Prima pagină » Magazin » EA este FEMEIA de la care „A PORNIT” FACEBOOK-UL? – FOTO

EA este FEMEIA de la care „A PORNIT” FACEBOOK-UL? – FOTO

07 oct. 2012, 16:29,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:318748;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Toata lumea care a vazut filmul „Reteaua de socializare” a aflat care a fost motivul pentru care Mark Zuckerberg a infiintat „Facemash„, ce avea sa devina mai tarziu „Facebook„.

Conform scenariului, bazat pe una dintre legendele care circula despre inceputurile acestui site, Mark a vrut sa se razbune pe iubita lui, Erica Albright, care tocmai ii daduse papucii. El a creat un spatiu virtual in care chipul acesteia, alaturi de al altor colege de facultate, era comparat cu al mai tuturor tinerelor din campus. Vizitatorii site-ului „Facemash” trebuiau sa voteze care dintre fetele care apar pe ecran sunt mai sexy, scrie Libertatea.ro.

Daca asa au stat sau nu lucrurile, cert este ca scenariul legat de infiintarea Facebook trece drept adevar pentru multi oameni crezand ca de la studenta Erica Albright, interpretata de Rooney Mara, a inceput totul.

Iar asta i-a adus tinerei destula celebritate incat fata are, pe langa propriul cont, cateva pagini clonate pe Facebook, dar si un blog. Aici fata, care spune ca ii plac la nebunie filmele cu Chuck Norris, se prezinta drept „prietena lui Mark Zuckerberg”, desi precizeaza ca nu mai sunt impreuna. Ratiunea infiintarii blogului a fost, dupa cum ea insasi recunoaste, de a oferi informatii celor care vor sa afle mai multe despre ea, „Mark si Facebook”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024