfătuiește pe toți elevii ce urmează să susțină examenul națioal de Bacalaureat să fie conștiincioși în procesul de pregătire pentru examen, dar să-și facă timp și pentru momente de relaxare.

“Cel mai important este să nu uite să se distreze din când in când, dar totul cu masură, să nu și neglijeze treaba, dar nici relaxarea, să găsească un echilibrul in toate. Eu am avut timp de ieșiri și cu prietenii și de petreceri”, a adăugat tânăra de 10, Mălina Harasim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`