Prima pagină » National » Ea este femeia găsită moartă în propriul cabinet. Marina era medic stomatolog

Ea este femeia găsită moartă în propriul cabinet. Marina era medic stomatolog

17 iul. 2024, 12:23, 1 ,
BZI.ro, în National

O tragedie a avut loc marți seară în municipiul Brăila, unde o femeie medic stomatolog a fost găsită moartă în propriul cabinet.

Polițiștii au constatat că prezenta urme de violență pe corpul ei, iar acum este deschisă o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestei tragedii.

O femeie medic stomatolog, găsită moartă în propriul cabinet

Surse din cadrul anchetei, citate de Știrile ProTv, dezvăluie că victima se temea pentru siguranța ei și că intenționa să achiziționeze un pistol. Identitatea agresorului rămâne necunoscută în acest moment.

Autoritățile au demarat o anchetă penală pentru omor. Printre persoanele aduse la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila se numără și soțul victimei, conform surselor menționate.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au intervenit imediat pentru a efectua cercetări la fața locului.

Potrivit presei locale, victima este medicul Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, proprietara cabinetului stomatologic. Ea ar fi fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit. Colegii și pacienții sunt profund șocați de această veste tragică și își exprimă regretul pentru pierderea unei profesioniste respectate și a unei persoane apreciate în comunitatea locală.

Soțul femeii a descoperit cadavrul după ce a mers la cabinet și a observat că aceasta întârzia. El a alertat imediat poliția, potrivit informațiilor publicate de Jurnalul de Brăila.

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violenţă a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, conform News.ro.

Femeie în vârstă găsită moartă

O femeie în vârstă de 72 de ani din județul Brăila a fost găsită fără suflare în propria casă. Bătrâna avea multiple leziuni în zona capului produse de un topor. Potrivit autorităților, leziunile ar fi fost produse de un vecin cu boli psihice.

„În această dimineaţă (marţi dimineaţă), în jurul orei 9,00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că pe str. Victor Vâlcovici, din municipiu, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice se comportă agresiv pe stradă. În urma verificărilor efectuate într-o locuinţă situată pe aceeaşi stradă, a fost găsit cadavrul unei bătrâne, în vârstă de 72 de ani. Corpul prezenta urme de violenţă, fiind transportat la SML în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii l-au identificat şi depistat pe bărbat, pe o stradă din apropiere, fiind condus la sediul poliţiei, unde se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Caz similar la Suceava

Într-un caz tragic din orașul Suceava, în luna martie a acestui an, o altă femeie în vârstă de 28 de ani a fost găsită moartă în propria locuință. Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin care a alertat imediat autoritățile. Polițiștii sosți la fața locului au constatat că femeia prezenta multiple leziuni și semne de asfixiere.

Ancheta ulterioară a relevat că femeia fusese victima unei agresiuni violente în locuința ei din cartierul Burdujeni din Suceava. Vecinii au declarat că nu au auzit nimic neobișnuit în noaptea respectivă, iar evenimentul a șocat comunitatea locală.

Autoritățile au inițiat o anchetă pentru omucidere și au căutat intens să identifice autorul sau autorii acestei crime. Cazul a subliniat din nou importanța măsurilor pentru prevenirea violenței domestice și protejarea siguranței cetățenilor în comunitățile locale din România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 iulie 2024
17 iulie 2024