Prima pagină » Local » Ea este femeia omorâtă azi noapte de un şofer beat la Iaşi! A murit pe loc după ce a fost aruncată la câţiva metri în aer (Exclusiv)

Ea este femeia omorâtă azi noapte de un şofer beat la Iaşi! A murit pe loc după ce a fost aruncată la câţiva metri în aer (Exclusiv)

06 iul. 2022, 11:39, 12 ,
BZI.ro, în Local

Liliana M., o femeie din judeţul Iaşi, a avut un sfârşit tragic. Aceasta a fost lovită de un șofer beat care a fugit de la faţa locului. Din nefericire, ieşeanca nu a avut nicio şansă, după ce a fost aruncată la câţiva metri în aer.

„La data de 05 iulie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112, despre un accident rutier care a avut loc în afara localității Movileni.
Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, un auto ar fi acroșat un pieton, iar conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea. În aproximativ două ore de la sesizare, polițiștii Serviciului Rutier Iași au identificat și depistat bărbatul care ar fi condus autoturismul implicat în accident. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar o persoană din auto a fost rănită. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • 1. De ce e ucidere din culpa cand urci beat la volan? E premeditat toata ziua, la fel cum e si omorul din cauza vitezei. Atunci cand bei si apoi urci la volan, ti-ai asumat ca esti un jeg asasin si meriti bagat la rece pentru 25 de ani minim.
    2. In localitate se circula cu 50 la ora. Punct.
    3. In apropiere de trecerile de pietoni se incetineste.
    Nu ma refer doar la cazul respectiv, ci la 90% din accidente.

  • Da circulația cu 50 km este o poveste de adormit ciorcaleți din gowrnerul meu care funcționează conform marionetelor ar trebui –58 km pe oră ––dar marioneta golfară cu cît circulă prin în drum spre țibiu –-nu cred că respectă deplasarea legelă –-

  • Da circulația cu 50 km este o poveste de adormit ciorcaleți din gowrnerul meu care funcționează conform marionetelor ar trebui –50km pe oră ––dar marioneta golfară cu cît circulă prin localitae în drum spre țibiu –-nu cred că respectă deplasarea legelă –-

  • nu avem autoritati. asta e cauza. Politia nu face aproape nimic.

  • nu avem autoritati. asta e cauza. Politia nu face aproape nimic.

  • Drumurile proaste, pline de gropi și de obstacole, semnalizarea defectoasă sau lipsa semnelor de circulație, inexistența marcajelor, sunt de asemenea factori puternici de favorizare sau producere a accidentelor. Permisele date pe șpagă reprezintă o altă sursă de accidente. Parcul auto învechit, autovehiculele cu defecte majore în trafic contribuie substanțial la accidente. Poliția este neprofesionistă. Nu înțelege problemele importante ale circulației, nu face acțiuni de prevenire și conștientizare a șoferilor, nu elimină încălcările grave ale legii și a celor agresivi în trafic. Nu aplica amenzi administratorii drumurilor pentru neregulile existente. Mai există și componenta educațională a oamenilor, capitol deficitar.

  • Institutiile statului au obligatia de a proteja cetatenii. De asta platim impozite. In lumea civilizata, traiesc oameni cu nivele diferite de educatie. Politia si autoritatile isi insa fac treaba. Se respecta regulile si daca nu, imediat, apare sanctiunea. Cum de ? Pt ca peste tot sunt camere radar fixe, cocoase etc. Asa ca, primaria trebuie sa-si faca treaba altfel murim ca prostii in secolul tehnologiei. E suficient ca primarul, viceprimarul, directorii de la nivel national si local, sa se uite peste statistici si sa vada cate victime si cite accidente de circulatie se inregistreaza in Iasi. Se moare ca pe front in razboi. Cauzele sint viteza excesiva, drumuri prost semnalizate, indisciplina, stationari aiurea, incetatenirea ca oricum ai conduce, in afara de ceva radare mobile, nu ti se poate intimpla nimic etc. Nici nu ai nevoie de multa politie atita timp cit exista tehnologie.

  • Drumul daca este de sat, unde trotuar nu exista cu desavarsire (decat daca il cheama asa pe vreun tigan) si e prost iluminat, incetinesti, nu? Asa e normal, cand ai gandire logica si realizezi cat de putin niste chestii elementare.
    Total de acord ca sanctiuni nu exista. Bine ca iesim pe strada ca ne deranjeaza sa ne punem masca, si nu pentru faptul ca poti muri ca un caine calcat si pe trotuar ca unul s-a crezut in GTA..
    De ce nu facem ceva in sensul asta?
    Si va mai zic un caz din Italia, unde la o scoala auto s-a inscris un stimat domn tirist cu 20 de ani de experienta de condus prin Romania, care abia atunci presat de legile de la ei a decis sa isi ia permisul.

  • Omor calificat, nu culpă

  • Mâine, poimâine următoarele crime pe străzi.nu interesează pe nimeni next!

  • Ziaristul lui peste prajit cine este femeia accidentata? Are nume si prenume poate fi localizata? Sunteti idioti cu asemenea mesaje.

  • Atribuirii domnului fiu de securist Șoric , marele rutierist, toate crimele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *