Prima pagină » Eveniment-Social » Ea este ieșeanca în vârstă de 17 ani care este campioană europeană la dans sportiv pentru tineret. „Vreau să ajung în topul mondial” – FOTO

Ea este ieșeanca în vârstă de 17 ani care este campioană europeană la dans sportiv pentru tineret. „Vreau să ajung în topul mondial” – FOTO

12 iun. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

Mălina Constandache este ieșeanca în vârstă de 17 ani care a devenit campioană europeană la dans sportiv pentru tineret. Tânăra vrea să ajungă în topul mondial

Tânăra a început să danseze de la vârsta de 5 ani și își dorește să facă o carieră din asta, să devină antrenoare și arbitru internațional. Pe lângă dans, care este principala ei pasiune, Mălinei îi mai place make-up-ul, dar și tot ceea ce înseamnă sentimente exprimate prin artă.

Ea este ieșeanca în vârstă de 17 ani care este campioană europeană la dans sportiv pentru tineret

 o poză cu Mălina Constandache

Pasiunea Mălinei pentru dans a început încă de la o vârstă fragedă

Pasiunea Mălinei pentru dans a început încă de la o vârstă fragedă, de la cinci ani mai exact, iar de-a lungul anilor a depus foarte multă muncă și efort pentru a reuși performanța de a ajunge campioană europeană împreună cu partenerul ei, Ștefan Alexandru Pădurariu, la dans sportiv pentru tineret.

„Eu am început să dansez la vârsta de 5 ani jumătate, astfel, se fac aproape 12 ani de când am călcat pentru prima dată într-o sală de dans. Cred cu tărie în vorba «norocul ți-l faci», deoarece am văzut și experimentat pe pielea mea ce înseamnă munca și miile de ore în sală, alegând să fac performanță și visând la realitatea pe care o trăiesc acum. În spatele fiecărui dans pe care îl prezentăm pe ring sunt mii de ore petrecute în sală zi de zi, multe idei din partea antrenorilor noștri și numeroase căzături, contracturi musculare, accidentări și sacrificii.

Pentru mine și partenerul meu deja există o rutină, deoarece orice mișcare este făcută și gândită în mare parte pentru dans, de la antrenamente, până la odihnă, recuperare și multe altele. Ne pregătim în fiecare zi când suntem acasă, avem și deplasări săptămânale în alte țări, la cantonamente internaționale, unde avem ore și învățăm de la antrenori din toată lumea”, declară Mălina Constandache, campioană europeană la dans sportiv pentru tineret.

Tânăra este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” și mărturisește faptul că încearcă cât se poate de mult să fie cu materia școlară la zi, iar pentru acest lucru face anumite sacrificii, cum ar fi învățatul în tren sau avion.

„Atât eu, cât și Ștefan, partenerul meu, încercăm cât de mult se poate să fim la zi cu materia care ne este predată la școală și să fim pregătiți mereu, deoarece nici unul dintre noi nu vrem să neglijăm partea aceasta. Astfel, sunt nenumărate momente când învățăm în aeroporturi, ne facem temele în tren și mergem la școală după câteva ore dormite, deoarece abia ajungem acasă din altă țară.

Avem noroc și de colegiile de prestigiu pe care suntem foarte mândri să le reprezentăm, Colegiul Național «Vasile Alecsandri» Iași, respectiv Colegiul Național «Costache Negruzzi» Iași, care ne ajută mereu și ne susțin pe această cale”, adaugă Mălina Constandache, campioană europeană la dans sportiv pentru tineret.

Ieșeanca își dorește să ajungă în topul mondial la adulți

o poză cu Mălina Elena Constandache și Ștefan Alexandru Pădurariu

Mălina Elena Constandache și Ștefan Alexandru Pădurariu au reprezentat cu succes România la Campionatul European de Dans Sportiv pentru Tineret

Reamintim faptul că Mălina Elena Constandache și Ștefan Alexandru Pădurariu au reprezentat cu succes România la Campionatul European de Dans Sportiv pentru Tineret, desfășurat în orașul Kosice din Slovacia, pe data de 3 iunie 2023, unde au câștigat detașat locul I. Tânăra subliniază faptul că își dorește să ajungă în topul mondial la adulți.

„Sentimentul legat de ce s-a întâmplat la Campionatul European de Dans Sportiv pentru Tineret este unul de mândrie, fericire și recunoștință față de fetița mică ce a muncit zi de zi și nu a renunțat când i-a fost greu, pentru a ajunge să trăiască emoțiile când a început sa răsune imnul României în sala din Kosice, Slovacia.

Acest titlu este unul dintre cele mai importante de până acum, cele precedente de anul trecut fiind de vicecampioană europeană și mondială la 10 dansuri. Am un țel bine stabilit în minte, vreau să ajung în topul mondial la adulți și să îi fac mândri pe toți cei care au fost și sunt alături de mine în acest drum deloc ușor și plin de sacrificii, dar, totodată, magic”, mai spune Mălina Constandache, campioană europeană la dans sportiv pentru tineret.

Pentru Mălina Constandache, dansul este principala pasiune, dar o mai atrag make-up-ul și tot ce înseamnă sentimente exprimate prin artă.

„În viitor, îmi doresc să fac o carieră din dans și să devin antrenor și arbitru internațional. Pe lângă dans, care este principala mea pasiune, îmi place și arta machiajului, dar și tot ce înseamnă sentimente exprimate prin artă”, povestește Mălina Constandache, campioană europeană la dans sportiv pentru tineret.

Comentarii
  • Hai sa fim seriosi: pe aia care intorc capul pe strada nu ii intereseaza cine este fata, ci cum sa i-o traga. Se vede ca e un articol scris de o jurnalista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *