Prima pagină » Titlurile zilei » Ea este, probabil, cea mai bogată asistentă medicală din Iași! Este șefă la „Sf. Spiridon”, dar își ia partea din mai multe spitale din zona Moldovei și nu numai. Banii îi împarte cu conf. dr. Vladimir Poroch (EXCLUSIV)

Ea este, probabil, cea mai bogată asistentă medicală din Iași! Este șefă la „Sf. Spiridon”, dar își ia partea din mai multe spitale din zona Moldovei și nu numai. Banii îi împarte cu conf. dr. Vladimir Poroch (EXCLUSIV)

21 iul. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Petronela-Cristina Chiriac este, probabil, una dintre cele mai bogate asistente de la Spitalul Clinic Județean de Urgentă „Sf. Spiridon” din Iași. Conform declarației de avere, aceasta deține două terenuri intravilane, cu o suprafață totală de 3.193 de metri pătrați, și 8 terenuri agricole, cu o suprafață totală de 44.100 de metri pătrați. Toate acestea sunt dobândite prin moștenire și sunt împărțite cu Janina-Angela Chiriac. Pe lângă terenuri, asistenta șefă de la „Spiridon” mai deține și 50% dintr-un apartament de 55,65 de metri pătrați și o casă de 100 de metri pătrați, ambele imobile fiind moștenite.

Petronela-Cristina Chiriac mai are și un apartament cu o suprafață de 35,15 metri pătrați. De data aceasta, cumpărat împreună cu soțul său, Andi-Daniel Chiriac, care este angajat la Opera Națională din Iași. Pe lângă atâtea bunuri moștenite, Cristina Chiriac a reușit să-și cumpere și o mașină. Aceasta deține un autoturim marca Hyundai Accent, fabricat în anul 2008.

Petronela-Cristina Chiriac, una dintre cela mai bogate asistente din Iași, deține în conturi aproximativ 70 de mii de lei

Conturile bancare ale asistentei șefe depășesc suma de 60.000 de lei. Într-un cont deschis la o bancă deține 66.720,62 de lei, iar în cel de-al doilea are 1837,62 de lei. Directorul de îngrijiri de la Spitalul „Sf. Spiridon”, asistenta medicală Cristina

Chiriac, deține 50 la sută din acțiunile firmei SC POWER MANAGEMENT 2017 SRL, iar celalaltă jumătate aparține conf. dr. Vladimir Poroch, șeful Compartimentului de Îngrijiri Paliative, din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași. De aici, încasează anual 100 de lei, însă aceasta mai deține și un PFA – CHIRIAC PETRONELA-CRISTINA ASIST. MED. GEN. Anual, în buzunarul directorului de îngrijiri, mai intră 79.502 lei, încasați de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, 11.564 de lei de la Spitalul Orășenesc „Sf. Ierah Nicolae” din Bicaz, Neamț și 1.960de lei de la ASOCIAȚIA PARTNET – BUCUREȘTI, unde este formator. Soțul Cristinei Chiriac lucrează la Opera Română din Iași câștigă anual 44.531 de lei. De la PFA-ul pe care îl deține, asistenta șefă a încasat, în anul fiscal 2021, 7.151 de lei, iar de la SC Power Management 2017 SRL, firmă pe care o împarte cu dr. Vladimir Poroch, încă 104.051 de lei. Cristina Chiriac are dat în arendă un teren de la care încasează 689 de lei anual. De la Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate București, unde are un contract de servicii de natură intelectuală, a luat 6.607 lei, iar de la ANC-CAJ Iași încă 518 lei.

Cele mai frumoase venituri ale Cristinei Chiriac sunt de la asociația pe care o deține cu dr. Vladimir Poroch

De la firma SC POWER MANAGEMENT 2017 SRL, deținută împreună cu dr. Vladimir Poroch, șeful Compartimentului de Îngrijiri Paliative, din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași, Cristina Chiriac a obținut venituri frumoase, în anul 2020, suma totală fiind de 67.500 de lei.

Directorul de îngrijiri de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, asistenta medicală Cristina Chiriac, a înființat, împreună cu conf. dr. Vladimir Poroch, Asociația pentru Managementul Calității în Sănătate, unde ea este vicepreședinte, șeful Compartimentului de Îngrijiri Paliative de la IRO fiind președinte.

Comentarii
  • Mafia din Medicină

  • cine mai e si asta

    daca a mostenit e problema ei nu colectiva

  • O saraca… cum nu ati vazut ca fosta directoare medicala a socolei, sotia juristului pasarei
    Outoare a incasat salariu dublu fata de manager in 2021. DUBLU, fata de manager… si nu i ati mai exemplificat declaratia de avere ca dnei de mai sus … sa fiti sanatosi

  • Asta e aia care cea mai slaba directoare de îngrijire din istoria spitalului, umbla aiurea prin birouri, nu face nimic, doar urlă și amenință, sub paravanul funcției multe prostii face, cum a strâns avere? Simplu, se trecea prezenta în pontaj și umbla prin tara la auditat. Asa a făcut ani de zile, a sabotat fostele directoare de îngrijiri, Agapie Speranța, Simona Hurjui, Petronela Mavropol. A dat din coate și a primit cadou funcția. Nu e grozava, doar gura e de ea. Nu a adus niciun plus de valoare, din contra, a făcut un cuibușor de bârfă, turnătorie între colegi, bisericuțe și este o mare mincinoasă. Inventează discuții și situații, baga în necaz colegii. Este o persoana toxica. Nu are ce cauta în sistem. Profesional e zero dar a simțit ca leorbaiala o va scoate la suprafață și asta face. Când era în chirurgie 3 asistenta a terminat o familie, le a luat casa, au ramas pe drumuri. În perioada când era asistenta șefa în medicala 1-3 a fost cea mai mare mahalagioaica, un caracter mizerabil, și a terorizat toți colegii. Bine ca a plecat ca era de groaza. Acum la director de îngrijiri face exact la fel. Adică nimic.

  • Moștenirea reprezintă îmbogățire fără just temei? Activitatea de consultanță este legală și în domeniul îngrijirilor paleative foarte bine plătită! Cine sunt invidioșii?

  • As Luminita lider de spagi

    Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea stricate si infecte !

  • Daca si pe asemenea specimen poți fi invidios, aveti probleme grave.

  • Ceva mai nou facand trafic de influenta a transferat o nulitate epidemmiolog ,persoana cu tulburari de comportament, de la Spitalul Harlau la Sf Spiridon 🙂 cine stie pe ce considerente’telectuale”.Dar Spitalul este multumit ca a scapat de asa Dr.Multumim D-na Cristina Chiriac.

  • Nu mai pierdeți timpul cu prostii, luați o la analizat pe Cristina Chiriac, uitați va pe ultimii 4 ani de exemplu sau 5 sau cât vreți voi, luați de la ANMCS activitatea ei și uitați – va și pe pontaj ul ei personal de la RUNOS, o sa vedeți ca pe perioadele cât era în audit era și prezenta în spital. Fix pe aceste perioade. Restul e can can. Vorbim de frauda, era și în clinica medicala prezenta era și în audit la alte spitale.

  • Doamne maica Domnului, mi-ați stricat ziua cu o așa poze de legendă. Doamna poate vrea să conducă spitalul cu domnul cu care împarte firma, nu v-ați gândit la asta? Sa se facă verificări cum a obținut recent terenul din donatie. Nu mai faceți reclama doamnei, doamna șantajează pe toată lumea, daca o singura data ai participat cu ea la o neregula te șantajează in toate jocurile ei. O blama pe farmacista șefa de la Spiridon pe doamna Ghitescu, dar îi lingea ușile sa o scape de stocurile de medicamente din clinica, zilnic venea în în farmacie buhăită și disperată să vorbească cu doamna diriginta. Toți asistenții de la toate compartimentele îi știm istoricul.Asistentele șefe se pontează cite 70 ore suplimentare iar asistenții care lucrează la patul bolnavului au 16 sau 24 de ore duble. Daca spitalul este in deficit de bani, să recupereze banii din urmă ale asistentelor care au încasat ilegal sume pentru sâmbete și duminici că nu au voie să lucreze în ture asistenții șefi.

  • Dacă ați vedea la ședințe cum inventează legi și se exprima cu ” legea spune” dar daca este întrebată care lege, habar nu are să spună. Lasă impresia că ea știe toate legile, așa le spune și superiorilor ( directorul medical și managerului sau Dănuț așa cum ii zice ea, ca să lase impresia că se tutuiesc și spunând peste tot că se cunosc de o viață).Daca chiar știe legile, de ce le încalcă? DNA umblați oleacă la trecutul de șefie al doamnei și surprizele vor apărea.

  • Are o fata de cal femeia asta , trebuie pusa la munca , adica jos din conducere , sa lucreze la patul bolnavului ca e tare , tare proasta , cat si cei care o sustin.A lins usile la Barliba sa fie pusa in functia de director ff mult timp.Ce sa pui ……. o tampa????????? Alo , Curtea de conturi , ITM , ANAF , va rugam verificari la pontajele ei in comparatie cu prezenta fizica !!!!!! Se teleporteaza , sau se cloneaza in mai multe locuri in accelasi interval orar ????????

  • Angajat la stat

    Nu toate asistentele șefe trebuie băgate in aceeași oală. Sunt asistente sefe care vin sâmbăta și duminica și fac munca la patul bolnavului ajutând colegele din subordine. Se știe foarte bine că asistentă șefa care are un salariu de încadrare de 6200 lei, adică salariul de încadrare al unei asistente sefe, nu are voie prin lege să facă sâmbete și duminici sau ture de noapte. Daca asistenta șefă, are salariul de încadrare că al unei asistente medicale de clinica, atunci poate sa presteze sâmbete și duminici sau ture de noapte. Cine semnează pontajul de prezență, acea persoană răspunde, adică șeful de clinica iar banii ar trebui recuperați de la șeful de clinica, din moment ce semnează pontajul știe despre ce este vorba și este de acord cu ceea ce scrie acolo, prezență la ore trebuie sa corespundă cu pontajul, in caz contrar se consideră fals și uz de fals. Bineînțeles dacă va fi întrebat director de îngrijiri va spune că este legal sa se ponteze asistentele sâmbăta și duminica și ture de noapte, pentru că la rândul lor toate au încasat aceste sume. O singura răsuflare la minister sau curtea de conturi și banii se recuperează, fie de la asistenții care le-au încasat fie de la șefii de clinica care au aprobat pontajele. Cei de la salarizare mai puțin, pentru că ei plătesc un pontaj sub semnătura șefului de clinică. In loc sa se ponteze la duble o sâmbăta, doua, mai depășesc și bunul simt pontandu-se, auzi 70 de ore suplimentare.Ce fac asistenții șefi pe tura de noapte? Sunt trecuți în triajul epidemiologic la tura de noapte, sau ei nu sunt tot angajați ai statului? Sunt trecuți că fac tratamentul bolnavului? Cum pot sa stea la serviciu daca ei lucrează de luni până vineri, sâmbăta duminica, nopți. Când mai au liber? Ei nu obosesc? ITM-ul dă voie sa se lucreze atâtea ore continuu. Oamenii ăștia mai ajung pe acasă, se mai spala, mai mănâncă daca ei lucrează la spital non-stop?

  • Amanta cui este ??

    Întrebare :este amant conf Vladimir Poroch și a managerului Dănuț cum ii zice ??Daca are probleme cu pontajul de ce nu se sesizează ITM-ul ??

  • Doamna și vagabontul

    În declarația de la firma cu Poroch de ce nu a declarat și banii luați pe degeaba de la Spitalul Municipal Pascani…200.000 ron fără sa ajute cu nimic…doar combinație cu menajerul si toapa de directoare de la Pascani…și la angajați le taie din sporuri de noapte și la bolnavi din mâncare ca nu mai au bani…i-au dat la smecheri…investigați sa vedeți mizerii și acolo la Pascani

  • Dar de vrăjeala spusa de doamna către personalul medical și auxiliar ” eu fac tot posibilul pentru voi să vă ajut cum pot și cât pot”. Daca nu ați auzi, o să auziți. In fata spune asta și pe la spate nu pierde ocazia sa jignească. Ea pe toți și toate amenință că îi bagă la calomnie, dar vorbește ciob de oală spartă.

  • De unde știți că datele raportate sunt reale în declarația de avere? Poate să treacă așa să vadă lumea că are cu ce. Soțul doamnei îmi este coleg,este muncitor la opera, nu are o funcție mare sau de conducere, este o persoană cumsecade și nu l am auzind spunând despre averi impresionante sau concedii făcute prin țări străine sau nu știu ce luxuri.si nu știu de unde a scos domnul venitul anual de peste 40 000 lei că nu câștigă un muncitor mai mult de 2800-3000 la opera. Inginerii au peste 3500 și cei din conducere.

  • can ti-oi f^^^ una!

    ce vreti? daca pe posturi dupa 33 ani inca sunt angajati securisti, copkii de securisti, de militieni, de turnatori la SECU’ care dupa ’89 au prins posturi caldute prin institutiile statului, cu toate ca diplomele lor de studii nu-i recomanda cu nimic pentru acele posturi ocupate peste noapte, s.a. caracterul PCR-ist s-a raspandit si la odraslele puse in functii peste noapte dupa ’90. fara concursuri cu examene la sange si pe merit, o mai ducem asa inca 33 ani!

  • O alta asistenta șefă.

    Chiriac Cristina este o golanca care a fraierit pe toți mereu.Azi e plecata cică in concediu,a lăsat înlocuitor o doamna asistenta medicala din spital de la SPIIAM,nu cu decizie ci așa verbal,ea sta în schimb acasă și conduce prin telefon.Nu a lăsat nicio colega asistenta șefă sa i țină locul pentru că,cităm,,asistentele șefe sunt niste proaste și niște vaci care au slugărit o pe Hurjui,,.

  • Își va aduce scutire medicală. Când era șefa la medicală și era vorba de controale nu venea la serviciu spunând că este bolnava și lasă colegele in locul ei ca sa nu răspundă ea și să răspundă alții pentru greșelile ei. Făcând rău altora face parte din supraviețuirea ei. Persoana care a rămas în locul ei nu are drept de semnătură, trebuie sa fie la locul ei de muncă, la compartimentul unde este angajata, astfel este absenta în condica de prezenta, atât ea cât și directoare de îngrijiri până la aducerea de documente justificative. In baza a ce document, asistentă de la SPIIAM se afla in acest moment în funcția de director de îngrijiri? Are document semnat de doamna Loghin?

  • Chiriac și a dorit funcția de director de îngrijiri de pe vremealui Barliba,însă a fost singurul manager care a dat-o afara din birou in șuturi in fund.venea și se autonumea singura Director de îngrijiri.era disperata,dar cu Barliba nu i a mers,a citito că e pramatie și prefăcută,dar cu Timofte s a putut că ăsta e molâu,nu îl interesează pe cine pune,cititorii au dreptate,e cea mai slabă asistenta, asistenta șefă,din istoria spitalului.a dat fuga la Cepoi ,a știut subiectele și a venit cu lucrarea gata completată de acasă.o rușine și o castrofa pentru spital .merita sa fie fugărită ca la revoluție din spital

  • Stiri pe surse

    Si Barliba a footot-o!!!!

  • Când a dat examen la medicală a scris lucrarea de acasă , acum pentru director de îngrijiri a scris lucrarea de acasă. Întrebare. Pe doamna asta o duce capul să dea un examen? La serviciu se da cu culoarea asta roșie de ruj? Doamne , dar ce buze senzuale are cu rujul asta. Ptiu sa nu fie de deochi.

  • Nu a moștenit nimic.Mostenirea din partea părinților este împărțită cu sora ei. Un mare doctor de la o clinica,nu o sa spun clinica, spunea în gura mare că terenul din Uricani care este donatie este luat cu japca, posibil sa fie terenul persoanei din chirurgie căruia i a luat apartamentul și a lăsat o pe drumuri. Se poate verifica cu ușurință cui i a aparținut acest teren. Pacat, mare păcat daca a fost lăsată o familie pe drumuri. Oare nu ne gândim la pedeapsa data de Dumnezeu?

  • Pentru angajat la stat: Hi, hi…Ha, ha…..care asistente vin sa faca in week end munca pro bono la patul bolnavului??????????? Moooor de ras……Ele nu misca daca nu pui la buzunar….

  • Pai de ce crezi ca is spagile la concursurile de angajare asa mari, trebuie sa se intretina doamnele sefe.

  • Si la pol rutiera avem un fiu de securist bine infipt. Tot ce mai rau acum se intampla, in trafic, si puiul de securist merge inainte cu cascheta de sef.

  • Cum a ajuns in aceasta functie o persona atit de incompetenta?Toate asistentele sefe se ponteaza simbata si dumineca,vin si stau cel mult o ora in birou,iar noi muncim la patul bolnavului.Nu exista controale,de ce nu se iau masuri ?

  • Toți ceilalți

    Chiriac Cristina o impostoare,a manevrat pe toți ,a făcut o dihonie și o sminteala in toate birourile,e debilă,se crede salvatoarea spitalului,îi lucrează pe la spate pe Timofte și pe Lidia Ionescu de numa numa,e înrăită cu anonime,cheamă controale,apoi când vin controalele,sa facem așa,sa facem așa,ii manipulează pe toți,are o școală în ea destrăbălată asta,le mai și trage cu șprițul acasă,avea zile în medicala când venea bine băutăIsi bârfește colegele,iar pe la birouri in ce hal poate vorbi de asistentele șefe,e ceva de groaza,pentru o femeie e rușinos,zici că a trăit între golani pe șantier,le bârfește,le jicneste,le denigrează,toate sunt proaste ,toate sunt incompetente,a rupt orice legătură între ea și asistentele șefe.Le umilește,apoi la manager și la directorul medical rânjește ca o tâmpită,vai ,sigur,da Dănuț, dimineața stă la cafeluță cu directorul medical,ii triază mapa,și le spune exact ce vor ei să audă,adică distorsiuni.are debilă asta o școală pe ea,dar nu va merge la infinit.viata o va trânti și pe ea exact cum și a bătut joc ea de alții.o golanca.

  • Pentru toți ceilalți și pentru cei care au scris comentariile.De ce nu faceți scris la minister împotriva acestui director de îngrijiri? Cine vreți să vă rezolve problemele? Daca ce spuneți cum că jignește, critica, hărțuiește etc, trimis la ministerul sănătății. Sa vina comisie de la minister și să rezolve treaba daca mai marii șefi din spital nu o fac. Este unul nebun, dar sunt 70% nebuni? Că aici vad numai comentarii negative la adresa acestui director. Cu amenințări nu se poate lucra și nu este legal sa fii amenințat, șantajat, hărțuit la locul de munca. Cândva am lucrat și eu în spitalul Spiridon, o știu pe actuala director de îngrijiri de când a plecat din chirurgie, și de acolo a plecat cu trâmbițe și a fost mulțumită toată lumea că a scăpat de ea. Doamna pe unde a lucrat nimeni nu are o vorbă bună de ea.Tot spitalul IRO unde lucrez vuiește de spitalul Spiridon, de neînțelegerile dintre directorul de îngrijire și asistentele șefe. Mulțumesc că nu sunt colega cu doamna și chiar daca aș lucra la Spiridon și mi-ar fi șefa, tot nu m-aș consideră colega ei. Nu merita, din ce aud ce face și cum se comportă. Pacat de manager și de doamna doctor Ionescu pe care ii cunosc și îi respect, dar nu știu ce a fost în capul dumnealor când au ales sa lucreze cu o atotștiutoare și neștiutoare de nimic.

  • Se laudă ca are situația sub control și vede tot ce mișcă, a aduso pe verisoara ei Ioana ( când te uiți la ea zici că te împunge) de la medicală 1, și a pus-o secretara managerului sa afle tot ce face managerul. Are numai veri și verișoare, toți și toate fara bacalaureat luat și puși în diferite clinici sa lucreze , evident la mop, și care toți se visează șefi peste noapte.

  • Prin firma unde această persoană prestează ,,activitate,,…împreună cu dr Poroch…..au luat în 2018…800.000 lei pentru pregătirea de acreditare,la Spitalul Orășenesc Harlau.
    Si ce să vezi?Au fost atât de buni că spitalul nu a primit acreditarea.Iar angajații spitalului nu au primit vouchere de vacanță,pentru că au fost plătiți ,,specialiștii,,.
    De ce nu au fost sancționați?
    Iar medicul ,,specialist epidemiolog,, transferat….mai bine face reconversie profesională.

  • amvenitininspectiepttine

    Chiriac…aceasta femeie cu deviatii mintale , cu dubla personalitate, nu are nici o vina ca s a ajuns unde s a ajuns….
    Vina o au cadrele medicale superioare care au acceptat o sa acceada in acel post.
    Un astfel de specimen ce are tendinte d
    spre schizofrenie trebuia de mult demis.
    Ca si director de îngrijire sa nu ai o conduita morala ireprosabila…sa nu porti respectul colegilor tai…sa jignesti…sa umilesti…sa faci atata rău celor din jur ..cred cu tarie ca e sustinuta de medici influenti…cu care fac delapidari si fraude in cadrul spitalului si nu numai.
    Altfel cum sa tii in post asemenea femeie cu afectiuni psihice???
    Clar …e marioneta unor medici influenti….poate si amanta cuiva din cadrul spitalului.
    Pe mine sincer daca m ar jigni si umili…va garantez ca singura isi va da demisia…
    Doamne fereste sa dea aceasta infecta ochii cu mine prin spital…..

  • Doamna și-a urat singura la mulți ani pe Facebook, și a dat singura startul când a văzut că nimeni nu zice nimic și ce să vezi, au început pupinfundistele cu felicitări, degete ridicate, flori mai ceva la in concertele cu Salam și Vijelie. Sa nu uiți să te pontezi in condica duduie când ești plecată. Deosebire mare intre fosta directoare și actuala, fostei directoare chiar actualul manager ii ura la mulți ani, ție de ce nu îți urează la mulți ani conducerea că îi ai la prieteni pe Facebook. Vezi că ajungi suta de kg și te faci obeză și urâtă. Tare cu postarea ca înaintarea în vârstă te face frumoasă, mai bine să ți dea minte și să nu mai bagi ceartă între colege așa cum ai făcut de când te ști că ție nu-ți place liniștea și acum ai inceput sa bagi ceartă online între colege. Oare cum te simți când dai ochii cu colegii tai, cum poți spune colegilor că nu fac corect când tu însuți și făcut falsuri și ilegalități in clinica de unde ai plecat. Ce exemplu dai tu ca sef al asistenților. Ce îi înveți tu să facă, sa se semneze și să stea acasă, să facă falsuri și ilegalități? Ți-aș da un like cu degetul in jos dar nu vreau sa fiu pupinfundista. Urat din partea ta, așa ai făcut pe unde ai fost, ai calcat în picioare pe toată lumea sa ajungi șefa, dar sa nu uiți că șefia nu este pe viață iar omenia de care ai dat dovadă lasă multe semne de întrebare. Nu ai rușine de familia ta, de vecini, de oamenii din jur că ai ajuns persoană de cancan? Toți din lumea virtuala îți dau like-uri și felicitări, dar oare câți îți sunt loiali, te ai întrebat asta? Multi dintre care ți ai dat acum like-uri te au bârfit de ți au sărit capacele, dar in lumea virtuala îți sunt loiali și credincioși. Urat din partea ta, rușine pentru o femeie care are jumătate de secol și care mai pretinde că este și deșteaptă. Unde este rafinamentul tau de femeie. Când ți se spune ceva reacționezi prin țipete și istericale, ești o femeie de mahala, numai mahala ai făcut de când ești șefă.ce traume ai trăit de ai acest comportament, ce copilărie ai avut? Ai nevoie de control și nu este o rușine daca apelezi la un specialist. Nu te mai da bogătașa și deșteaptă, este departe de tine , dar poți visa. Cum poți da ochii cu asistentele prin spital când tu nu ai fost corectă? Ce exemplu sa urmeze, nu ți ai pus o astfel de întrebare? Ce examen măreț ai dat, că te ai milogit de șefi sa fi șefă că nu te punea nimeni la conducere.cat te ai milogit de birliba și ți a arătat ieșirea, plus că i a fost mila de tine și nu te a dat afară când te a prins că ai fraudat banii publici. Sa te duci sa i pupi picioarele lui Birliba că încă mai ești asistentă in Spiridon, pentru cât timp se va vedea, că nu se știe.

  • De simona hurjui de ce nu spuneti nimic ? Sau de Luminita Pintilii?? In plina pandemie si au cumparat masini si isi fac case!! Verificati! Angajarile facute pe baza de plic…pardon, dosar

  • Așa șefa așa angajați in clinica de unde a venit deșteapta de directoare de îngrijiri. Una bețivă care a ajuns prin upu drogată, alta ajunsă asistentă din îngrijitoare care nici macar infirmiera nu a fost și care la câteva luni de la angajare tipa in gura mare că nu permite ca deșteapta de directoare de îngrijiri care a aduso prin metode știute de dânsele să își bată joc de ea și să îi zică că din femeie de serviciu a ajuns mare asistentă și că ia dat cadouri și nu pe ochi frumoși a anjato in clinica și nu are dreptul de a tipa la ea iar mai nou speră să îi ia locul actualei asistoantei pe care a lăsat-o deșteapta de directoare de îngrijiri că zice că are facultatea de asistoante și ca nu degeaba a dat aurul la deșteapta de directoare de îngrijiri și că ea lucrează la alt job unde e șefa peste asistoante și vrea să fie șefa peste asistoante și la m 1 și va pune la zid pe toată lumea că nu a dat aurul degeaba la actuala deșteapta de directoare de îngrijiri la dat cu un rost, dar a uitat că a dat de 3 ori examen la spital și a luat note de 1 și 2 ,alta care acum sa dus să facă facultatea de medicina la 50 de primăveri și după ce 4 ani a stat prin concedii că a făcut marea facultate de asistoante acum mai sta 6 ani și va avea aere de vedetism și va ajunge marea doctoriță la pensionare și zbârcita la față , altele praf la ce ține meseria de asistoante și uite așa clinica de unde vine deșteapta de directoare de îngrijiri este una praf.Aici găsești asistoante care mai de care toate breze cucuiete și analfabete grase slute și urate. Urmărim cu mare interes noutățile. Oare sa îmbogățit de la cadourile primite de la femeie de serviciu și care după 3 examene luate cu note de 1 și 2 a ajuns asistoanta . Tot ce se poate. Pentru a ajunge șefa la m 1 oare ce cadou va da femeia de serviciu care între timp a ajuns mare asistoanta licențiată .

  • Asa șefa , așa angajați in clinica de unde a venit deșteapta director de îngrijiri numai asistoante una și una.
    Una care a ajuns beată și drogata prin upu.
    Una care din femeie de serviciu nici măcar infirmieră nu era la M3, tipa in gura mare la câteva luni de la angajare că nu permite că deșteapta de director de îngrijiri sa tipe la ea ,că nu a ajutato degeaba sa intre asistentă la M1 ca ia dat aur cadou ,dar care a uitat că a dat de trei ori examen la spitale și a picat cu note de 1 și 2 și probabil de aia a cotizat cu cadouri că sa nu mai ia nota fabuloasă. Mai recent doamna fosta femeie de serviciu se laudă că ea este șefa peste asistoante la alt job și vrea sa fie șefa și peste asistoante le de la M1 că are facultatea de asistoante și urmărește postul actualei asistoante care e pusă în funcțiune de deșteapta de director de îngrijiri că nu degeaba a dat cadouri la deșteapta director de îngrijiri.Oare daca nu dădea spaguta ce nota lua?
    Alta care sa dus să facă facultatea de medicină la 50 de primăveri și după ce a stat 4 ani prin concedii de că a terminat facultatea de asistoante acum se vrea doctoriță și să vezi aere de vedetism atunci. Dar ea va ajunge doctoriță la pensie și cu fața zbârcita.
    Asistoante care mai de care acolo, toate una și una dar care nu au habar de medicină.
    Oare din cadoul dat de femeia de serviciu ajunsă asistoante cu facultate sa fie bogată deșteapta director de îngrijiri?

  • A fost un articol rasunator!
    S-a intamplat ceva, nu!
    Unul e sef de sectie- alta – director de ingrijiri – FURIA GALBENA prin CJ- CL le da cu dedicatie contracte pt consultanta.
    Au timp de job, extrajob, consultanta la stik.
    S-a autosesizat cineva? Nu
    Cainii latra- Turma trece…

  • S-ar putea sa nu mai treacă turma. Oare nu a făcut o mare ilegalitate directoarea de îngrijiri când a lăsat în locul ei la șefie o asistentă care nu avea 5 ani vechime. Ca să iei un salariu de asistentă șefă, trebuie sa ai 5 ani vechime in funcția de asistenta medicală, dar asistenta numita șefă, nu îndeplinea condițiile.Acum incepe show-ul.

  • Aceasta persoana Cristina Chiriac mai nou se autointitulează șef de lucrări. Asistent universitar cred că a fost când avea 15 ani.Vă dați seama până unde poate merge mintea acestei persoane? Se laudă peste tot că preda cursuri postuniversitare la UMF, că a fost rugata insistent sa predea . Șef de lucrări, deja la auzul acestui titlu îmi vine sa vomit, cine știe peste doi, trei ani cum se autointitulează. Doamnă, ai terminat facultatea de asistente medicale la Sibiu ducandu-te odată pe an acolo, despre ce șef de lucrări vorbești ? Trebuie sa termini facultatea de medicina generala, nu facultatea de asistente. Sunt anumiți pasi de urmat până la șef de lucrări. Curios de știut cum a luat titlu de șef de lucrări, să întrebăm la UMF pe ce criterii s-a obținut titlul.

  • S.L. este șefa lectorilor, așa se spune. Daca Dr. Timofte a trecut-o și pe ea ca lector la un curs postuniversitar, ea spune că are mana libera de la șeful să fie șefa lectorilor. A fost trecută pentru că așa au fost trecute toate directoarele de îngrijiri, se poate vedea pe siteul UMF la cursuri postuniversitare, că atunci când erau trecute alte asistente cu ani multi în urma, nu era nici urmă de Cristina Chiriac.La acel curs postuniversitar lectori sunt și medici care au terminat UMF, nu ca ea care a terminat facultatea de asistente medicale la Sibiu.Era o alta situație daca termina măcar facultatea de medicina cu specializarea AMG, dar facultatea la Sibiu o avem toate Tupeu mare sa spui că ești șefa lectorilor, atât timp cât lectori sunt și doctori la acel curs. Greșeală este a persoanei care îi da nas, sau poate că șeful nici nu știe cum se autointitulează aceasta Cristina Chiriac și abuzează de bunătatea altora sau mai bine zis, a celor care i-au dat o mana de ajutor. Ea ar vrea sa fie cineva dar cu facultatea la Sibiu nu o ajuta cu prea mult, este o simplă asistenta, nu are terminată nici-o alta facultate cu care sa se laude, așa că este ca mai toate asistentele din Spiridon și cu mult inferioara celor care mai au o alta facultate. Să vedem ce zic lectorii care sunt medici și care participă la acel curs, să vedem dacă o recunosc pe aceasta domniță șefa lor, adică a lectorilor.

  • Abureală. O intreb pe Cristina Chiriac ce facultate a terminat și unde când își trece la titulatura economist. Peste o lună se visează jurist, peste alta lună se visează și psiholog sau politolog, peste un an se visează menager, iar peste doi ani ministrul sănătății. Cum se numește aceasta afecțiune de care suferă doamna, știe cineva? Eu știu, dar este prea dur diagnosticul să-l spun aici.

  • Oare nu a făcut o ilegalitate doamna Chiriac când a pus-o asistenta șefă pe doamna Demir. Se știe foarte bine că doamna Demir a ajuns în upu cu intoxicație autolitică, mai pe înțelesul tuturor cu tentativa de suicid cu substanțe interzise. Legal doamna Demir nu are voie sa mai lucreze cu substanțe interzise, dar sa le mai și administreze, însă doamna Chiriac a pus lupul paznic la oi. Doamna Demir și-a falsificat singura graficul de prezență și s a pontat prezenta in pontaj și ea a stat acasă, făcând astfel frauda cu bani publici. Doamna Chiriac a făcut abuz de putere când a pus asistenta șefă o asistenta care nu îndeplinea condițiile pentru că nu avea 5 ani lucrați că asistenta, iar acum cu o asistenta pusă în funcția de asistenta șefă care a falsificat grafice.

  • Haoleu. Mi-a șoptit o păsărică că pe Facebook a apărut o postare cu doamna care a plagiat un titlu didactic, doamna autointitulandu-se șefa de lucrări. Când sa citesc articolul, surpriza mare, era dispărută postarea. Oare cineva sa se autosesizeze și să îi fi spus doamnei autointitulatoare de titluri didactice să nu posteze minciuni că denigrează profesorii care chiar au muncit pentru titulatură.Doamna că sa ajungi șefa de lucrări trebuie sa pui dovleacul la bătaie.Tot spitalul și cunoscuții rad de asemenea eșec. Ce materie predai doamna autointitulatoare de titluri științifice și parastintifice? Hai mai da o dumă ca să mai râdem .

  • Draga Cristina, trezește -te! Doamna Demir este doamna care mergea la fostele tele colege , colege care prin unirea clinicilor au fost redistribuite în alte clinici, a mers să adune informații despre tine și semnături ca să se duce la manager sa nu dai examen pentru asistenta șefă , dar niciuna dintre colege nu a semnat atunci. Nu te-a recunoscut ca șefa . Atenție mare Cristina. Daca atunci nu tea recunoscut că șefa înseamnă că doamna joaca tare și dublu.Ce curaj și încredere să ai într-o persoană care nu tea recunoscut că șefa și îți răscolea trecutul și umblând cu memorii să strângă semnături din tot spitalul. Ai multe de aflat.

  • Îmi aduc aminte că spunea că ești un om de nimic, că ai luat casa oamenilor din spinare și ai lăsat oamenii pe drumuri. Că ce fel de om ești. Daca aflam mai devreme de anunț te avertizam. Dar ea ce o este daca este să ne luăm după caracter de ajunge beata la upu și mai vrea sa se și ucidă. Cristina aceasta femeie te reprezintă pe tine, reprezintă clinica unde tu ai muncit , reprezintă valoarea ta.Cristina asta este nivelul tău? Nivelul și așteptările sunt în oamenii care te reprezintă, nu în toate firimiturile aruncate de alții. Nu ai găsit sa te reprezinte o colega cu prestanta și fără trecut fabulos? Doamna nici studii nu prea are. Valoarea ta consta în persoane valoroase, colaborează cu persoane cu valoare, nu cu colturi și firimituri. Tu nu știi proverbul. Spune-mi cu cine umbli că să-ți spun cine ești. Unde sunt oamenii de calitate din preajma ta? Ești un om de calitate, sunt pretenții la tine. Daca tu pui la conducere un om cu trecut fabulos ce sa aștepte alți oameni de la tine.

  • Imi aduc aminte că spunea că ești om de nimic că ai luat casa oamenilor din spinare și ai lăsat oamenii pe drumuri. Cristina aceasta funcție te reprezintă, reprezintă clinica unde ai muncit, reprezintă valoarea ta iar așteptările sunt în oamenii care te reprezintă, nu în toate firimiturile aruncate de alții. Valoarea ta constă în persoane valoroase. Doamna Demir nici studii nu are cine știe ce. Unde sunt oamenii de calitate din preajma ta.

  • Uite că nu ți-a dat Like domnul manager cant ai postat că ești mîndră cu domnul manager la spital,oare nu ia plăcut că ai postat.

  • Pentru Mircea Toma. Ca sa vezi ca s-a intamplat minunea.Articolul rasunator este si nu mai este. Doamna a plecat cu codita intre picioare si cu muzicuta din functia de director.Doamna nu numai ca a plecat din fuctia de director, dar a primit si advertisment sa nu mai faca abateri si in curand o sa fie si cercetata.

  • Aceasta onorifica doamna se lauda ca a fost in America pentru schimb de experienta in domeniul medical, dar de fapt a fost in America schimb pentru schimb de gastronomie.Radea o doamna d eprin din Neamt ca se poza pe la pupitre si posta pe retele de socializare ca si cum onorifica doamna lua cuvantul de la pupitrul respectiv, dar dansa ca o mare doamna inteligenta si cu n scoli facute in mintea ei de abureala avea impresia ca o crede cineva. Onorifica doamna ce le-ai gatit in schimb de experienta, bors de cartofi sau bors de cartofi cu sfecla?

  • Aceasta asistenta a depus dosarul la universitatea din Suceava pentru asistent universitar si ce sa vezi, l-a retras cand a vazut ce punctaj a avut cu toate facultatile ei si cu toate doctoratele ei in medicina. Mai bine s-a rettras decat sa fie respins. Tot o da cu planul de ingrijire dar habar nu are ce este ala, a furat ideea fostei sefe de clinica si si-a insusit teme de care habar nu are. Pai bine fatuco, tu cu toate participarile la congrese, conferinte, doctorate si cinspe facultati facute in mintea ta, punctaj asa mic sa ai. O simpla asistenta vei ramane, asistentele medicale sa-si vada de mucii lor, oricate scoli ati avea, tot asistente ramaneti. Ti cu dintii de scaunul de asistenta sefa. Se aude ca din cauza ta au plecat infirmiere din clinica unde lucrezi ca le obligai sa vina saptamanal acasa la tine sa-ti faca curatenie si nu au mai rezistat . Se aude ca ai primit cu ani in urma bani de la doua asistente pe care le-ai angajat in clinica. Te-ai pontat fictiv la serviciu, Ce om de valori esti? Esti, nimic.

  • Doamna s-a executat singura cu zambetul pe buze, asa cum ii place dansei sa zica de alte persoane, ca le executa cu zambetul pe buze. Nasol, ca a plecat cu muzicuta dintr-o functie la care a ravnit 10 ani, iar zambetul de pe buze i-a revenit din nou in ura si razbunare, frustrare ca niciodata nu va mai fi directoare. Nimeni nu o mai vrea vreodata in aceasta functie. Nasol momentul pentru doamna.

  • reale succesuri

    Cu aceasta individa, nu trebuie sa ai contact, sa nu intri cu ea in vorba, de prietenie nici nici nu poate fi vorba. este o femeie in care nu trebuie sa ai incredere nici sa treci strada.Cam toate cunostintele si colegele ei si-au dat seama de aceasta femeie cu atitudine de mahala si QI sub 70, si au inceput sa o cam ignore.Cucoana Chiriac, daca te intitulezi ca fiind persoana publica in lumea virtuala, atunci asteapta-te si la comentarii, pozitive si negative, dar in cazul domniei tale, 99,99 dintre comentarii sunt de natura negativa. Nu te mai lauda ca ti se propune sa fii directoare, ca niciodata nu mai pupi aceasta functie si tot o amarata de asistoanta ramai, oricate scoli pompoase te lauzi ca ai. Vei ramane o asistoanta mediocra, ca daca esti trecuta la patul bolnavului, te uiti miau miau in calendar. nu te-ai comparat si nu te vei compara niciodata cu fostele, actualele si viitoarele colege, prietene, vecine, etc.Esti praf.Asa cyum spunea cineva mai sus, te-ai executat singura cu zambetul si graiul de doi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *