Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ea este noua iubită a lui Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor și-a oficializat relația

Ea este noua iubită a lui Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor și-a oficializat relația

05 iun. 2022, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Daniel Pavel și-a oficializat relația cu noua lui iubită, printr-o poză postată pe contul său de Instagram. Prezentatorul Survivor România iubește din nou și pare foarte fericit alături de partenera sa. După o relație lungă, la distanță, cu femeia pe care o ceruse în căsătorie, Daniel Pavel și-a găsit liniștea în brațele unei alte tinere.

Ea este noua iubită a lui Daniel Pavel

Vedeta Pro Tv s-a afișat cu noua lui iubită. Daniel Pavel are o relație cu Ana Maria Pop. Cei doi au mers împreună la festivalul Saga și de acolo au postat pe rețelele sociale două poze în ipostaze tandre. Cei doi formează un cuplu de la finalul anului 2021, după ce vedeta de televiziune s-a despărțit de logodnica sa. Până acum au ținut relația departe de ochii și urechile curioșilor, dar iată că a venit vremea să o oficializeze.

Daniel Pavel a suferit o decepție în dragoste după ce s-a despărțit de femeia pe care o ceruse în căsătorie. Cei doi avuseseră multă vreme o relație la distanță, pentru că ea lucra în afara țării, iar el fusese plecat jumătate de an în Republica Domnicană pentru proiectul Survivor pe perioada în care a fost produs și difuzat de Kanal D. La întoarcerea în țară, Daniel Pavel a cerut-o de soție pe iubita sa, care a acceptat, însă câteva luni mai târziu cei doi s-au despărțit.

Cu ce se ocupă Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Iubita lui Daniel Pavel se numește Ana Maria Pop și este de profesie avocat. În trecut aceasta a cochetat cu actoria prin prisma lui Bobby Păunescu și a participat la mai multe festivaluri de film. Actuala iubită a prezentatorului Survivor România a avut, în trecut, o relație cu tenismenul Horia Tecău și cu fostul căpitan al formației CFR Cluj, Ricardo Cadu.

Ana Maria Pop este activă pe rețelele sociale unde postează destul de des fiind urmărită de 125.000 de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *