Prima pagină » Actualitate » Ea este educatoarea înjunghiată de fostul soţ, în casă. Femeia avea ordin de protecţie împotriva bărbatului
Ea este educatoarea înjunghiată de fostul soţ, în casă. Femeia avea ordin de protecţie împotriva bărbatului

Ea este educatoarea înjunghiată de fostul soţ, în casă. Femeia avea ordin de protecţie împotriva bărbatului

16 aug. 2021, 11:09,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Ea este educatoarea ucisă cu sânge rece de fostul soț în propria casă, în București. Criminalul este taximetrist și a fugiy după ce a înjunghiat-o în inimă, pe pat.

Femeia avea ordin de protecţie şi numeroase plângeri făcute la Poliţie, împotriva bărbatului.

O educatoare din Bucureşti, înjunghiată în inima de fostul soţ

Femeia, de profesie educatoare, avea vârstă de 48 de ani şi a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în propria locuință, joi dimineață, 12 august 2021.

Principalul suspect este soţul, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în plin proces de divorţ şi care acum este căutat de toată poliţia. Conform declaraţiilor vecinilor, totul a pornit de la faptul că femeia ar fi acceptat să mai aibă o discuție cu el chiar în apartament, asta deşi avea un ordin de protecţie emis împotriva lui.

„De 3 zile se învârte prin Bucureşti şi nu se pune mâna pe el. Să-l prindă cât mai repede că nu ştie ce îi mai vine prin cap şi ce mai vede ciudat şi pe unde mai apare”, au declarat rudele educatoarei care cer să se facă dreptate.

Discuția a degenerat instant şi individul a iscat un scandal la finalul căruia ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori. Vecinii celor doi cunosc familia ca fiind una care avea probleme, şi confirmă că au auzit în repetate rânduri certuri, dar nimeni nu s-ar fi așteptat la un deznodământ atât de tragic.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat vineri de la Institutul de Medicină Legală și ieri familia a dus sicriul în Ardeal pentru înmormântare. Individul este căutat de poliţie.

Citește și: El este ucigașul educatoarei din București

Zece sesizări la 112

Au existat nu mai puţin de 10 sesizări la numărul unic de urgenţă 112 în ultimele 7 luni. Educatoarea avea ordin de protecție, dar el venea acasă cu acordul ei. Ea făcea plângeri și apoi le retrăgea pentru că observă într-o manieră faptul că nu avea protecție din partea statului. Secția 7 nu l-a audiat niciodată în sesizările făcute de soție, informează surse Antena 3.

Bărbatul lucra ca taximetrist și după tură venea să se spele și plecă, era o înțelegere a lor. În dormitor pe pat a fost găsită înjunghiată. Avea o lovitură în inimă, antebraț și lovituri de apărare. Joi a fost dat în urmărire la frontieră. Criminalul avea multe clasări în urma retragerii plângerilor de către soție.

Un alt caz înfiorător, la Iași! O femeie a fost înjunghiată în zona genitală de propriul iubit!

Un caz cutremurător a avut loc în Iași! O femeie a fost înjunghiată în zona genitală de propriul iubit! Într-o criză de gelozie, agresorul a vrut să o pedepsească pe femeie. Însă, acum, a venit „nota de plată” pentru ieșean. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Vasile Iftimie la patru ani de temniță, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.
În plus, individul a fost obligat să achite despăgubiri.

„Instanța admite cererea formulată de partea civilă. Obligă inculpatul să îi plătească părții civile D.M.D. suma de 8.000 de lei, drept daune morale. Dispune confiscarea specială a unui cuțit cu lama de 14 cm, având inscripția «Chan Chuji», cu mâner din fier (3,5 cm) și lemn (8 cm), folosit de către inculpat la comiterea infracțiunii”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`