Prima pagină » Titlurile zilei » Ea este femeia care a vrut să se arunce de pe bloc în Podu Roș. Cum a reușit Marta Măriuță, video-reporter BZI, să o determine să renunțe la gestul extrem: „Mi-a spus că a fost amenințată de interlopi”

Ea este femeia care a vrut să se arunce de pe bloc în Podu Roș. Cum a reușit Marta Măriuță, video-reporter BZI, să o determine să renunțe la gestul extrem: „Mi-a spus că a fost amenințată de interlopi”

18 ian. 2023, 02:00, 10 ,
Dragoș SAVIN, în Titlurile zilei

Marta Măriuță, video-reporter al BZI.ro, a reușit să o convingă pe femeia care amenința ieri că se aruncă de pe un bloc din Podu Roș să renunțe la gestul extrem. Marta Măriuță a urcat pe bloc alături de pompierii ieșeni, iar femeia a fost coborâtă în scurt timp de pe imobil

Clipe de panică în Podu Roș. Ieri, o femeie în vârstă de 49 de ani a vrut să-și încheie socotelile cu viața, urcându-se pe acoperișul unui bloc cu zece etaje. Martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și polițiști.

A început o luptă contracronometru pentru ca femeia să fie salvată. Pompierii au urcat pe acoperișul blocului, încercând să o convingă pe femeie să coboare. Salvatorii au încercat să o determine să nu se arunce, însă femeia avea o condiție: să discute cu un reporter. Marta Măriuță, video-reporter BZI, era la fața locului. Pompierii ieșeni i-au cerut ajutorul pentru ca femeia să fie salvată.

Marta Măriuță, video-reporter BZI, a reușit să o salveze

Marta Măriuță nu a stat prea mult pe gânduri și a urcat pe acoperișul blocului cu zece etaje pentru a discuta cu femeia.

„Pompierii mi-au spus că doamna care vrea să se sinucidă cere să discute cu cineva din presă. Am urcat pe acoperiș și am început să vorbesc cu ea. Mi-a spus că a recurs la acest gest extrem din cauza unor probleme pe care le avea cu mama ei.

Mai precis, era supărată că mama ei a vândut un teren din Iași, fără ca ea să aibă vreun beneficiu. A mai spus că a fost amenințată de interlopi din cauza acelui teren. Eu i-am spus să coboare ca să putem discuta mai multe. A acceptat și a fost preluată în siguranță de un echipaj SMURD”, a precizat Marta Măriuță, video-reporter BZI.

Problemele femeii sunt destul de vechi

Cert este că femeia a fost salvată. Problemele despre care aceasta vorbește sunt destul de vechi. Aceasta se numește Irina Daneș și susține că se află într-un conflict cu mama sa din cauza unor bunuri imobile. Ieri, femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la o unitate medicală unde a rămas pentru evaluare și tratament.

Din fericire, planul ei sinucigaș nu a fost pus în aplicare datorită Martei Măriuță și a salvatorilor prezenți la fața locului.

Comentarii
  • A vrut doar sa atraga atentia. Ar trebui amendata pentru ca a pus pe drumuri pompierii fiindca mama nu i-a dat bani. Lucreaza pe undeva sau mama trebuie sa o intretina?

  • Problemele dintre Irina si mama ei sunt f vechi, Irina locuia singura, poate si acest fapt poate duce la depresie si astfel de porniri suicide…. In mod cert are nevoie de o atenta supraveghere, consiliere psihologica, sa nu se ajunga la o tregedie!

  • Ar trebui să zică mai multe la DIICOT despre interlopii care i-au amenințat mama să își vândă terenul, nu e singurul caz.

  • Marta, vreau și eu să mă sinucid diseară dar vreau să vorbesc cu cineva din presă, ce zici vii la mine să mă determini să renunț? Cumpăr eu șampania.

  • @Boby esti prost tare. Pina una alta aceasta ziarista a discutat cu o persoana disperata si a convins-o sa renunte la un gest necugetat. Tu esti disperat dupa amor, du-te la gara derbedeule!!!

  • Turcul si pistolul

    Sa vrei sa te sinucizi fiindca maica-ta nu ti-a dat bani? Pe bune..?

  • Mama este proprietara pe avere si poate sa instraineze fara acordul copiilor. Copiii au dreptul la mostenire daca mama nu a vandut tot.

  • au venit masinile de pompieri si au ramas blocate in fata la mega image din cauza taxi urilor parcate ilegal.a durat ceva timp pana un taximetrist a iesit cu punga de cartofi prajiti din supermarket.politia locala de ce ii lasa sa parcheze daca nu e statie de taximetre?

  • Cunosc personal, ca aceasta faptura ,nu are o ora de munca . Cat a trait sotul a fost bine.Mama ei plateste pentru ca a crescut-o razgaiata , i-a oferit totul pana la epuizare. Veniturile mamei erau gestionate de santajista asta. Mereu a avut aere de superioritate , pe nimic. La munca , nu la santaj. Amendata .sa ii sara drama de pe agenda sau munca in folosul comunitatii. Strazile trebuiesc maturate…

  • Toată viața a pretins bani de la toată lumea și mama ei muncește în continuare pentru a o întreține,chiar daca e trecută de 70 de ani.Tot timpul a făcut scandal în bloc și niciodată nu a avut un loc de muncă.

  • o panarama de 2 lei care nu a lucrat o zi in viata ei,a trait pe spatele mamei,apoi a sotului,l~a bagat in pamant cu tampeniile ei,trebuia lasat sa sara dracului……la varsta asta astepti bani de la parinti????
    nu a fost in stare sa termine macar 10 clase,umbla dupa p……a,pleca de acasa zile intregi……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *