Prima pagină » Local » Ea este dublă campioană europeană la sporturi pe care nici băieții nu îndrăznesc să le practice! „Nu au motive să se teamă” – FOTO/VIDEO

Ea este dublă campioană europeană la sporturi pe care nici băieții nu îndrăznesc să le practice! „Nu au motive să se teamă” – FOTO/VIDEO

21 nov. 2022, 02:00,
Andreea Timofte, în Local

Ieșeanca Denisa Elena Vulpe, în vârstă de 17 ani, este dublă campioană europeană la WTKA Muay Thay și kickboxing. Eleva de la Liceul cu Program Sportiv face parte din echipa „Scorpions Iași” de puțin timp, însă rezultatele excelente spun cu totul altceva despre tânără practicantă de kickboxing. Recent, aceasta a câștigat locul 1 pe podiumul unei competiții din Germania

Denisa Elena Vulpe practică kickboxing de mai bine de un an la „Scorpions Iași”. În urmă cu câteva zile, eleva de clasa a XI-a a participat la un concurs important de WTKA Muay Thay și kickboxing, organizat în Arnsberg, Germania. Sportiva a reușit să se situeze pe primul loc în clasament, doborându-și rivalele, sub îndrumarea antrenorului Mihai Constantin.

Reporterii BZI au discutat cu campioana care a povestit cât de solicitant și costisitor este un asemenea drum, dar și ce urmează să facă mai departe. Părinții sunt cei care o susțin până la capăt, kickboxing-ul devenind un subiect sensibil pentru aceasta.

Dublă campioană europeană la sporturi greu de digerat

Denisa Elena Vulpe urmează calea kickboxing-ului de 1 an și 3 luni. Deși este încă elevă în clasa a XI-a, la Liceul cu Program Sportiv, a reușit să devină una dintre cele mai bune sportive de la „Scorpions Iași”. Antrenamentele zilnice o ambiționează să devină cea mai bună, în urmă cu câteva zile obținând locul I la o cunoscută competiție din Germania, WTKA Muay Thay sau boxul thailandez. În ring, Denisa Elena Vulpe a dat tot ce a avut mai bun, rezistând 4 meciuri consecutiv, devenind dublă campioană europeană.

„Am ales să practic acest sport acum 1 an si 3 luni. Mi-a plăcut foarte mult sportul, încă de când eram mică.

Sunt o fire dinamică, îmi place adrenalina și asta m-a condus pe drumul de a practica K1, care m-a făcut foarte pasionată și dornică să devin cea mai bună în ceea ce fac. Despre experiența în Germania pot spune că am trăit la maxim momentul. Știam că odată ajunsă acolo trebuie să dau tot ce este mai bun, atât pentru a mă bucura eu de reușită, cât și antrenorul și toți susținătorii mei.

Am avut emoții, mai ales în momentul în care am intrat în ring, dar au fost constructive. Mi-am demonstrat că îmi pot învinge propriile temeri și că nimic nu este imposibil de realizat, atâta timp cât dorința este maximă.

În urma celor 4 meciuri, reușita m-a făcut să am și mai multă încredere în forțele proprii. Mă voi pregăti în continuare cu aceeași determinare pentru următoarele meciuri”, a declarat Denisa Elena Vulpe.

Mai vitează decât mulți băieți

În ciuda faptului că își dorește să devină cea mai bună, lucrând intens la acest lucru, Denisa Elena Vulpe nu consideră că băieții au motive să se teamă de ea. Alături de colegele sale de la „Scorpions Iași”, sportiva este greu de trecut cu vederea, recunoscând faptul că nu a avut niciodată gânduri care să o facă să renunțe.

„Mereu mă pregătesc, pentru că nu știu ce îmi rezervă ziua de mâine. Este foarte costisitor acest sport, dar nu contează asta când ești pasionat cu adevărat. Am tot sprijinul din partea părinților mei. Nu am avut niciodată gândul de a renunța, nici nu cred că voi lăsa să mă domine aceste gânduri, indiferent de situație. Iubesc prea mult acest sport. Băieților nu le dau motive să se teamă. În viitor mă văd făcând ceea ce-mi place și în prezent, doar că la un alt nivel. Întâi să iau Bacul, după care voi continua cu Facultatea de Sport, apoi voi vedea ce îmi mai rezervă viitorul”, a adăugat Denisa Elena Vulpe.

Comentarii
  • sa te iei de ea pe strada sau sa-i de-a o palma iubitu’. iti rupe capu de pe umeri.

  • Felicitarile mele personale, este o domnisoara puternica, cu multe idealuri marete. Felicitari in continuare si multe reusite pa plan sportiv.

  • Viul de pe 7 coline

    Antrenorul Mihai Costica acest „Lacky” din sportul iesean a dat-o in bara cu puscariasul de Zaharia Denis si acu incearca sa spele putina cu aceasta domnisoara. Oricum, acest antrenor la volanul BMW_ului X5 IS99LKY e un pericol pe strazile din Iasi….

  • „campioana”
    antrenata scump, pe banii parintilor
    🙂

  • Lasa-ma sa ghicesc: ești un sărăntoc, fără sprijin din partea nimănui, costeliv și las. Asa-i, nu?
    Bravo fetei pentru performanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *