Prima pagină » Local » Ea este femeia înjunghiată de concubinul său. Lucrează la Direcţia Agricolă Iaşi – FOTO/UPDATE

Ea este femeia înjunghiată de concubinul său. Lucrează la Direcţia Agricolă Iaşi – FOTO/UPDATE

02 aug. 2023, 11:26, 5 ,
BZI.ro, în Local

Tragedie într-o familie din judeţul Iaşi. O femeie de 47 de ani a fost înjunghiată de concubinul său. Bărbatul după ce a comis fapta s-a spânzurat. Femeia a ieşit din curte şi a început să strige după ajutor. Se pare că ieșeanca lucrează la Direcția Agricolă.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași a transmis informații cu privire la starea de sănătate a femeii.

„Pacienta de 47 ani, adusă de echipaj TIM din localitatea Valea Adâncă, iot cu vm, suport inotrop pozitiv cu Nora cu 5 ml/h . Declarativ, agresiune fizică (violență domestică) de către fostul concubin de care s-a despărțit de aprox 3 – 4 luni de zile. Lovită inițial cu obiect dur/contondent, la nivelul extemității cefalice (ganteră), cu multiple plăgi înjunghiate (regiunea cervicală anterioară 2 plăgi), toracic anterior și toracic posterior stâng. Plăgi tăiate mâini și antebrațe, bilateral pneumotorax stâng drenat. A intrat în sală la Chirurgie Vasculară pentru plaga cervicală cu interesate arterială (sângerare activă, posibil din artera tiroidiană sup/art lingual).
Stabilă, conștientă dar sedată, se infirmă leziunea de carotidă. Avea interesate de arteră tiroidiană inferioară care sângera difuz cu hematom”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Vecinii familiei din Valea Adâncă susţin că frecvent aceştia aveau discuţii în contradictoriu şi ţipau unul la celălalt.

Citește și: Tragedie în Valea Adâncă! Un bărbat și-a înjunghiat soția, după care s-a spânzurat 

„La data de 2 august anul curent, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul a fost găsit decedat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • Ca sa fiu in asentimentul celor care comenteaza un articol in functie de moaca peronajului implicat: bre, omu’ avea motive! Se vad in poza.

  • decat sa moara si raneasca mai bine pleca la furat in west

  • Ce fata de vaca nesatula de taur are

  • Bine că s-a dus fiara. Fă-ți viața femeie, începe cu un dans pe mormântul animalului.

  • Terapie free

    Conflictele familiale au intotdeauna minim doi autori. Unul instiga altul reactioneaza. Apoi rolurile se schimba. Altceva este de neinteles aici. Cum putea barbatul sa se autoincendieze si apoi sa se spanzure? Care a fost prima actiune???? De analizat cu atentie si ce alte persoane ar fi putit fi autori morali. Prieteni, rude, iubiti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *