Prima pagină » Titlurile zilei » Ea este Jesica, prințesa războinică de la Podu Iloaiei! S-a înarmat cu pietre și sticle și a distrus mașina unui rival – EXCLUSIV
Ea este Jesica, prințesa războinică de la Podu Iloaiei! S-a înarmat cu pietre și sticle și a distrus mașina unui rival - EXCLUSIV

Ea este Jesica, prințesa războinică de la Podu Iloaiei! S-a înarmat cu pietre și sticle și a distrus mașina unui rival – EXCLUSIV

05 iul. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Polițiștii au reținut-o pe Jesica, „prințesa războiului” de la Podu Iloaiei. Femeia a atacat cu pietre și sticle mașina unui rival. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz și fac verificări pentru a stabili întreaga situație

Două familii de romi din Podu Iloaiei au ajuns la cuțite din cauza unei povești de dragoste eșuate. Din acel moment, au devenit rivale. Zilele trecute, Jesica, o tânără de 39 de ani, s-a transformat într-o adevărată războinică. A pus mâna pe pietre și sticle și a distrus mașina unui membru din familia rivală. Polițiștii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal în acest caz. Ulterior, au reținut-o pe femeie pentru 24 de ore.

Jesica, prințesa războinică de la Podu Iloaiei, a fost reținută

Femeia a stat o noapte în arest.

„La data de 03 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au reținut o femeie, în vârstă de 39 de ani, din oraș Podu Iloaiei, bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 29 iunie a.c., respectiv 01 iulie a.c., aceasta ar fi provocat distrugeri unui autoturism, în sensul că ar fi aruncat cu pietre și cu un recipient din sticlă, provocând pagube materiale, în valoare de 2.000 de lei. În urma probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru o durată de 24 de ore, fiind introdusă în Arestul IPJ Iași, urmând ca la data de 4 iulie a.c. să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propunere legală. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași ieri.

Fete rele la Podu Iloaiei

O altă tânără din Podu Iloaiei are mari probleme cu legea. Petronela Luca are 36 de ani și este din Podu Iloaiei. De câteva săptămâni, aceasta a fost dată în urmărire după ce judecătorii de la Tribunalul Vrancea au condamnat-o la închisoare cu executare. Astfel, fotografia femeii a ajuns pe site-ul Poliției Române.

„La data de 03.03.2024, Tribunalul Vrancea a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 254 față de Luca Petronela, din orașul Podu Iloaiei, jud. Iași, pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori, cu pedeapsa de 3 ani și 20 zile închisoare”, au precizat oamenii legii.

Reporterii BZI au aflat că tânăra și o parte din rudele acesteia au făcut, de-a lungul timpului, tot felul de lucruri la limita legii. Femeia a fost plecată din țară o vreme, în Germania, unde probabil că se află și acum. Trebuie precizat că infractorii care se ocupă cu traficul de persoane obțin venituri uriașe. „Rețeta” este simplă. Traficanții racolează diferite persoane cărora le promit locuri de muncă în străinătate. Ulterior, acestea ajung să se prostitueze sau sunt puse la cerșit în diferite țări europene. De pe urma unei singure persoane traficate, infractorii pot obține câteva sute de euro în fiecare zi. Pedepsele sunt blânde, iar asta îi încurajează pe cei certați cu legea. Jesica, prințesa războinică de la Podu Iloaiei, are de dat explicații în fața legii.

Comentarii
  • Auzi la asta , ” o tânără la 39 ” de ani ..
    Pai la țigani ești bunica la 30 de ani și străbunica la 45.
    Nici la români nu mai ești chiar tânără.. la 39.
    Bine că nu a zis că i domnișoara inca..

  • Ionuț Gafencu

    Rezervația din Podu Iloaiei. Ăia nu știu de o mare, un munte, o mănăstire ceva…..stau ca buruienile pe marginea drumului și nu se dau din fața mașinilor. Toată ziua, caută numai scandaluri și își dau pirandele la produs. Unde ești tu Antonescule….

  • ze architect

    se poate observa un trend: t i g a n c i l e dupa 30 de ani devin infractoare deosebit de periculoase
    daca pina atunci se ocupa de gainarii: cumparaturi bagate sub fuste, odata ce ramin fara oua…nu mai pot oferi s a t r e i altceva decit activitati de mare risc 🙂

  • Podu Iloaiei, o cocină de tzigani retardați și scandalagii, noroc de drumul european care străbate orașul că altfel trăiau izolați ca-n Congo.

    • Mă tâmpiților….care prințesă ??? O țigancă borâtă din Podu Iloaiei… poliția face rău că se bagă… ar trebui sa lase ciorile sa se omoare întrei ei apoi să aducă o basculanta și săi pună pe toți acolo și săi arunce în Siret.

  • Domnule ziarist este vorba despre TIGANET nu romi.

  • Arestatea a fost pripita. Trebuia lasata in libertate, sa mai extermine cateva ciori.

  • Oare nu ar putea fi strămutați locuitorii comunei Podu Iloaiei și toată locația să devină o autostradă lărgită?

  • Mă tâmpiților….care prințesă ??? O țigancă borâtă din Podu Iloaiei… poliția face rău că se bagă… ar trebui sa lase ciorile sa se omoare întrei ei apoi să aducă o basculanta și săi pună pe toți acolo și săi arunce în Siret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *