Prima pagină » Titlurile zilei » Ea este domnișoara care i-a uimit pe polițiștii ieșeni! Prinsă o dată fără permis la volan, tânăra nu s-a potolit și a comis-o din nou, după câteva zile. Chiar și așa, ea a scăpat de pușcărie (Exclusiv)
Ea este domnișoara care i-a uimit pe polițiștii ieșeni! Prinsă o dată fără permis la volan, tânăra nu s-a potolit și a comis-o din nou, după câteva zile. Chiar și așa, ea a scăpat de pușcărie (Exclusiv)

Ea este domnișoara care i-a uimit pe polițiștii ieșeni! Prinsă o dată fără permis la volan, tânăra nu s-a potolit și a comis-o din nou, după câteva zile. Chiar și așa, ea a scăpat de pușcărie (Exclusiv)

31 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

O tânără a fost pedepsită recent de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzată că a încălcat legislația rutieră. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Luminița Roxana Mihu la 10 luni de închisoare, dar cu amânarea aplicării pedepsei, sub acuzația de conducerea unui vehicul fără permis. Oamenii legii din Iași au afirmat că tânăra a fost prinsă de două ori la volan, în ciuda faptului că nu are carnet de conducere

Aceasta este domnișoara care i-a uimit pe polițiștii ieșeni! Prinsă o dată fără permis la volan, tânăra nu s-a potolit. Chiar și așa, ea a scăpat de pușcărie. Așadar, o femeie a fost pedepsită recent de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzată că a încălcat legislația rutieră.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o recent pe Luminița Roxana Mihu, dar aceasta a scăpat de pușcărie.

„Instanța stabilește pedeapsa de 10 luni de închisoare în sarcina inculpatei Luminița Roxana Mihu, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis. Dispune amânarea aplicării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani”, au afirmat recent judecătorii ieșeni.

Luminița Roxana Mihu, obligată de judecătorii ieșeni să respecte anumite reguli

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, dispusă cu amânare, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au mai obligat-o pe tânăra Luminița Roxana Mihu, din județul Suceava, să respecte anumite reguli.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probațiune Suceava, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, precum și întoarcerea, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență”, au mai afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz similar.

Femeia, prinsă băută la volan de către polițiștii ieșeni

De remarcat este faptul că sentința emisă recent de magistrații din cadrul Judecătoriei Iași pe numele tinerei sucevence Luminița Roxana Mihu nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul domnișoarei care i-a uimit pe polițiștii ieșeni a început pe data de 4 iunie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată sub acuzația de conducerea unui vehicul fără permis.

Anchetatorii ieșeni au afirmat că, pe data de 27 septembrie 2018 și, respectiv, pe 9 octombrie 2018, echipajele de Poliție au tras-o pe dreapta pe Luminița Roxana Mihu. Oamenii legii din Iași au afirmat că, după efectuarea controalelor de rigoare, au constatat că tânăra din județul Suceava nu are permis de conducere. Astfel, tânăra a fost chemată la audieri, iar, mai apoi, a fost trimisă în fața instanței de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un alt caz similar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *