Prima pagină » Sanatate » Mama si copilul » Ea este femeia care i-a daruit primul copil lui Stefan Banica! Iata cum arata Camelia Constantinescu
Ea este femeia care i-a daruit primul copil lui Stefan Banica! Iata cum arata Camelia Constantinescu

Ea este femeia care i-a daruit primul copil lui Stefan Banica! Iata cum arata Camelia Constantinescu

13 sept. 2019, 12:30,
BZI.ro, în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:88797;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

In anul 1999, Stefan Banica se despartea de Mihaela Radulescu, dupa un mariaj care durase cinci ani, guriel rele afirmand la acea vreme ca relatia lor s-a destramat din cauza infidelitatii artistului.

Desi se iubise pana atunci doar cu vedete, dupa despartirea de Mihaela Radulescu, Stefan Banica a ajuns in bratele unei femei care nu era cunoscuta de publicul larg, Camelia Constantinescu. Relatia lor a durat cinci ani, perioada in care femeia a ramas insarcinata si i-a daruit artistului primul lui copil, pe Radu Stefan, care a implinit 17 ani pe 7 februarie 2019, potrivit okmagazine.ro.

Ramas in grija mamei, Radu Stefan a primit o educatie exemplara si pare ca ii va calca pe urme lui Stefan Banica. Fiul artistului a aparut in acest an in videoclipul „Pana la cer“, al tatalui sau, iar din fotografiile postate pe retelele de socializare se poate observa ca ar putea ajunge model sau actor.

In schimb, chiar daca are un copil cu unul dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, Camelia Constantinescu a stat departe de ochii publicului si nu a dorit niciodata sa devina persoana publica. Dupa ce s-a despartit de Stefan Banica, femeia a inceput o relatie cu un medic stomatolog, iar fotografiile in care ea apare au fost realizate doar de paparazzi.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
11 iulie 2024
11 iulie 2024