Prima pagină » Local » Ea este mămica prinsă băută la volan! Când au tras-o pe dreapta, polițiștii ieșeni au constatat că nu e la prima abatere! Mihaela Cozma gonea pentru a-și opri fiul să joace la „păcănele” (EXCLUSIV)

Ea este mămica prinsă băută la volan! Când au tras-o pe dreapta, polițiștii ieșeni au constatat că nu e la prima abatere! Mihaela Cozma gonea pentru a-și opri fiul să joace la „păcănele” (EXCLUSIV)

09 aug. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

O femeie din județul Iași a fost prinsă din nou băută la volan. În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au dispus condamnarea Mihaelei Cozma la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influența alcoolului. Oamenii legii spun că ieșeanca avea o alcoolemie de 2,13 grame la mie alcool pur în sânge. La audieri, femeia care nu se află la prima „ispravă” de acest gen a recunoscut comiterea faptei

O ieșeancă a fost prinsă din nou băută la volan. După incident, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au dispus recent condamnarea Mihaelei Cozma la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influența alcoolului.

„Inculpata Mihaela Cozma va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 80 de zile, în cadrul Consiliului Local Pașcani sau al oricărei instituții aflate in subordinarea acesteia”, au precizat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Mămica prinsă băută la volan avea o alcoolemie de toată frumusețea!

De remarcat este faptul că sentința emisă de Judecătoria Pașcani nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces al Mihaelei Cozma a început pe data de 18 noiembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani au trimis-o din nou în judecată pentru conducere cu alcoolemie. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Pe 30 noiembrie 2020, în jurul orei 14:45, inculpata a condus autoturismul marca Audi pe Drumul Județean 208, în satul Topile, având o îmbibație de peste 0,8 grame la mie alcool pur în sânge (prima probă – 2,13 grame la mie alcool pur în sânge, iar a doua probă – 1,93 grame la mie alcool pur în sânge)”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Mihaela Cozma nu este la prima „ispravă” de acest gen

La audieri, ieșeanca a recunoscut săvârşirea infracţiunii.

„Pe 30 noiembrie 2020, în jurul orei 10:00, am mers la domiciliul părinţilor mei, unde am stat până în jurul orei 14:30, timp în care am consumat băuturi alcoolice. Când am plecat spre domiciliu, deşi mă aflam sub influenţa băuturilor alcoolice, am condus autoturismul marca Audi. La ora 14:45, autoturismul condus de mine a fost oprit în trafic de către un echipaj de Poliţie, Am fost testată cu aparatul etilotest. Am ales să conduc fiind sub influenţa băuturilor alcoolice întrucât trebuia să ajungă acasă pentru a-l opri pe fiul meu să joace o sumă de bani la aparatele cu jocuri de noroc (păcănele – n.r.)”, a spus femeia în fața magistraților ieșeni.

Aceștia din urmă au constatat că Mihaela Cozma este cunoscută cu antecedente penale. Astfel, prin sentinţa penală din 12 februarie 2018, ea a fost condamnată la 10 luni de închisoare, cu suspendare, tot pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Termenul de supraveghere a fost de 2 ani, acesta împlinindu-se pe 6 martie 2020, anterior comiterii ultimei fapte. Acum, după ce a fost prinsă băută la volan, mămica din județul Iași a fost pedepsită din nou de judecători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024