Prima pagină » Actualitate » Ea este românca superbă cu care se iubește starul lui Diego Simeone! Rafaella este influcenter, având peste 65.000 de urmăritori pe rețelele sociale
Ea este românca superbă cu care se iubește starul lui Diego Simeone! Rafaella este influcenter, având peste 65.000 de urmăritori pe rețelele sociale

Ea este românca superbă cu care se iubește starul lui Diego Simeone! Rafaella este influcenter, având peste 65.000 de urmăritori pe rețelele sociale

08 ian. 2024, 09:17,
în Actualitate

Un fotbalist din lotul lui Atletico Madrid, fost jucător de bază în naționala Belgiei, este căsătorit cu o româncă. Rafaella Szabo Witsel este românca superbă cu care se iubește starul lui Diego Simeone.

Ea este românca superbă cu care se iubește starul lui Diego Simeone!

Axel Witsel, în vârstă 34 ani, este titular de bază în echipa lui Diego Simeone, încă din 2022, de când a fost transferat de la Borussia Dortmund. Fotbalistul belgian nu s-a mutat singur la Madrid, ci împreună cu soția sa, Rafaella Szabo Witsel, și cei trei copii.

Rafaella Szabo Witsel este româncă, însă are și cetățenie maghiară. Rafaella are rude în zona Brașovului și nu de puține ori ea și soțul său și-au petrecut vacanțele pe Valea Prahovei. Cei doi sunt împreună de mai mult de 10 ani și au trei copii, însă la un moment dat, în 2013, fotbalistul belgian a părăsit-o pe Rafaella pentru Analicia Chaves, dar relația nu a mers și a luat-o pe româncă de soție.

Axel și Rafaella s-au cunoscut la Liege, în perioada în care Axel Witsel evolua la Standard, însă acum locuiesc la Madrid, pentru că belgianul s-a transferat în vara acestui an la Atletico. În ciuda zecilor de milioane de euro câștigate de internaționalul belgian de-a lungul carierei, la echipe precum Benfica, Zenit, Tianjin Tianhai sau Borussia Dortmund, românca și-a deschis și o afacere pe cont propriu.

Rafaella este influcenter, având peste 65.000 de urmăritori pe rețelele sociale, însă deține și un studio foto în Liege, de care se ocupă de la distanță.

Vor să viziteze România

Una dintre pasiunile celor doi este aceea de a călători.

„Ne place să călătorim. Fiecare loc este diferit şi are minunăţiile sale locale. Cea mai mare distracţie a fost în Guadalupe pentru muzică, dans, fericirea şi primirea localnicilor, chiar daca sînt săraci”, a spus Rafaella.

Rafaella spune că și-ar dori să vină în România.

„Ne-am bucura să venim cîndva şi în România, dar în vizită. Witsel are un potenţial uriaş, cred că mai are foarte multe de arătat în fotbal”, a declarat Rafaella.

Întrebat dacă e dispus să joace din nou pentru naționala Belgiei, la EURO, Axel Witsel a lăsat să se înțeleagă că tot ce așteaptă este un telefon din partea lui selecționerului Domenico Tedesco.

„Dacă aș putea fi util la EURO? Aceasta este o întrebare pe care trebuie să i-o puneți selecționerului, nu mie. Nu m-a sunat, nu a vorbit cu mine. Dar, în cele din urmă, voi rămâne deschis, dacă este cazul”, a spus Axel Witsel.

Jucătorul, care a evoluat și el în China într-o perioadă în care se ofereau salarii uriașe, spune că nu vede nimic în neregulă cu decizia lui Carrasco de a pleca în Arabia Saudită și admite că fotbaliștii merg în Orientul Mijlociu fiind atrași de bani, nu de proiectul sportiv.

„China a fost o experiență de viață pentru mine, dar bineînțeles că mergem acolo (n.r – în China sau Arabia Saudită) pentru bani, nu pentru proiectul sportiv. Acesta este adevărul. Faptul că Yannick a ales și el asta acum este normal pentr umine. Am vorbit recent cu Yannick și mi-a spus că deja se simte bine acolo. Fiecare fotbalist are propriul lui drum. Nu voi spune că nu e normal să mergi în Arabia Saudită. Când aveam 27 de ani și eu am mers în China. Din punctul meu de vedere, Yannick a luat o decizie bună”, a menționat Witsel, care este căsătorit cu Rafaella, românca superbă cu care se iubește starul lui Diego Simeone.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`