Prima pagină » Local » Ea este sexy-studenta din Iași care a urcat beată criță la volan și care era să comită o tragedie! A distrus un gard, apoi a scos sticla de coniac din haină și a aruncat-o – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Ea este sexy-studenta din Iași care a urcat beată criță la volan și care era să comită o tragedie! A distrus un gard, apoi a scos sticla de coniac din haină și a aruncat-o – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

15 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Sexy-studenta din Iași acuzată că a urcat beată criță la volanul unui autoturism și care a comis un accident rutier a fost pedepsită. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Ionela Creangă (fostă Rotaru) la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Martorii spun că, după producerea accidentului, tânăra ar fi fost recalcitrantă cu polițiștii ieșeni sosiți la fața locului

O sexy-studentă din Iași acuzată că a urcat beată criță la volanul unui autoturism și care a comis un accident rutier a fost pedepsită. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o recent pe Ionela Creangă (fostă Rotaru) la 1 an de închisoare, dar cu amânarea pedepsei, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

De remarcat este faptul că sentința emisă de prima instanță nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Ionelei Creangă (fostă Rotaru) a început pe data de 20 ianuarie 2021. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Sexy-studenta din Iași, acuzată că a urcat beată criță la volan

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată sub acuzația de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Asta, după ce Ionela Creangă (fostă Rotaru) a fost reținută și, mai apoi, arestată la domiciliu, de pe 30 decembrie 2020, până pe 21 februarie 2021. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Pe 29 decembrie 2019, la ora 16:55, a condus autovehiculul marca Seat Cordoba pe strada Iazului, din satul Horpaz, unde a provocat un accident de circulaţie cu pagube materiale, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 2,91 grame la mie alcool pur în sânge”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ionela Creangă a aruncat sticla de coniac lângă gard

După producerea impactului, la fața locului au fost chemate echipaje medicale și de Poliție. Martorii au afirmat că, la vederea echipajului medical SMURD, Ionela Creangă (fostă Rotaru) s-a ridicat, iar din autoturism, dintr-o haină, a scos o sticlă de coniac de 500 ml Cava D”oro, din care era consumată cantitatea de circa 200 ml, aceasta aruncând sticla lângă gard, în curte. Aceeași martori au spus că studenta se clătina pe picioare și că a refuzat să fie testată cu etilotestul, iar, la scurt timp, ea ar fi devenit agresivă fizic şi cu greu au reuşit agenții să o urce în autospeciala de Poliţie pentru a o duce la recoltarea de probe biologice.

În fața magistraților, tânăra din Iași, care lucrează ca agent imobiliar și este studentă la Facultatea de Psihologie, a recunoscut comiterea faptei și a spus că o regretă, săvârșind-o pe fondul unor neînțelegeri în familie. Acum, sexy-studenta din Iași care a urcat beată criță la volan a fost pedepsită de magistrați.

Comentarii
  • ,,Tuica, vinul si amorul, face fericit pe omul”

  • Vascu bogdan

    Să mă contacteze telefonic domnișoara aceasta amatoare de senzații tari deoarece pot sa i ofer limbi in ceașca și in cur. Îmi plac betivancile curve maxim.. le ador

  • George Ligatne

    Deși urcând la volan in stare de ebrietate, mai apoi făcând circ in fata oamenilor legi. Vita încălțată cu o nesimțire incurabila. Sa fii fost in alta țara, unde legislația fiind dura, era luată pe sus și direct in arest. Denota lipsa de respect!

  • Merge la un gangbang…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *