Prima pagină » Local » Ea este fetița în vârstă de 12 ani care a murit după ce a fost zdrobită de un autoturism în accidentul rutier din Țibana – FOTO/EXLCUSIV

Ea este fetița în vârstă de 12 ani care a murit după ce a fost zdrobită de un autoturism în accidentul rutier din Țibana – FOTO/EXLCUSIV

26 mai 2023, 09:47, 3 ,
în Local

Viața unei fetițe de doar 12 ani a fost curmată în doar câteva clipe după ce un autoturism a intrat în plin în ea. Accidentul s-a produs pe raza localității Țibana din Județul Iași, iar datele evenimentului sunt pur și simplu dramatice.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, dintre care una cu răni superficiale care nu îi pun viața în pericol. În schimb, cealaltă fetiță, în vârstă de 11 ani, care a supraviețuit, este în continuare internată la Spitalul Sf. Maria din Iași.

Fetița în vârstă de 12 ani a murit după ce a fost zdrobită de un autoturism în accidentul rutier din Țibana

Viața fetiței în vârstă de doar 12 ani nu a mai putut fi salvată. Ea a murit în această dimineață la Spitalul Sf. Maria din Iași în pofida eforturilor depuse de medici. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a acesteia și a altei fetițe cu care se juca în fața porții:

”GL. de aproximativ 13 ani este în stop cardio respirator asstolie, apoi activitate electrică fără puls pentru care s-au început manevrele de resuscitare. Prezintă un politraumatism din accidentul rutier, un sever traumatism cranio cerebral cu policontuzie otoragie epistaxis, un traumatism toracoabdominal sever. A fost preluat de către un echipaj SAJ tip C2 cu medic, iar după 25 de minute a fost dirijat la Spitalul Sf. Maria din Iași” precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Cealaltă fetiță a suferit mai multe traumatisme printre care și un traumatism cranio cerebral. Se află în continuare sub atenta supraveghere a specialiștilor din cadrul Spitalului Sf. Maria din Iași.

Cum s-a produs tragedia?

Polițiștii rutier care au ajuns la fața locului au tras primele concluzii despre cum s-a produs accidentul rutier de la Țibana. Conform acestora, șoferul autoturismului marca Audi a pierdut controlul volanului, sau a derapat, a ajuns într-un stâlp din fața casei, a acroșat pe cele două fetițe, iar ulterior s-a oprit în poarta locuinței. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice, conform datelelor culese de pe aparatul alcooltest. Dacă înițial s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, acum șoferul trebuie să răspundă în fața legii și pentru infracțiunea de ucidere din culpă:

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Iași au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, pe DJ 248 A satul Domnița, din comună Țibana a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă ar fi intat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate, apoi ar fi acroșat două minore și ulterior ar fi acroșat gardul unui imobil. au explicat cei de la IPJ Iași.

Momentul producerii accidentului rutier de la Țibana poate fi văzut dând clip aici. Vă aducem aminte faptul că a existat și o a treia victimă, un copil ce se afla în autoturism, dar care a suferit răni ce nu îi pun în pericol viața.

Comentarii
  • Romania, tara fara radare fixe. Criminali din toata lumea…veniti pe plaiurile noastre.
    Hai cu suspendarea!
    Urmatorul accident!

  • Soferul nu consumase alcool dar este un taran semianalfabet cu studii primare care la un examen psihologic si rutier pe bune nu s-ar califica nici sa conduca o caruta

  • Pentru Ciurea.Sa stii ca ai foarte mare dreptate,dar sunt foarte multi ca acesta pe meleagurile tarii.Si tocmai aceia ca acest personaj se plang pe toate retelele de socializare posibile ca politistii examinatori sunt extrem de exigenti pana la cer si nu vor sa le admita trecerea probei la traseu sa devina „viitorii”soferi.Tocmai in urma cu cateva min la statia Billa un sofer „bronzat”la volanul unui Porsche Cayenne negru a aratat m.u.i.e.soferului de autobuz pe traseu 19 ca l-a atentionat deoarece a intrat pe artera principala si a blocat calea autobuzului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *