Prima pagină » Local » Ea este femeia care a ajuns în comă la spital, după ce a fost atacată cu toporul de soţul său – Exclusiv FOTO/ VIDEO

Ea este femeia care a ajuns în comă la spital, după ce a fost atacată cu toporul de soţul său – Exclusiv FOTO/ VIDEO

15 feb. 2021, 12:51,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

Debutul săptămânii vine cu o vestă tristă, la Iaşi. O femeie, în vârstă de 49 de ani, se află în comă, în aceste momente la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Pacienta a fost bătută şi lovită cu un topor chiar de partenerul său de viaţă.

Conform informaţiilor de prima oră, L.U., în vârstă de 49 ani, după ce a fost lovită de soţul sau cu toporul a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Aceasta a cerut ajutor cadrelor medicale.

Bărbatul şi-a lovit soţia cu toporul, iar mai apoi s-a spânzurat

Tragedie în judeţul Iaşi, mai precis în satul Războieni, comună Ion Neculce. În urma unei sesizări telefonice, două echipaje de medici din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi s-au deplasat imediat la adresa comunicata pentru a acorda îngrijiri medicale.

Aflându-se într-o procedură de divorţ, agresorul S.U. nu a mai rezistat şi s-a hotărât să pună capăt suferinţei. A pus mâna pe un topor şi şi-a lovit soţia, cauzându-i un traumatism cranio cerebral. Mai apoi s-a dus în pod unde s-a spânzurat.

Potrivit declaraţiilor unor vecini, se pare că, bărbatul are antecedente penale, fiind condamnaţi în urmă mai câţiva ani de omor.

Conform informațiilor deținute de bzi.ro, agresorul era în vârstă de 53 de ani, iar medicii nu au mai putut face nimic, din nefericire, pentru el, constantând doar decesul. Este cunoscut faptul că cei doi soți dețineau un magazin. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași pentru a stabili întocmai cauzele decesului. În cauza, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Starea de sănătate a femeii lovită în cap

Prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa Unităţii de Primiri Urgențe SMURD din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi a declarat că femeia a fost preluată de echipajul medical şi transportată la Spitalul de Neurochirurgie. Aceasta este intubată şi ventilată mecanic.

”Pacienta se află într-o mașină SMURD este intubată și ventilată. A fost găsită de medici în comă cu un traumatism cranio-cerebral. Aceasta este transportată la Spitalul de Neurochirurgie. a mai declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Crimă de Ziua Îndrăgostiților

Duminică, 14 februarie 2021, de Ziua Îndrăgostiților, în Sibiu a avut loc o crimă pasională. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a mers la Poliția Deva și le-a spus că și-a omorât, în urmă cu câteva ore, fosta concubină, care locuiește în Cisnădie, județul Sibiu.

Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul crimei, au găsit victima.

Bărbatul de 42 de ani a avut o relație cu femeia o perioadă de timp. Cei doi locuiau în aceeaşi scară de bloc, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui. Conform surselor judicare, bărbatul a susținut că a avut o ceartă cu fosta concubină, iar aceasta l-ar fi atacat cu un cuţit.

Din cauza loviturii aplicate în zona gâtului, femeia a înregistrat leziuni incompatibile cu viața. Speriat, bărbatul a încuiat ușa și a plecat la fratele său, la Deva, unde a povestit ce s-a întâmplat. Împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Forțele de ordine s-au deplasat la fața locului, au escaladat blocul și au văzut-o pe femeie. Când au reușit să intre în casă, trupul acesteia era neînsuflețit.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`